Dodaj do ulubionych

reklama fachowców

17.02.03, 18:11
o samym konkursie wątek jest, a mnie najbardziej wkurza zajawka tegoś
konkursu. jak słyszę tą muzyczkę to mi się nóż w kieszeni otwiera...okropne.
Obserwuj wątek
    • Gość: chemik Re: reklama fachowców IP: *.marwit.gliwice.pl 17.02.03, 23:49
      oko_jeza napisała:

> o samym konkursie wątek jest, a mnie najbardziej wkurza zajawka tegoś
      > konkursu. jak słyszę tą muzyczkę to mi się nóż w kieszeni otwiera...okropne.

Mam ten sam objaw. A oprocz tego reka wedruje w kierunku czerwonego guziczka i
      nie umiem jej powstrzymac...
      • Gość: 10000maniacs Re: reklama fachowców IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 22:17
        Słuchałem "Fachowców" w Powtorce z rozrywki, tamta piosenka była śpiewana
        a'capella. A co to co Trójka z tego zrobiła nie nadaje się nawet do
        jakiegokolwiek komentowania. Dlaczego oni nie mogą zrobić chociaż jednej rzeczy
        za przeproszeniem "za**biście"? Kreatywność leży.
      • Gość: Szaman Re: reklama fachowców IP: *.tele2.pl 19.02.03, 00:07
        Noz Wam sie w kieszeni otwiera? To nie sluchajcie!!!

Ja nie slucham trUjki od dobrych paru miesiecy i zyje.
        Nawet lepiej mi sie zyje niz jakbym mial tgo badziewia
        sluchac.

Rzuccie ten nalog, przestancie sie trUc. Wiecie jaka to
        radocha????
        • Gość: As Re: reklama fachowców IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.02.03, 00:28
          Gość portalu: Szaman napisał(a):

> Noz Wam sie w kieszeni otwiera? To nie sluchajcie!!!
          >
          > Ja nie slucham trUjki od dobrych paru miesiecy i zyje.
          > Nawet lepiej mi sie zyje niz jakbym mial tgo badziewia
          > sluchac.
          >
          > Rzuccie ten nalog, przestancie sie trUc. Wiecie jaka to
          > radocha????

A ponoć mówią że dobrze jest znać działania taktyczne wroga ...
          • Gość: MArCello Re: reklama fachowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.03, 08:13
            > > Noz Wam sie w kieszeni otwiera? To nie sluchajcie!!!
            > >
            > > Ja nie slucham trUjki od dobrych paru miesiecy i zyje.
            > > Nawet lepiej mi sie zyje niz jakbym mial tgo badziewia
            > > sluchac.
            > >
            > > Rzuccie ten nalog, przestancie sie trUc. Wiecie jaka to
            > > radocha????
            >
            > A ponoć mówią że dobrze jest znać działania taktyczne wroga ...

Dostać wrzodów od śledzenia poczynań wroga to chyba zbyt duże poświęcenie -
            popieram bojkot Szamana bom żołądkowo-wrażliwy...

pozdr,
            MArCello

• Gość: chemik Re: reklama fachowców IP: *.marwit.gliwice.pl 19.02.03, 14:46
          Gość portalu: Szaman napisał(a):

> Noz Wam sie w kieszeni otwiera? To nie sluchajcie!!!
          >
          > Ja nie slucham trUjki od dobrych paru miesiecy i zyje.
          > Nawet lepiej mi sie zyje niz jakbym mial tgo badziewia
          > sluchac.
          >
          > Rzuccie ten nalog, przestancie sie trUc. Wiecie jaka to
          > radocha????

W dzien nie slucham, ale ta reklama pojawia sie tez czasem w nocy i to jest
          problem. Przeciez nie moge nie sluchac Manniaka po ciemku (i innych) tylko z
          powodu takiego (przepraszam za wyrazenie) gowna!
          • oko_jeza Re: reklama fachowców 19.02.03, 19:55
            mnie się nóż w kieszeni otwiera jak słyszę fachowców, a nie trójkę!! jestem
            nastolatką (ale to fajnie brzmi:) trójki słucham, dlatego,że tam wszystkie
            pakowato popowe badziewia lecą raz dZiennie, ae nie 10 jak w zetce czy rmf.
            poza tym lubię "za a nawet przeciw" i jesczze kilka audycji :)
            • Gość: janusz Re: reklama fachowców IP: proxy / 10.40.1.* 20.02.03, 08:41
              oko_jeza napisała:

> mnie się nóż w kieszeni otwiera jak słyszę fachowców, a nie trójkę!! jestem
              > nastolatką (ale to fajnie brzmi:) trójki słucham, dlatego,że tam wszystkie
              > pakowato popowe badziewia lecą raz dZiennie, ae nie 10 jak w zetce czy rmf.
              > poza tym lubię "za a nawet przeciw" i jesczze kilka audycji :)

a pamiętasz Kubulka z ZD3 ?
              • oko_jeza Re: reklama fachowców 20.02.03, 17:42
                Gość portalu: janusz napisał(a):

> a pamiętasz Kubulka z ZD3 ?

nie pamiętam... :(

• tuhanka Re: reklama fachowców 20.02.03, 17:48
                  oko_jeza napisała:

> Gość portalu: janusz napisał(a):
                  >
                  > > a pamiętasz Kubulka z ZD3 ?
                  >
                  > nie pamiętam... :(
                  >
                  To współczuję, że nie masz tak pięknych wspomnień jak my. Do Trójki dorastało
                  się z czasem, u Ciebie to dorośnięcie i wyrośnięcie ze stacji komercyjnych
                  przyszło w momencie, kiedy Trójka zaczynała się psuć, zaczęła zmieniać się w
                  TrUjkę. Ja zaczęłam słuchać Programu 3, kiedy miałam 14 lat (wcześniej u mnie w
                  domu nie było nawet odbiornika UKF, tylko taka stara, drewniana skrzynka z
                  falami długimi, krótkimi i średnimi), ale do niektórych audycji musiałam
                  dojrzewać przez kilka lat. Bardzo żałuję, że niektórych wspominanych przez
                  część forumowiczów nie miałam okazji poznać. Tym bardziej jest mi smutno, że
                  Tobie nie było dano poznać starej, dobrej Trójki.
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Tuhanka
                  • oko_jeza Re: reklama fachowców 20.02.03, 19:36
                    mój tata słucha trójki od bardzo dawna, ale że bardzo dużo jeżdzi (taka praca)
                    to zawsze słuchał jej w aucie i jakoś rzadziej w domu. żeby uściślic- nigdy nie
                    słuchałam stacji komercyjnych. denerwowały mnie, przeważnie po 2-3 dniach
                    popowej rąbanki wolałam słuchac własnych kaset czy CD. słuchałam przez jakiś
                    czas jakiejś regionalnej stacji, ale było beznadziejnie. wiem, już mnóstwo osób
                    mi to mówiło, że trójka się psuje..ale w żadnym innym radiu nie znajdę audycji,
                    gdzie dzwonią i piszą słuchacze, gdzie jest siesta i smooth jazz
                    cafe...konkursy są żenująco głupie, ale trudno. fachowcy lecą jak jestem w
                    szkole, tylko reklama mnie odrzuca ;) przykro mi, że jestem taka młoda i nie
                    pamiętam czasu jak w trójce nie było wogóle komercji,a el przynajmniej nie
                    pamiętam komunizmu :)
                    • tuhanka Re: reklama fachowców 20.02.03, 20:37
                      W takim razie witaj w gronie "młodej polskiej inteligencji". Bardzo
                      przypominasz mi mnie samą sprzed kilku lat. To że komercja jest dla Ciebie
                      odpychająca, jest jeszcze jednym dowodem na to, że obecny "trynd" przyjęty w
                      TrUjce jest co najmniej błędny. Są bowiem młodzi, inteligentni ludzie, którzy
                      wymagają czegoś więcej niż "umpa-umpa".
                      • oko_jeza Re: reklama fachowców 20.02.03, 20:50
                        tuhanka napisała:

> W takim razie witaj w gronie "młodej polskiej inteligencji". Bardzo
                        > przypominasz mi mnie samą sprzed kilku lat. To że komercja jest dla Ciebie
                        > odpychająca, jest jeszcze jednym dowodem na to, że obecny "trynd" przyjęty w
                        > TrUjce jest co najmniej błędny. Są bowiem młodzi, inteligentni ludzie, którzy
                        > wymagają czegoś więcej niż "umpa-umpa".

Fajnie coś takiego usłyszec :)
                        mam 16 lat, a właściwie większośc moich znajomych nie cierpi komercji. ci
                        wszyscy wspaniali" wykonawcy typu nelly&kelly, ich3, las ketchupy i inne
                        shakiry... dla mnie to jest żenujące, ze wględu na poziom muzyczny ich
                        piosenek, jak i słowa (jak się czasem wsłucham, to spadam pod biurko ze
                        śmiechu). Nie mówię że jestem lepsza przez to że wolę posłuchac Pink Floyd,
                        Deep purple czy Janis Joplin, nie należę do żadnej subkultury, po prostu
                        odrzuca mnie od tej Mcpopowej mieszanki "dla każdego". chyba nie ma w tym nic
                        złego... i czasem szkoda że "dorośli" myślą, że "te nastolatki to samego
                        badziewia słuchają" :) ej, chyba wy tak nie myślicie?? :)
                        • tuhanka Re: reklama fachowców 20.02.03, 21:00
                          czasem szkoda że "dorośli" myślą, że "te nastolatki to samego
                          > badziewia słuchają" :) ej, chyba wy tak nie myślicie?? :)

Nie, wcale tak nie myślę :)) Jeszcze pamiętam czasy, kiedy sama byłam
                          nastolatką (na jesieni skończę 26 lat, więc całkiem nieodległe te czasy).
                          Zarówno ja, jak i wielu z moich znajomych, też nie przepadaliśmy za
                          "badziewiem". Nasze gusta to była poezja śpiewana, to były songi Jacka
                          Kaczmarskiego (notabene w dzisiejszym "Dużym Formacie" doskonały wywiad z
                          pieśniarzem przeprowadzony przez znane z anteny Programu 3 reportażystki Radia
                          Merkury Marię Blimel i Wandę Wasilewską), często trafiali się miłośnicy muzyki
                          poważnej czy jazzu (w moim niewielkim mieście była kawiarnia bardzo promująca
                          jazz - grywał tam m.in. parę razy Jan Ptaszyn Wróblewski). Dlatego wcale nie
                          uważam, że "młodzież słucha badziewia". Po prostu młodzież jest różna - tylko
                          tych "od badziewia" lepiej widać i słychać. A jednak są ci młodzi ludzie tak
                          różni, jak różnią się od siebie dorośli - są wśród nas i intelektualiści
                          wykształceni na "Tygodniku Powszechnym" i "Kulturze" paryskiej, a jest też
                          chamska Samoobrona.
                          Pozdrawiam Cię serdecznie, Droga "Oko Jeża"
                          Twoja starsza koleżanka
      • Gość: jedza Re: reklama fachowców IP: 217.153.44.* 21.02.03, 11:24
        O ranny ... wlasnie chcialam zalozyc taki watek. "Przez caly kraj, idziemy dwaj"
        rzyg kilometrowy. bardziej chyba tylko denerwowaly mnie reklamy Auchan na
        ktorejs stacji "Nie, to niemozliwe... gicz cieleca tylko 7,99 za kg!!!"
        Nie wiecie kiedy konczy sie to g...no. Bo wtedy dopiero zamierzam wrocic do
        sluchania 3.
        • oko_jeza Re: reklama fachowców 21.02.03, 14:05
          tak..reklama tragiczna. dobrze że już nie puszczają "płaci pan telepatycznie
          czy odciskiem palca?". chociaż wkurza mnie jeszcze "dobroczyńca roku" (ta
          muzyczka w tle...).
          pozdrowienia dla Tuhanki :-)
    • Gość: sata Re: reklama fachowców IP: 80.51.255.* 19.02.03, 20:50
      żenująca qupa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka