Gość: Patrycja Piotr Rubik:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:50 Czesc mam na imie Patrycja jestem z Przemyśla i bardzo lubie Piotra rubika polubialam jego i jego grupe oraz jego piosenki lubie je sluchac a najbardziej psalm dla ciebie pozdrawiam wszystkich. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
tworcy1 produkt jakich wiele... 09.01.07, 15:23 Śmiem wątpić, czy rzeczywiście prawdziwi melomani słuchają muzyki Piotra Rubika. Dla mnie te jego melodyjki są produktem jakich wiele w tym okresie pozornego rozanielenia po śmierci Papieża Jana Pawła II. Sprzedaje się wszystko, co w jakikolwiek sposób odnosi się do Papieża i Kościoła. Sprzedaje się więc też niestety muzyka Piotra Rubika... Odpowiedz Link Zgłoś
mattrixx Polski zaścianek, tym razem w wydaniu postępowym! 09.01.07, 16:41 Odniósł sukces, więc należy go zniszczyć? Buahahaha! Spójrzcie z dystansem na swoje poglądy, bo jesteście śmieszni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M KKostek Yo rIJAD is KUbE Ik IP: 150.254.105.* 12.01.07, 18:20 ja kostke rubika rozwiazalem. ciekawsza jest z PEWNoscia nierozwiazana KOLOrowSZA maruys@bk.ru Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Nie robi... 13.01.07, 14:41 W zasadzie nie robi mi muzyka tego pana. Nie budzi we mnie żadnych skrajnych emocji. Ani nie wywołuje zdegustowania (jak choćby w przypadku takiego zespołu jak Ich troje) ani zachwytu, bynajmniej. Są ludzie, którym się to podoba i w porządku. Lepsze to już niż słuchanie przebojów Kalwi i Remi, jak dla mnie... Owszem, nie popieram, kiedy np. moja mama chwali muzykę Rubika i nie staję wówczas po jej stronie :) Ale daleka jestem też od skrajnych taków wobec niego. --- Soxo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoka kultura jw IP: *.aster.pl 26.01.07, 18:45 Wszystkie jesteśta głupie,czy co.Toż muzyka Rubika to dżes haahaa ha Rubik ,ale masz fajnie ,ludziom chce się takie głupoty pisać haaaaa.A to znaczy,że jesteś dla nich ważny hi hi hi PR gratuluję,jest ok Odpowiedz Link Zgłoś