tityo 08.09.06, 15:46 Jestem rozczarowana tą audycją...Jakieś dziwne pseudosatyryczne teksty i humor (?).I znowu p. Szydłowska:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anczyc Re: KOZA 08.09.06, 16:11 a moim zdaniem, jak na pierwszy raz, coś nowego i szybkiego, całkiem dobrze. nie wiem tylko, po co pan nejman tam, skoro sami trójkowicze byliby ok. świetna marcinik zapowiadająca stanisława. uśmiałem się przy serwisie o pół do czwartej i żarówkach. fajnie, że ludzie dzwonią. fajna muzyka. fajnie, że mówią o czymś ciekawym, jak te świecaki rzucane. uważam, że się wyrobi i może być fajnie naprawdę. nie wieszajmy psów ani kóz od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
bpaczek Re: KOZA 08.09.06, 16:19 Według mnie DNO, DNO, DNO po trzykroć dno. Przywrócić "Powtórkę z rozrywki" a nie namiastkę radia zet z ubiegłego wieku! Szydłowkiej nie trawię jak mówi, muzykę nawet fajną ma ale w takim formacie to kosmiczna pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
xamas Re: KOZA 08.09.06, 16:27 A ja się z tym nie zgadzam. AUDYCJA DNO już była kiedyś w Trójce, nie wiem, czy pamiętacie? :) Było śmiesznie (nie zawsze, ale było), muzyka ciekawa, czasami abstrakt (i dobrze!), generalnie, jak słucham, wpisuje się w ramy nowego piątku. I jak zawsze - wątek osobisty, wszystkiemu winna Szydłowska. Tymczasem to Nejman out! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: KOZA 08.09.06, 16:53 Muzycznie było jak najbardziej na poziomie - nie licząc Wasowskiego w Nocnej Polsce, nareszcie ktoś w Trójce sięgnął po płytę z muzyką różnych zespołów (w większości alternatywnych) do wierszy Władysława Broniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: KOZA 08.09.06, 17:28 Muzyka i mnie się podobała, ale reszta... :( nie wiem, może to humor nie z mojej półki :] Odpowiedz Link Zgłoś
xamas Re: KOZA 08.09.06, 17:36 Ja uważam, że grzmucin ma rację. Jednych śmieszy pan Andrus, innych KOZA. Jest różnorodnie i dobrze, że jest! Odpowiedz Link Zgłoś
anczyc Re: KOZA 08.09.06, 17:37 a ja uważam, że powinni tam raz na jakiś czas czytać wpisy z tego forum :) byłoby zabawnie, a my forumowicze stalibyśmy się sławni! Odpowiedz Link Zgłoś
z.malik Re: KOZA 08.09.06, 18:06 Audycję możnaby podsumować cytatem z Krzysztofa Piaseckiego: "A A A Alllleeee ooo sssooooo choziii" Odpowiedz Link Zgłoś
vapor123 A czy wiecie..... 08.09.06, 19:04 ... dlaczego w nosie jest przegroda???? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: KOZA 08.09.06, 22:54 greg_f napisał: > nareszcie ktoś w Trójce sięgnął po płytę z muzyką różnych zespołów (w > większości alternatywnych) do wierszy Władysława Broniewskiego. szkoda że zanim ta muzyka wybrzmiała odezwała się dj Szydłowska i wymiękłam, faktycznie koza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xamas Re: KOZA 09.09.06, 10:45 Gratuluję Pani (Panu?) prostactwa. Prostactwa z najwyższej półki. Taka wypowiedź w doskonały sposób odzwierciedla, po co jest to forum. Każdy rozsądny człowiek powinien zdawać sobie z tego sprawę. Kiedy dostanie Pani (Pan?) tytuł Mistrza Mowy Polskiej, proszę się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
anczyc Re: KOZA 08.09.06, 22:49 piękny post. prosty, treściwy. wiele mówi o autorze. Odpowiedz Link Zgłoś
malanov Re: KOZA 08.09.06, 23:10 ale dobrze mówi o autorze, czy zle? bo nie zroumialem co miales na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś