zp3 31.08.06, 09:15 A ja myslałem ze juz nie wróci....naiwny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykieta.zastepcza niestety 31.08.06, 10:39 Trzecie śniadanie w wykonaniu Stelki można było bez cienia przesady określić miodem... i to pomimo formuły audycji, tzw. towarzyszenia bez myślenia. Na tym tle audycja ta w wykonaniu Rokosa jest żenującą żałością. Poza tym faceta nie można kompletnie zrozumieć, mruczy coś ciągle pod nosem, nie wie co to kropka ani przecinek... Zdjąć go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 11:54 Moze po 4 wrzesnia ( nowa ramowka ) znikne na dobre ? Oby Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 12:47 Całe szczęście,że mam jeszcze miesiąc wakacji i w godzinach jego trucia smacznie śpię -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
td2003 Re: Rokos znowu truje? 31.08.06, 13:02 A już miałen nadzieję, że przedpołudniowa audycja w wykonaniu Jaźwińskiego i Stelmacha oznacza, że odsuneli Rokosa od mikrofonu. No cóż, zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski ło jezu... 31.08.06, 13:33 naprawde to poranne wcielenie Pana Stelmacha Wam sie podbało???? nie chodzi mi o to czy Pan Rokos był/jest - lepszy/gorszy, chodzi mi o to czy cos jest dobre czy nie samo z siebie a nie względem czegoś. dla mnie ten poranny Pan Stelmach jakiego przytrafiło mi się słuchać ostatnie trzy dni to delikatnie mowiąc kicha z wodą w skali bezwględnej i jeżeli miałby to byc alternatywa na Pana Rokosa, to wg mnie zamienił stryjek siekerkę na toporek. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrzyce Re: ło jezu... 31.08.06, 14:47 dlatego w ogóle trzeba tę przedpołudniówkę wywalić i zrobić w to miejsce normalny ciekawy program Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: ło jezu... 31.08.06, 14:50 właśnie.Czy pamięta ktoś co było kiedyś po Porannej Zapraszamy Do Trójki? Ja nie pamiętam.Kurde nie pamiętam nawet kto był przed Rokosem.Oj źle ze mną! -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ło jezu... 31.08.06, 17:31 Bezpośrednio przed Rokosem była Aneta Wrona. Nie było to wiele lepsze niż teraz z Rokosem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: ło jezu... 31.08.06, 18:11 Pamiętam ją, była taka eremefowozetkowa,czyli bzdury i ploteczki -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: ło jezu... 31.08.06, 21:01 Właśnie próbowałam sobie przypomnieć, jak to było przed zmianami w 2000 roku. I o ile mnie pamięć nie zawodzi, to Zd3 trwało wtedy nawet do 9.30, potem był 15- minutowy Informator Ekonomiczny, następnie Muzyczna Poczta UKF do 11 (ok.10.30 przerwa na krótką audycję Grażyny Dobroń), a po 11 Puls Trójki (w piątki magazyn motoryzacyjny Magdy Nurkiewicz - nie pamiętam nazwy). W południe zaczynała się uczta muzyczna, poruszana tu w innym wątki, czyli W tonacji Trójki. A potem dobrze pamiętana przez wielu Powtórka z rozrywki i blok wczesnopopołudniowy kończył się Trójkowym Ekspressem. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: ło jezu... 31.08.06, 21:14 > a po 11 Puls Trójki (w piątki > magazyn motoryzacyjny Magdy Nurkiewicz - nie pamiętam nazwy). "Wrzuć Trójkę" - chyba do 2001 r. samodzielna audycja, potem już tylko kącik w popołudniowej ZD3. Odpowiedz Link Zgłoś
cyganka9 Re: ło jezu... 31.08.06, 22:04 zgadzam się, dla mnie też i Stelmach i Jaźwiński się nie nadają na rano, już chyba wolę Rokosa :DD, przyzwyczaiłam się do niego po prostu, ja go w ogóle nie słyszę, a ci dwaj mnie drażnili a na przykład Pana Marka, czy Piotra Kaczkowskiego nie da się nie słyszec:) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: ło jezu... 01.09.06, 08:30 no to jak tak jedziemy po nazwiskach, to słuchając jego wersji miałem wrażenie, ze to Pan Rokos parodiujący pana Niedźwieckiego - aż mnie zaciekawiło o co tu chodzi i nagle słyszę, ze to Pan Stelmach... którego nawiasem mówiąc bardzo szanuję. i szczerze mowiąc ja tez chyba wolę Pana Rokosa :-) Gdyby szafa umiała latać nie byłaby już szafą, Pana Rokosa najęto do trUjki dlatego aby był tym kim jest a nie tym kim nigdy nie będzie i wg mnie od tej strony doskonale spisuje sie w swojej roli, nawet jezeli ja sam miłośnikiem takich właśnie kreacji nie jestem. Panu Stelmachowi z kolei to wcielenie pasowało jak świni siodło - moim skromnym zdaniem oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 08:44 Każdy inny będzie lepszy od Rokosa, trudno go bowiem przebić w jego myślowo-słownym pustostanie. Prawda, ze Stelka/Jaźwiński nijak nie pasowali do formuły audycji, albowiem jest ona dużo poniżej ich możliwości, ale mimo to, dało się tego słuchać! Stelka/Jaźwiński w Trzecim Śniadaniu byli jak profesor na etacie sprzątaczki... (bez obrazy dla pracy sprzątaczek). Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 11:14 Przed południem bardzo dawno temu bywał min. pan Iwaszkiewicz,Kosiński.Potem były audycje z udziałem min Piotra Kaczkowskiego,J.Janiszewskiego/Radio Lublin/ i kilku innych osob.Było cos takieg od 13-tej trójka na dwa głosy tez tam wystepował J.Janiszewski.Generalnie codziennie ktos inny prezetował sie na antenie.Dla kazdego było cos miłego,innego i nie było tak nudno jak z Rokosem czy Orzechem./Orzech miło wypada w audycjach autorskich.Oczywiscie byl tez Puls trójki od 11:10 lub 11;15 Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Rokos znowu truje? 01.09.06, 11:25 Audycja motoryzacyjana była wspołtworzona równiez przez Tomasz Sianeckiego.Pojawiala sie na antenie chyba tylko w piatki.Wrzuc trójke. Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Re: Rokos znowu truje? 04.09.06, 10:08 4.09 i Rokos znow nadaje . To co najbardziej drazni w Trojce (pasmo Poniedz- czwartek 9 - 16 ) nie wiele zostanie wiec zmienione ? Godzina 12.00 Za a nawet przeciw wedlug strony www. Tak wiec W tonacji Trojki tylko w Piatek . szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Rokos znowu truje? 04.09.06, 11:50 piowiec napisał: > 4.09 i Rokos znow nadaje . To co najbardziej drazni w Trojce (pasmo Poniedz- > czwartek 9 - 16 ) nie wiele zostanie wiec zmienione ? Godzina 12.00 Za a nawet > przeciw wedlug strony www. Tak wiec W tonacji Trojki tylko w Piatek . szkoda Ano szkoda... Co więcej, Rokos chyba w piątek również :( Odpowiedz Link Zgłoś