Dodaj do ulubionych

nowa strona Trójki

09.01.07, 09:44
Myślę, że opłacało się czekać na stronie mamy już widoczne znaczne ulepszenie
układu, zmianę szaty graficznej, a przede wszystkim inną kolorystykę o niebo
lepszą niż w poprzedniej edycji. Dodatkowo zarządzanie ramówką zapowiada się
zachęcająco i są podcasty oby dla każdej audycji ;)
Obserwuj wątek
    • airborell Re: nowa strona Trójki 09.01.07, 10:37
      punkadiddle napisał:

> Myślę, że opłacało się czekać na stronie mamy już widoczne znaczne ulepszenie
      > układu, zmianę szaty graficznej, a przede wszystkim inną kolorystykę o niebo
      > lepszą niż w poprzedniej edycji. Dodatkowo zarządzanie ramówką zapowiada się
      > zachęcająco i są podcasty oby dla każdej audycji ;)

Szkoda tylko, że byki ortograficzne aż dają po oczach.
      • trojkofan.trojka.info Re: nowa strona Trójki 09.01.07, 18:53
        Mnie się nowa trójkowa strona bardzo podoba. Można znaleźć wszystkie potrzebne
        informacje dotyczące Rozgłośni. Duży plus dla webmastera za pomysł i wykonanie.
    • muka77 Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 08:40
      punkadiddle napisał:

> Myślę, że opłacało się czekać na stronie mamy już widoczne znaczne ulepszenie
      > układu, zmianę szaty graficznej, a przede wszystkim inną kolorystykę o niebo
      > lepszą niż w poprzedniej edycji. Dodatkowo zarządzanie ramówką zapowiada się
      > zachęcająco i są podcasty oby dla każdej audycji ;)
      Mamy jakies 2 rozne strony Trojki? Ta www.polskieradio.pl/trojka/ jest
      jeszcze strasznie niedorobiona, niedokonczona ma zle dane pod audycjami (np dzis
      - piatek- niby Lukawski prowadzi poranek...) I ogolnie poczekam z ocena jak ja
      skoncza.
      • xk Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 12:10
        Ze strony Trójki wynika np. że gościem Skowrona był dzisiaqj niejaki Zbigniew
        Nosowski. Fajnie, szkoda jednak, że gościem tym był Zbigniew NOSSOWSKI
        • grimsrund Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 19:07
          > Nosowski. Fajnie, szkoda jednak, że gościem tym był Zbigniew NOSSOWSKI

Jeszcze fajniej byłoby sprawdzić czasem to i owo, zanim się zacznie komuś na
          ślepo dowalać.
      • punkadiddle Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 18:06
        Moim zdaniem jest o niebo lepiej niż było, po pierwsze kolory, strona jest dużo
        bardziej stonowana. Owszem jest jeszcze dużo niedoróbek, ale aktualnie ramówka
        jest zrobiona w podobny sposób jak na stronie II PR, gdzie można przejrzeć
        program na kilka tygodni przed i po, a to rodzi nadzieje, na wieksze zmiany i
        bardziej rozbudowana ramówkę...

Szczegóły są do opracowania, prawdopodobnie zbyt dużo maili i postów na tym
        forum dotyczyło zmian na stronie, chociaż może lepiej byłoby raz a dobrze? ;)
        Moim zdaniem nie powinniśmy narzekać...
    • szarex Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 13:37
      Ja się jakoś nie mogę odnaleźć na tej stronie. Brakuje mi pełnego, alfabetycznego spisu audycji po lewej stronie - zawsze z niej korzystałem, a teraz widać tylko spis jakichś działów.
      • punkadiddle Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 18:03
        Lista alfabetyczna nie była przejrzysta, moim zdaniem teraz podział jest dobry,
        zdecydowanie mniejsze menu, a alfabetyczny spis można uzyskać klikając na
        literki Abc obok odnośnika Ramkówka.
        • szarex Re: nowa strona Trójki 12.01.07, 21:20
          > a alfabetyczny spis można uzyskać klikając na literki Abc obok odnośnika Ramkówka.

Ooo, faktycznie - dzięki :)
    • zbyszu Poprawki trwają... 12.01.07, 22:12
      Od poniedziałku (jak powiedział Stelmi) nowe strony www Programu III mają
      działać jak należy. Oby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka