atomix3 02.01.07, 09:19 Piotr "Balonik" Baron zadebiutował w Trójce o 9 w nowym programie. Jak oceniacie? Zauwazyłem, że w programie pojawił się gość (rozmowa o płycie)... ciekawe czy tak będzie stale, czy tylko z okazji "Dekad w Trójce". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muka77 Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 09:28 Nie oceniamy bo nam trojka nie odbiera grgr :///////// Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Pod Olsztynem ledwo slychac... 02.01.07, 13:44 U mnie podobnie. Olsztyńska czestotliwość jedynie szumi (99,1FM) przełaczyłem się więc na Giżycko. Ale jakość jak by tu rzec...baaaardzo przeciętna. Teraz nasłuchuję "Akademii Rozrywki". Gościem jest Fedorowicz. Ani sekundki playlisty. Oj, w biurach lawinowo sie przerzucają na "grajkowe" stacje.Nasłuchuję dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
diem28 Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 09:38 Trudno na razie cos wiecej powiedziec. Mam tylko nadzieje, ze w tej audycji zniknie playlista, pozostawiajac dowolnosc w doborze utworow. Na pewno to krok w dobrym kierunku zmian w PRIII choc marzy mi sie powrot codziennej "W tonacji trojki", nawet jesli mialoby to stac sie kosztem jednej godziny "Tu Baron". Gdyby jeszcze powstala autorska audycja 14.00-15.30... i od 22.30, by miejsce na antenie mial takze folk, blues, ciezsza muzyka rockowa czy klasyczna. Ale juz teraz nie jest zle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Trójka i "Tu Baron" 22.02.07, 07:59 Playlista chyba zniknęła, bo teraz Baron zapodaje same swoje ulubione pioseneczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 10:18 Przypomina Jedynkowe "Cztery pory roku". Za krótko, aby oceniać, ale zapowiada się dobrze. Coś mi się wydaję, że Jedynka straci słuchaczy na rzecz Trójki, bo na słuchaczy radia na r i z nie ma co liczyć. Za dużo mówienia jak dla nich. :P Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 11:14 świetna audycja - a co najważniejsze, w odróżnieniu od 3 śniadania ma ona pewien cel przewodni, jest o czymś oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 14:12 xk napisał: > świetna audycja - a co najważniejsze, w odróżnieniu od 3 śniadania ma ona > pewien cel przewodni, jest o czymś > oby tak dalej No cóż... Co by nie mówić to Balonik jest jednak dziennikarzem, a nie "dziennikarzem" jak Mariusz R... behemot PS Czy dobrze dosłyszałem, że dziś "Informator Ekonomiczny" rozpoczął się krasnalowym "haj-hooooł"? Bo byłem na etapie przebudzania się i nie wiem czy to był sen czy już rzeczywistość... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot87 Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 14:39 diem28 napisał: > to nie byl sen PRIII powraca.... Haaaaaaaaaaj - hoooooooooołłłłłłłł! :) Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Trójka i "Tu Baron" 02.01.07, 22:01 Tak, to był ten sygnał :) Ciekaw jestem czy na stałe, czy tylko wyjątkowo dzisiaj. Przed "Informatorem ekonomicznym" Piotr Baron powiedział mniej więcej tak: "Mamy dzisiaj w Trójce lata 60, a my z Wiktorem Legowiczem wybraliśmy coś takiego..." i tu pojawił się sygnał. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: nazwa "Tu Baron" 02.01.07, 21:04 a ja w rozpaczy wielkiej, albowiem moje poranki bez Pana Barona straciły wiele ze swego uroku a godzina emisji nowego programu niestety kompletnie dla mnie niedostępna, ale trzymam zapłakana kciuki i tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
qqiz Re: Trójka i "Tu Baron" 03.01.07, 10:22 dzis rano balonik i legowicz stwierdzili, ze stary sygnal juz zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Trójka i "Tu Baron" 03.01.07, 14:17 Nazwa audycji "Tu baron" woła o pomstę do nieba. Toż to jest dowód na całkowity brak nowych pomysłów. Wraca stare, ale chodzi przecież o powrót idei a nie formy, do której już powrotu nie ma, przynajmniej dosłownego. P.S A o co chodzi z tymi "dekadami"?? Odpowiedz Link Zgłoś
ven.tus Re: Trójka i "Tu Baron" 03.01.07, 14:41 Codziennie, począwczy od wczoraj, wspominaja i będą wspominać w Trójce (przez cały dzień!) kolejne dekady. Wczoraj były lata 60-te, dziś 70-te, jutro 80-te, w piatek 90-te. Nie wiem, co w przyszłym tygodniu :)) Generalnie zmiany w Trójce jak najbardziej ok. Wraca stara dobra muzyka. Troche tej koszmarnej playlisty jeszcze jest, ale jest lepiej, juz od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszczor Re: Trójka i "Tu Baron" 03.01.07, 21:54 Ja się cieszę, bo mam wrażenie, że wraca stara dobra trójka. Wczoraj cały dzień słuchałam i jest tak jak parę DOBRYCH lat temu. Oby tak dalej. M. Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: Trójka i "Tu Baron" 04.01.07, 09:40 Fajnie jest, hehe caly czas mam wrazenie, ze jest rano i tak do 12-stej czas w pracy szybciej leci ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xk A ja mam propozycję nazwy 04.01.07, 22:08 ponieważ pan Piotr i tak zaczyna każdą godzinę w ten sposób uważam, że audycja przedpołudniowa mogłaby się nazywać "Tu leci Program Trzeci" co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: A ja mam propozycję nazwy 05.01.07, 07:40 wg mnie to jeszcze nie to (choć sam nie wymyślę), ale zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Haha slyszeliscie? 05.01.07, 09:01 "Leci program trzeci" przed chwila w audycji Balonik sie powital :D Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Haha slyszeliscie? 05.01.07, 09:17 Tak, ale zaraz potem był "TuBaron". Błee. Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: Haha slyszeliscie? 05.01.07, 09:42 Laskawie mu wybaczam ;) puscil "Yellow" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
live7 Re: Trójka i "Tu Baron" 22.01.07, 09:34 atomix3 napisał: > Piotr "Balonik" Baron zadebiutował w Trójce o 9 w nowym programie. Jak > oceniacie? Zauwazyłem, że w programie pojawił się gość (rozmowa o płycie)... > ciekawe czy tak będzie stale, czy tylko z okazji "Dekad w Trójce". To bardzo dobra zmiana. Łukawski jest b. dobry o poranku, więc nie ma straty, a audycja od 9 wreszcie jest prowadzona na wysokim poziomie. Wolę p. Barona o tej porze. Podoba mi się muzyka, którą nadaje. Ogólnie: bardzo dobra oferta o tej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Trójka i "Tu Baron" 24.01.07, 15:10 Bardzo dobra audycja, nareszcie coś do słuchania o 9 w Trójce. Odpowiedz Link Zgłoś
marmots Re: Trójka i "Tu Baron" 24.01.07, 23:24 Baron zawsze był klasą dla samego siebie. ZD3 od poniedziałku do piątku to były najlepsze radiowe poranki w polskim eterze. Teraz mamy dość przyzwoitego Marcina Łukawskiego, nudnego W. Manna z płytoteką mojej babci i inne drewniano - gumowe gadające głowy, o których nie warto się rozpisywać. Może Balonik wróci kiedyś na poranki, póki co cieszmy się, że nadal jest w tym archaizującym się radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
klo_ed Re: Trójka i "Tu Baron" 07.02.07, 21:34 Ponieważ pora jest dla mnie fatalna, ni w gruszkę, ni w pietruszkę, udało mi się tylko parę razy natrafić. Ale odczucia bardzo pozytywne. Ciekawie, z pomysłem, a i muzyka dobra. Osobiście też wolałabym, by Baron wrócił do ZD3 6- 9. Łukawski jest w porządku, ale taki "nieopierzony", brakuje mu takiej "klasy" Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: Trójka i "Tu Baron" 08.02.07, 09:09 Ee nic mu nie brakuje, fajny chlopak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Trójka i "Tu Baron" 08.02.07, 15:09 klo_ed napisała: > 9. Łukawski jest w porządku, Też tak myślę . Odpowiedz Link Zgłoś
aemgie Re: Trójka i "Tu Baron" 22.02.07, 11:56 A mnie Baron wkurza (od zawsze) i dużo bardziej wolę Łukawskiego zwanego Marcelem. Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: Trójka i "Tu Baron" 22.02.07, 21:30 Baron jest swietny - ironiczny, ale nie sarkastyczy i bardzo dowcipny - w obu znaczeniach tego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Trójka i "Tu Baron" 22.02.07, 21:38 A to już zależy kiedy oraz z czyjego punktu widzenia ;) A ta jego muzyka - strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Trójka i "Tu Baron" 23.02.07, 23:42 kedy slysze balona wylanczam odbior. bez odbiora. Odpowiedz Link Zgłoś
xk no bo gustu nie masz 24.02.07, 00:14 pamiętaj: w Bisce czeka na Ciebie Mariusz R. Odpowiedz Link Zgłoś