Dodaj do ulubionych

Rokos znowu truje?

31.08.06, 09:15
A ja myslałem ze juz nie wróci....naiwny
Obserwuj wątek
    • etykieta.zastepcza niestety 31.08.06, 10:39
      Trzecie śniadanie w wykonaniu Stelki można było bez cienia przesady określić
      miodem... i to pomimo formuły audycji, tzw. towarzyszenia bez myślenia.

Na tym tle audycja ta w wykonaniu Rokosa jest żenującą żałością. Poza tym faceta
      nie można kompletnie zrozumieć, mruczy coś ciągle pod nosem, nie wie co to
      kropka ani przecinek...

Zdjąć go!!!
    • piowiec Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 11:54
      Moze po 4 wrzesnia ( nowa ramowka ) znikne na dobre ? Oby
      • magax Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 12:47
        Całe szczęście,że mam jeszcze miesiąc wakacji i w godzinach jego trucia smacznie
        śpię
        --------
        I Might Be Wrong...
    • td2003 Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 13:02
      A już miałen nadzieję, że przedpołudniowa audycja w wykonaniu Jaźwińskiego i
      Stelmacha oznacza, że odsuneli Rokosa od mikrofonu.
      No cóż, zawiodłem się.
    • neandertalski ło jezu... 31.08.06, 13:33
      naprawde to poranne wcielenie Pana Stelmacha Wam sie podbało????
      nie chodzi mi o to czy Pan Rokos był/jest - lepszy/gorszy, chodzi mi o to czy
      cos jest dobre czy nie samo z siebie a nie względem czegoś.
      dla mnie ten poranny Pan Stelmach jakiego przytrafiło mi się słuchać ostatnie
      trzy dni to delikatnie mowiąc kicha z wodą w skali bezwględnej i jeżeli miałby
      to byc alternatywa na Pana Rokosa, to wg mnie zamienił stryjek siekerkę na
      toporek.
      • pyrzyce Re: ło jezu... 31.08.06, 14:47
        dlatego w ogóle trzeba tę przedpołudniówkę wywalić i zrobić w to miejsce
        normalny ciekawy program
        • magax Re: ło jezu... 31.08.06, 14:50
          właśnie.Czy pamięta ktoś co było kiedyś po Porannej Zapraszamy Do Trójki? Ja nie
          pamiętam.Kurde nie pamiętam nawet kto był przed Rokosem.Oj źle ze mną!
          --------
          I Might Be Wrong...
          • jureek Re: ło jezu... 31.08.06, 17:31
            Bezpośrednio przed Rokosem była Aneta Wrona. Nie było to wiele lepsze niż teraz
            z Rokosem.
            Jura
            • magax Re: ło jezu... 31.08.06, 18:11
              Pamiętam ją, była taka eremefowozetkowa,czyli bzdury i ploteczki
              --------
              I Might Be Wrong...
              • tuhanka Re: ło jezu... 31.08.06, 21:01
                Właśnie próbowałam sobie przypomnieć, jak to było przed zmianami w 2000 roku. I
                o ile mnie pamięć nie zawodzi, to Zd3 trwało wtedy nawet do 9.30, potem był 15-
                minutowy Informator Ekonomiczny, następnie Muzyczna Poczta UKF do 11 (ok.10.30
                przerwa na krótką audycję Grażyny Dobroń), a po 11 Puls Trójki (w piątki
                magazyn motoryzacyjny Magdy Nurkiewicz - nie pamiętam nazwy). W południe
                zaczynała się uczta muzyczna, poruszana tu w innym wątki, czyli W tonacji
                Trójki. A potem dobrze pamiętana przez wielu Powtórka z rozrywki i blok
                wczesnopopołudniowy kończył się Trójkowym Ekspressem.
                • greg_f Re: ło jezu... 31.08.06, 21:14
                  > a po 11 Puls Trójki (w piątki
                  > magazyn motoryzacyjny Magdy Nurkiewicz - nie pamiętam nazwy).

"Wrzuć Trójkę" - chyba do 2001 r. samodzielna audycja, potem już tylko kącik w
                  popołudniowej ZD3.
                  • tuhanka Re: ło jezu... 31.08.06, 22:38
                    Masz niezłą pamięć, Greg :)
      • cyganka9 Re: ło jezu... 31.08.06, 22:04
        zgadzam się, dla mnie też i Stelmach i Jaźwiński się nie nadają na rano, już
        chyba wolę Rokosa :DD, przyzwyczaiłam się do niego po prostu, ja go w ogóle nie
        słyszę, a ci dwaj mnie drażnili
        a na przykład Pana Marka, czy Piotra Kaczkowskiego nie da się nie słyszec:)
        • neandertalski Re: ło jezu... 01.09.06, 08:30
          no to jak tak jedziemy po nazwiskach, to słuchając jego wersji miałem wrażenie,
          ze to Pan Rokos parodiujący pana Niedźwieckiego - aż mnie zaciekawiło o co tu
          chodzi i nagle słyszę, ze to Pan Stelmach... którego nawiasem mówiąc bardzo
          szanuję.
          i szczerze mowiąc ja tez chyba wolę Pana Rokosa :-) Gdyby szafa umiała latać
          nie byłaby już szafą, Pana Rokosa najęto do trUjki dlatego aby był tym kim jest
          a nie tym kim nigdy nie będzie i wg mnie od tej strony doskonale spisuje sie w
          swojej roli, nawet jezeli ja sam miłośnikiem takich właśnie kreacji nie jestem.
          Panu Stelmachowi z kolei to wcielenie pasowało jak świni siodło - moim skromnym
          zdaniem oczywiscie.
    • etykieta.zastepcza Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 08:44
      Każdy inny będzie lepszy od Rokosa, trudno go bowiem przebić w jego
      myślowo-słownym pustostanie.
      Prawda, ze Stelka/Jaźwiński nijak nie pasowali do formuły audycji, albowiem jest
      ona dużo poniżej ich możliwości, ale mimo to, dało się tego słuchać!

Stelka/Jaźwiński w Trzecim Śniadaniu byli jak profesor na etacie sprzątaczki...
      (bez obrazy dla pracy sprzątaczek).
      • zp3 Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 11:14
        Przed południem bardzo dawno temu bywał min. pan Iwaszkiewicz,Kosiński.Potem
        były audycje z udziałem min Piotra Kaczkowskiego,J.Janiszewskiego/Radio Lublin/
        i kilku innych osob.Było cos takieg od 13-tej trójka na dwa głosy tez tam
        wystepował J.Janiszewski.Generalnie codziennie ktos inny prezetował sie na
        antenie.Dla kazdego było cos miłego,innego i nie było tak nudno jak z Rokosem
        czy Orzechem./Orzech miło wypada w audycjach autorskich.Oczywiscie byl tez Puls
        trójki od 11:10 lub 11;15
    • zp3 Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 11:25
      Audycja motoryzacyjana była wspołtworzona równiez przez Tomasz
      Sianeckiego.Pojawiala sie na antenie chyba tylko w piatki.Wrzuc trójke.
    • piowiec Re: Rokos znowu truje? 04.09.06, 10:08
      4.09 i Rokos znow nadaje . To co najbardziej drazni w Trojce (pasmo Poniedz-
      czwartek 9 - 16 ) nie wiele zostanie wiec zmienione ? Godzina 12.00 Za a nawet
      przeciw wedlug strony www. Tak wiec W tonacji Trojki tylko w Piatek . szkoda
      • grzmucin Re: Rokos znowu truje? 04.09.06, 11:50
        piowiec napisał:
        > 4.09 i Rokos znow nadaje . To co najbardziej drazni w Trojce (pasmo Poniedz-
        > czwartek 9 - 16 ) nie wiele zostanie wiec zmienione ? Godzina 12.00 Za a nawet
        > przeciw wedlug strony www. Tak wiec W tonacji Trojki tylko w Piatek . szkoda

Ano szkoda... Co więcej, Rokos chyba w piątek również :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka