Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 10:45 kiedy ma audycje? j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Mariusz Owczarek IP: proxy / 10.40.1.* 13.02.03, 11:02 Gość portalu: jarek napisał(a): > kiedy ma audycje? > j. pewnie późno :(( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 13.02.03, 11:11 Ostatnią miał w Boże Narodzenie... A od tego czasu cisza. Ale ponoć cały czas jest w Trójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smasz de system Re: Mariusz Owczarek IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 15:57 viking73 napisał: > Ostatnią miał w Boże Narodzenie... A od tego czasu cisza. Ale ponoć cały czas > jest w Trójce. na nielegalu, w podziemnej trojce, o ktorej nikt nic nie wie; a samo pomyslenie o czyms takowym grozi zlinczowaniem publicznym. w ameryce poludniowej sa plemiona ktore wiedza cos na ten temat, ale milcza gdyz starszyzna nie pozwala mowic o tym. SdS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mariusz Owczarek IP: *.devs.futuro.pl 13.02.03, 15:32 Gość portalu: jarek napisał(a): > kiedy ma audycje? > j. Swojej autorskiej niestety nie ma,pojawia sie czasami na zastepstwach i to po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 22:41 Jest szansa usłyszeć Mariusza i granej przez niego muzyki ze środy na czwartek w porze Marcina Kydryńskiego. Ja polecam!- nigdy się nie zawiodłem (choć za mało było jeszcze!!!!) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 00:23 jest w tej chwili, do 2.00 słuchajcie bo warto!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 14:40 pytanie nadal aktualne, ponieważ niestety MO pojawia się jak meteoryt w radiu j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Mariusz Owczarek IP: *.76.classcom.pl 04.02.06, 11:58 a wiec: zawsze z piatku na sobote po polnocy ma swoja AUTORSKA AUDYCJE - gra w niej tylko polska muzyke. poza tym - mozna go zlapac z soboty na niedziele po 2:00 ale tylko wtedy gdy nie ma w okolicy zady i stelmiego. miejcie oczy i uszy szeroko otwarte....:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dm357 Re: Mariusz Owczarek 01.05.03, 14:10 najsympatyczniejszy, najmniej arogancki, najprzyjemniejszy. ....najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 01:46 dzis gra do 4.00!!!! bezsennosc z wyboru j. Odpowiedz Link Zgłoś
mektos Re: Mariusz Owczarek 23.05.03, 11:50 Gość portalu: jarek napisał(a): > dzis gra do 4.00!!!! > bezsennosc z wyboru > j. zazdroszczę i żałuję że przegapiłem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 00:49 noooo, dziś w zastepstwach do 4.00 :-)))))))))))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 29.05.03, 01:18 No tak, bo Kydryński jr. w wojażach zagranicznych (już kilka tygodni temu o tym wspominał, mówiąc, że nie będzie miał dylematu wyboru między koncertami Metheny'ego i Gabriela, jako że nie będzie go w kraju), a Klatt podobno bawi gdzieś w "stolicy polskiej piosenki" Opolu (czyżby rozpoczynał się już festiwal, bo ja nie jestem na bieżąco - nie oglądam "reżimowej" TVP). ______________ Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 29.05.03, 11:50 I w nocy z soboty na niedzielę też ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
mektos Re: Mariusz Owczarek 29.05.03, 14:21 Tak, druh zastępowy znów się spisał na medal. Kolejna bezsenna noc z wyboru za nami, a ja już nie mogę doczekać się weekendu. Pięknie:).A do tego słowa p. Mariusza:"Kiedy przygotowywałem się do audycji i wybierałem płyty..." Miód na moje serce, zero pier******* plujlisty, autorska audycja z pięką muzyką. Dla takich chwil się żyje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 01:08 ...i o to chodzi, i o to chodzi:-)!!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 11:41 viking73 napisał: > Dziś kolejna okazja:) Ty masz zdrowie !Ja musiałam odpuścić, nie ta godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 15.06.03, 02:21 Dziś też jest. Słuchajcie, bo jak zwykle warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 08:28 viking73 napisał: > Dziś też jest. Słuchajcie, bo jak zwykle warto:) Czy Ty cierpisz na bezsenność ? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 15.06.03, 15:28 Gość portalu: Teresa napisał(a): > > Czy Ty cierpisz na bezsenność ? Nie. Ja jestem Nocny Marek:) A Mariusz Owczarek będzie znów za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 15:50 viking73 napisał: > > Nie. Ja jestem Nocny Marek:) > A Mariusz Owczarek będzie znów za dwa tygodnie. Ja też lubię "pomarkować" a dla Owczarka warto , więc dziękuję za wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 12:42 Po długiej walce wygrała natura - przysnąłem:-(((( j. Odpowiedz Link Zgłoś
mektos Re: Mariusz Owczarek 15.06.03, 20:57 Ja tym razem przespałem...chlip, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azm Re: Mariusz Owczarek IP: *.acn.pl 15.06.03, 21:09 Przepraszam, bo ja nietutejszy: kto to jest Mariusz Owczarek? Poważnie, nie kojarzę nazwiska. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić? Co on gra (nazwiska, tytuły)? Może facet jest wart słuchania, a ja nic o nim nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 19:16 Gość portalu: azm napisał(a): > Przepraszam, bo ja nietutejszy: kto to jest Mariusz Owczarek? Poważnie, nie > kojarzę nazwiska. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić? Co on gra (nazwiska, tytuły)? > Może facet jest wart słuchania, a ja nic o nim nie wiem. Skrzyżowanie Niedźwieckiego, z domieszką Kydryńskiego w doborze muzyki oraz własną super klasą , jednym słowem człowiek dla którego warto poświęcić czas po północy - to o mnie, a niektórzy nie śpią nawet po 2.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 21:54 viking73 napisał: > Tereso, bardzo celnie to ujęłaś:) Bardzo dziękuję za pochwałę. Odpowiedz Link Zgłoś
mektos Re: Mariusz Owczarek 17.06.03, 10:01 Ulubieni artyści Pana Mariusza? Bruce S., Pink Floyd, Staszek Sojka, REM, ja jestem mu osobiście wdzięczny za Poe, a przede wszystkim za niesamowite sety koncertowe...coś pięknego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 03:57 viking73 napisał: > No to dziś też słuchamy:) Słuchamy, a jakże!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 30.06.03, 16:35 Grał przepięknie... A mnie to cudownie odstresowało przed obroną pracy magisterskiej (i tak nie mogłam spać, tym lepiej, że było czego posłuchać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Mariusz Owczarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 17:33 A co niby jest stresującego w obronie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 01.07.03, 11:39 Emocje i chęć wypadnięcia jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 12:10 tuhanka napisała: > Emocje i chęć wypadnięcia jak najlepiej :) Gratuluję "wypadnięcia":-))!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 00:09 Jakie miłe zastępstwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Owczarek po ciemku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 00:53 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Jakie miłe zastępstwo:)) Bardzo miłe!!! PS pozdrowienia dla Ciotki przyzwoitki:-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 00:58 Gość portalu: jarek napisał(a): > Gość portalu: Teresa napisał(a): > > > Jakie miłe zastępstwo:)) > > Bardzo miłe!!! > PS > pozdrowienia dla Ciotki przyzwoitki:-) > j. Skąd ja wiedziałam , że się odezwiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Owczarek po ciemku IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 18:09 Ja też wiedziałam, że się odezwie. Mimo że dopiero teraz zajrzałam do tego wątku. I powiem więcej. Wiedziałam też, że nie powstrzymasz się przed odpowiedzią Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 18:24 Gość portalu: ciocia Hela napisał(a): > Ja też wiedziałam, że się odezwie. Mimo że dopiero teraz zajrzałam do tego > wątku. A cóż w tym dziwnego ? Obydwoje zarywamy noce dla MO , tylko nie wyciągaj również z tego pochopnych wniosków:) > I powiem więcej. Wiedziałam też, że nie powstrzymasz się przed odpowiedzią > Jarkowi. Ciotka wróżbitka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Owczarek po ciemku IP: proxy / 10.10.16.* 16.07.03, 01:35 może piszmy maile do trójki że chcemy tego człowieka za sterami częściej. potrafi zrobić atmosferę w pomieszczeniu zamkniętym i poza. ja dużo muzyki znam i od dawna mnie nikt nie zaskoczył, ale ten facet otworzył mi nowe przestrzenie. PS wysłałem MO ten link Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Owczarek po ciemku 16.07.03, 01:37 Ja dopiero przed chwilą się włączyłem. A pod apelem podpisuję się obiema rękami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Owczarek po ciemku IP: proxy / 10.10.16.* 16.07.03, 01:54 napisałem na muzyczna.trojka@radio.com.pl niech się MO nie obrazi (raczej nie ma powodu), ale w ostatniej audycji pod koniec czerwca to mi się wydawało, że Tomek Beksiński nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 02:00 Gość portalu: PZ napisał(a): > napisałem na muzyczna.trojka@radio.com.pl > niech się MO nie obrazi (raczej nie ma powodu), ale w ostatniej audycji pod > koniec czerwca to mi się wydawało, że Tomek Beksiński nadaje. pisz na przyszłość na: owczarek@radio.com.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Owczarek po ciemku IP: proxy / 10.10.16.* 16.07.03, 02:03 Gość portalu: Teresa napisał(a): > Gość portalu: PZ napisał(a): > > > napisałem na muzyczna.trojka@radio.com.pl > > niech się MO nie obrazi (raczej nie ma powodu), ale w ostatniej audycji po > d > > koniec czerwca to mi się wydawało, że Tomek Beksiński nadaje. > > pisz na przyszłość na: owczarek@radio.com.pl :) też pisałem na owczarek małpa.... ale do muzycznej trójki wysłałem postulat, żeby więcej MO w trójce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 02:09 Gość portalu: PZ napisał(a): > ale do muzycznej trójki wysłałem postulat, żeby więcej MO w trójce zrobię to samo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Owczarek po ciemku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 01:56 viking73 napisał: > Ja dopiero przed chwilą się włączyłem. A pod apelem podpisuję się obiema > rękami:))) Wyrażam swój aplauz pisząc często do P.Mariusza, ale wobec kompletnego braku zozumienia dla naszych preferencji nie wiem , czy pisanie do Trójki ma jakikolwiek sens, ale warto spóbować. Marnuje się naprawdę wartościowy prezenter a oni przyjmują jakąś panienkę z chronicznym nieżytem górnych dróg oddechowych:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek noc IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 05:01 I znowu nieprzespana noc, i znowu się wspaniale słuchało... noc 8/9 sierpnia tez sie tak zapowiada... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 11:41 Gość portalu: jarek napisał(a): > I znowu nieprzespana noc, i znowu się wspaniale słuchało... > noc 8/9 sierpnia tez sie tak zapowiada... > j. tez sluchalam, a ta nastepna nocka za Kosiaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: noc IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 04:49 Gość portalu: kass napisał(a): > ... nocka za Kosiaka:) Dzielnie go dzisiaj zastępuje!!! j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: noc IP: *.pl / 192.168.1.* 09.08.03, 12:27 Gość portalu: jarek napisał(a): > Dzielnie go dzisiaj zastępuje!!! > j. Faktycznie, repertuar wcale odbiegał od tego, co gra Kosiak (m.in. Peter Gabriel, Quidam, Camel, nowa Lisa Gerrard). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 13:34 Gość portalu: jarek napisał(a): > Gość portalu: kass napisał(a): > > > ... nocka za Kosiaka:) > > Dzielnie go dzisiaj zastępuje!!! > j. Ty to jesteś twardziel, ja tylko do 3.30:((((((((( pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: noc IP: *.lanet.wroc.pl 09.08.03, 13:51 Gość portalu: kass napisał(a): > Ty to jesteś twardziel, ja tylko do 3.30:((((((((( Ja dziś poległem bardzo wcześnie, bo już o 2:30. Szkoda, że Caladan nie zamieszcza "zastępowych" audycji. Proponuję nowe hasło: POPaweł, oddaj Owczarkowi choć jeden wieczór w tygodniu!!! Albo chociaż jeden na dwa tygodnie. Nie zubożejesz Pan na tym aż tak strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 13:57 Gość portalu: Filip napisał(a): > Gość portalu: kass napisał(a): > > > Ty to jesteś twardziel, ja tylko do 3.30:((((((((( > > Ja dziś poległem bardzo wcześnie, bo już o 2:30. > Szkoda, że Caladan nie zamieszcza "zastępowych" audycji. > > Proponuję nowe hasło: POPaweł, oddaj Owczarkowi choć jeden wieczór w > tygodniu!!! Albo chociaż jeden na dwa tygodnie. > Nie zubożejesz Pan na tym aż tak strasznie. jestem zaaaaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.polnex.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 00:37 Owczarek zamiast Manniaka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Owczarek po ciemku IP: *.polnex.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 07:56 Dzisiaj po połnocy zamiast Kydrynskiego, bardzo lubie takie zastepstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Owczarek po ciemku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 08:11 Gość portalu: kass napisał(a): > Dzisiaj po połnocy zamiast Kydrynskiego, bardzo lubie takie zastepstwa:) No ja też :-))) Szkoda, że tylko zastępstwa. POPaveł, oddaj Panu Owczarkowi jeden wieczór w tygodniu!!! Ale co się dzieje z Panami Mannem i Kydryńskim??? Zaraza jakaś w Warszawie/Trójce czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 1 listopada o 23.05 31.10.03, 12:03 Dla zainteresowanych podaję. A między 20 a 23 Piotr Stelmach i to wcale nie będzie Muzyczna Poczta UKF. Wygląda na to, że TrUjka na jeden weekend zamienia się w normalne radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.polnex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 12:58 O Stelmachu słyszałam, za Owczarka dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humpty Dumpty Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:56 viking73 napisał: > Wygląda na to, że TrUjka na jeden weekend zamienia się w normalne radio. Trujowcy jadą do Legnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: 1 listopada o 23.05 01.11.03, 23:42 Słuchajcie, bo jak zawsze jest czego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.polnex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 00:07 Nic innego nie robimy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 07:53 ...a ja nie mogłem:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.polnex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 08:31 A jest czego żałować i tylko wielka szkoda, że tak rzadko możemy go słuchać:-( Niektórzy nagrywali audycję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.pl 02.11.03, 12:26 Sygnałem audycji był fragment "Squonk" Genesis, pojawiający się po każdym serwisie. W ciągu tych 3 godzin Mariusz zdążył zaprezentować m.in. Marillion z Hogarthem, Springsteena, Stinga z nowej płyty, Seala, Tears For Fears, Genesis z Rayem Wilsonem, Queen, Raz Dwa Trzy, Janerkę, Czyżykiewicza, Pink Floyd i Phila Collinsa. Jak widać, choć audycja była zaduszkowa, Mariusz poświęcił ją niemal wyłącznie artystom, którzy ciągle jeszcze są z nami - z wyjątkiem Freddiego M. Odpowiedz Link Zgłoś
mektos Re: 1 listopada o 23.05 02.11.03, 12:48 Tez załuje ze nie słuchałem, ale obiecuje poprawe przy najblizszej okazji:)) Czy pan Marcin nie wspominał czasem, kiedy znów można bedzie go usłyszeć? Pozdrawiam wszystkich będących pod wrazeniem muzycznych propozycji ex-Programu III w ostatnich dniach...jak chcą to potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drrrr Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.d.pppool.de 06.11.03, 20:18 A kto to jest Mariusz Owczarek?...Ok,z calym szacunkiem dla Jego gustow muzycznych...Mariusz Owczarek od 6 (bodajze) lat pracy w Trojce nie ma nic wiecej od siebie do powiedzenia jak to czego nauczyl Go Marek Niedzwiecki...i zostal jego wierna kopia...niestety,dlatego nie prowadzi zadnych innych audycji jak tylko w nocnym podziemiu od czasu do czasu i rozdaje bilety w Markomanii przez telefon...a ze mozna a nawet trzeba inaczej przykladem jest chociazby Jego rowiesnik radiowy -Piotr Stelmach... Pozatym podniecacie sie radiem w swieta jak to bylo niewiadomo co...tylko sie obawiac zeby Queen sie nie pojawilo po raz 6 w ciagu dnia...Bo co tu innego zrobic jak wspomniec sobie swoje lata dziecinstwa i spotkania z ulubionymi artystami ktorych nie ma i podac czas z zegara...i tak naokraglo...od rana program prowadzi ten -3 godziny...potem program prowadzi nastepny -2 godziny itd...obledu mozna dostac...wlasnie przy okazji takich swiat widac jaka to meka straszna dla takiego radia i tylko odetchnac ze to tylko dwa dni i wszystko moze wrocic do swojej "normy" i mozna znowu obrzucac sie papka...ufff. Taaakk...takiemu jak ja ciezko wygodzic...niestety :(.Dawniej to swieta byly dla Radia wyzwaniem -dzisiaj sa meczarnia.A kolejne juz za miesiac... pozdrawiam drrr Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: 1 listopada o 23.05 06.11.03, 20:44 Rozumiem, że jak większość (zdecydowana) chwali Owczarka, to ktoś musiał się przyczepić? Drogi(a)Drrr, Mariusz Owczarek nie jest wierną kopią Niedźwiedzia, ma własne gusta i styl - tylko jaką ma szansę zaprezentować to na szerszą skalę, skoro nie ma audycji autorskich, a tylko same zastępstwa ewentualnie audycje okolicznościowe, co jednak wymusza pewien konkretny dobór muzyki... Jeśli Pan Mariusz dostałby audycję autorską, to mógłbyś się dopiero przekonać, że nie kopiuje bezmyślnie wzorców, a ma własny styl. Nawet podczas zastępstw da się to zauważyć. I dlatego tak wielu z nas go lubi. A mieć fanów nie mając żadnej stałej audycji (także w przeszłości) to nie lada osiągnięcie. Wierzę, że kiedyś ten niedoceniany, utalentowany radiowiec dostanie swoją szansę i ją doskonale wykorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.polnex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:03 tuhanka napisała: > Mariusz Owczarek nie jest wierną kopią Niedźwiedzia > ma własne gusta i styl I chwała mu za to:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 06.11.03, 22:19 Gość portalu: drrrr napisał(a): > A kto to jest Mariusz Owczarek?...Ok,z calym szacunkiem dla Jego gustow > muzycznych...Mariusz Owczarek od 6 (bodajze) lat pracy w Trojce nie ma nic > wiecej od siebie do powiedzenia jak to czego nauczyl Go Marek Niedzwiecki...i > zostal jego wierna kopia...niestety,dlatego nie prowadzi zadnych innych audycji > > jak tylko w nocnym podziemiu od czasu do czasu i rozdaje bilety w Markomanii > przez telefon...a ze mozna a nawet trzeba inaczej przykladem jest chociazby > Jego rowiesnik radiowy -Piotr Stelmach... Stelmi kiedyś też tylko rozdawał bilety, w Trójkowym Ekspresie, między 14 a 16. Do Niego się kiedyŚ dodzwoniłwm i dostałem bilety na Abraxas. To był okres kiedy Stelmach nie miał żadnej swojej audycji, pomagał innym i ewentualnie zastępował. Było to jednak w czasach, gdy dobry dziennikarz mógł liczyć na stopniowy rozwój swojej kariery, Stelmach jest idealnym przykładem dziennikarza stopniowo, mądrze wprowadzanego do zawodu. Owczarek trafił na okres, mam nadzieje przejściowy, w którym preferowane jest tandetne didżejstwo i brakuje miejsca dla porządnych dziennikarzy/prezenterów muzycznych. Dlatego Owczarek nie ma własnej audycji a Stelmach ma ale gdzieś w srodku ciemnej nocy. Smutne to radio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.pl 06.11.03, 23:15 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Stelmi kiedyś też tylko rozdawał bilety, w Trójkowym Ekspresie, między 14 a > 16. Do Niego się kiedyŚ dodzwoniłwm i dostałem bilety na Abraxas. To był > okres, kiedy Stelmach nie miał żadnej swojej audycji, pomagał innym i > ewentualnie zastępował. Było to jednak w czasach, gdy dobry dziennikarz mógł > liczyć na stopniowy rozwój swojej kariery, Stelmach jest idealnym przykładem > dziennikarza stopniowo, mądrze wprowadzanego do zawodu. Paradoksalnie, mógł rozwinąć skrzydła także dzięki śmierci Beksy, bo w osieroconym przez niego paśmie z soboty na niedzielę zaczął prowadzić Pastelowy Świat Rocka (wcześniej pojawiał się chyba tylko na zastępstwa, np. w LP3, lub w nockach). Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: 1 listopada o 23.05 07.11.03, 00:06 Gość portalu: Greg F. napisał: Paradoksalnie, mógł rozwinąć skrzydła także dzięki śmierci Beksy, bo w osieroconym przez niego paśmie z soboty na niedzielę zaczął prowadzić Pastelowy Świat Rocka (wcześniej pojawiał się chyba tylko na zastępstwa, np. w LP3, lub w nockach). Cóż, okrutna prawda mówi, że świat nie znosi próżni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: 1 listopada o 23.05 IP: *.polnex.pl / 192.168.5.* 13.11.03, 00:11 Mariusz Owczarek zastępuje Marcina Kydryńskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Mariusz Owczarek IP: *.pl 13.11.03, 00:19 Dziś Owczarek zastępuje nieobecnego Kydryńskiego :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: Mariusz Owczarek IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:21 A z piatku na sobote zastapi nizej podpisanego. Zapraszam w imieniu Mariusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.polnex.pl / 192.168.5.* 13.11.03, 00:26 Dziękujemy za info i mam nadzieję, że dojadę z koncertu Steva Hacketta na czas:-) PS. Bardzo dobre zastępstwo, nawiasem mówiąc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mariusz Owczarek 13.11.03, 01:36 Sami dobrzy ludzie, same dobre informacje. To lubię:) Też słucham Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mariusz Owczarek/ ludzie Trójki... 13.11.03, 10:09 Chętnie bym posłuchała ale pora barbarzyńska! Spróbuję jednak. Tylko podpowiedzcie, proszę, kiedy mozna posłuchać!I czy "weekendową" porą także...? A ile nt. MO ma do powiedzenia webmaster: www.radio.com.pl/trojka/ludzie - sami zobaczcie... Kto wczoraj obejrzał w całości p.Manna na Discovery? Pozdrawiam,Ewa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.polnex.pl / 192.168.5.* 15.11.03, 03:08 Zastępstwo pierwsza klasa, bo kto w tym radiu jeszcze gra Vivaldiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Mariusz Owczarek IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 16.11.03, 22:50 fdj napisał: > Panie Mariuszu: jest Pan wielki. Jako że wstawałem w sobote ok. czwartej to miałem okazję posłuchać i stwierdzam że zdania Filipa o wielkości Mariusza nie potwierdzam, Wielki to był Beksiński, Wielki bywa Kaczor, Owczarek natomiast ma wszelkie predyspozycje by do podobnych wielkości się zbliżyć. Może przydałaby sie jakaś stała audycja, nie koniecznie w środku nocy ? Czy przypadkiem Niedźwiecki, Kostrzewa i Szydłowska nie są odrobinę przepracowani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 09:09 będzie "pd choinką" od północy w wigilijna noc ("pasterka z Owczarkiem"?!:-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 09:13 Niezły prezencik na Gwiazdkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 23:47 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Mariusz Owczarek IP: *.pl 19.01.04, 23:49 Czyżbyśmy mieli go wkrótce znowu usłyszeć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 23:54 Bardzo na to liczę, ale był również inny powód:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 00:01 Podobno będzie dzisiaj zamiast M.Kydryńskiego:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Mariusz Owczarek IP: *.pl 29.01.04, 00:18 Zgadza się, dziś po północy nadaje druh zastępowy :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mariusz Owczarek IP: *.radio.com.pl 29.01.04, 12:25 A wykąpałeś się? Oczywiście , żeby podkreślić tę chwilę. Ja nie mogłam zasnąć.....i spóźniłam sie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mariusz Owczarek IP: *.teletronic.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 15:08 Szkoda, że chociaż zębów nie umyłaś. Czuć na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 00:13 Dzisiaj ma znów zastępstwo, oby co niektórzy nie zapluli klawiatur;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 26.02.04, 00:25 Na stronie TrUjki o zastępstwie oczywiście ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łania Re: Mariusz Owczarek IP: *.radio.com.pl 26.02.04, 11:51 ..a ja nie dośc,że spałam, to mi się baterie w wibratorze wyczerapały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezer Re: Mariusz Owczarek IP: *.waw.cdp.pl 26.02.04, 13:50 Gość portalu: łania napisał(a): > ..a ja nie dośc,że spałam, to mi się baterie w wibratorze wyczerapały... Cóż, trzeba mieć zapasowe, a już najlepiej używać alkalicznych :-P Ech, wy w tym radio.com.pl naprawdę się nudzicie. Do roboty, do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Owczarek po północy 25.03.04, 00:26 Mariusz ostatnio najczęściej się pojawia w zastępstwie Kydryńskiego, jak choćby dzisiaj :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Owczarek po północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:43 i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Owczarek po północy 25.03.04, 11:02 Bylam solidnie zmeczona i mialam sie wczesniej polozyc spac, ale cos mnie tknelo, wlaczylam radio... i uslyszalam glos Mariusza, a zaraz potem Alan Parson's Project :) ************************ Miejcie nadzieje, nie te licha, marna, Co rdzen sprochnialy w watly kwiat ubiera, Lecz te niezlomna, ktora tkwi jak ziarno Przyszlych poswiecen w duszy bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:08 Lubię prima aprilis i takie zastępstwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 01.04.04, 00:17 Mariusz gra dziś wyjątkowo pięknie - dopiero minął kwadrans, a już zdążyliśmy usłyszeć Toto, Perfect ("Niepokonani" na 42. rocznicę powstania Programu III) i Donalda Fagena :-). Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 01.04.04, 11:10 I takie zastepstwa lubie (a sluchalam mecej do wpol do drugiej). ************************ Miejcie nadzieje, nie te licha, marna, Co rdzen sprochnialy w watly kwiat ubiera, Lecz te niezlomna, ktora tkwi jak ziarno Przyszlych poswiecen w duszy bohatera Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 01.04.04, 11:10 mialo byc "mniej wiecej" - komputer zrobil primaaprilisowego psikusa i zjadl literki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owczarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.radio.com.pl 01.04.04, 13:58 Komputer zrobił błąd, tak jak ty...trzeba bylo spać. Te piosenki lecą od rana do wieczora w każdej stacji. Z RMF i Zet na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Mariusz Owczarek 01.04.04, 15:16 Trollu radiowy! Powiedziec o Tobie "glupi" to za malo, powiedziec "zalosny" - tez nie to. Jestes po prostu beznadziejny. Czy naprawde sadzisz, ze ktokolwiek uwierzy, ze to wpis Mariusza Owczarka? Jezeli wierzysz w to, to znaczy, ze cos nie w porzadku z Twoja glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszu Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:57 I dziś też pieknie:Porcupine Tree, REM, cudny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 21.04.04, 02:02 Dziś Owczarek zastępuje Janusza Kosińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: Mariusz Owczarek IP: *.acn.waw.pl 21.04.04, 07:48 Żałuję, że nie jestem sową lub nietoperzem. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Mariusz Owczarek 21.04.04, 09:40 A ja wampirem. Wtedy przy okazji nocnych audycji, upuściłbym coponiektórym trochę krwi (acz z obrzydzeniem, Panie Derechtorze, z obrzydzeniem). Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Owczarek w plebiscycie Zdobywcy Eteru 2004 12.05.04, 14:00 Nasz bohater zajął 34. miejsce - to bardzo dobry wynik jak na radiowca niemającego stałej audycji na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Owczarek w plebiscycie Zdobywcy Eteru 2004 12.05.04, 14:15 30 miejsc przed promowanym do granic możliwości Rokosem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Owczarek w plebiscycie Zdobywcy Eteru 2004 12.05.04, 14:16 A nawet 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Owczarek w plebiscycie Zdobywcy Eteru 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:22 Gratuluję i życzę stałego pasma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Owczarek w plebiscycie Zdobywcy Eteru 2004 12.05.04, 14:35 Ten plebiscyt to oczywiście tylko zabawa, ale daje do myślenia, tym bardziej że głosowali słuchacze. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 27.05.04, 00:12 Dziś Mariusz zastępuje Kydryńskiego po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Owczarek zamiast Stelmiego 11.06.04, 13:57 Dziś miał aż 4 godziny audycji (2:00 - 6:00), widocznie Łodej też wyjechał na długi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 15.07.04, 00:07 Po miesięcznej przerwie druh zastępowy ma kolejny dyżur - tym razem zamiast Kydryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 01:56 szczęśliwie "wyczułem" i włączyłem o północy:-) i to była TRÓJKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Mariusz Owczarek 15.07.04, 08:59 ja też słuchałem wczoraj i też uważam, ze to była po prostu fajna audycja, moze nie jakieś tam cuda na kiju ale było solidnie, sympatycznie i jakoś tak, normalnie? A to rzadkość w tym radiu niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek nocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:14 nocka z soboty na niedzielę od 2 do 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: nocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 06:08 to była dobra odtrutka na plejlistę:-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:31 Zamiast Czarnego Piątku audycję będzie miał Mariusz Owczarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 01:14 do 2.00 ... ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mariusz Owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:25 Będzie również zamiast Kosy z wtorku na środę, od 2.00.. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 17.09.04, 14:54 Ostatniej nocy M.O. pojawił się w paśmie od 2:00 do 4:00, tuż po Milimaxie. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Mariusz Owczarek 29.09.04, 23:46 "Kosa" Kosiński jest na dwutygodniowym urlopie, więc dziś w nocy o 2:00 zastępował go Owczarek. Za tydzień pewnie będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś