Dodaj do ulubionych

emeryci w Trójce

IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 15:14
Kochani,

czy zauważyliście, że nocne audycje w Trójce zdominowali emeryci? Ten cały
Kaczkowski, jakiś Ptaszyn i inni, oni są starsi ode mnie! i puszczają jakąś
niedzisiejszą muzę. czy nie można by zdjąć ich z anteny i odprawić na
emeryturę? przecież okupują mikrofon od międzywojnia chyba. Jestem za tym,
żeby w tym czasie puszczać coś dla młodych, żeby i moi siostrzeńcy mogli
posłuchać Trójeczki.

PS. pozdrawiam Lumbulaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Confi Re: emeryci w Trójce IP: 193.108.206.* 14.05.03, 15:44
      He! He! He! Człowieku nie boisz się wygłaszać takich opinii na formu
      zdominowanym przez słuchaczy walczących o to, czego słuchasz w nocy??? Oni tego
      chcą przez cały dzień...

Mnie osobiście nie przeszkadza ta muzyka... Wręcz przeciwnie, przyjemnie mnie
      usypia...

Pozdrawiam!
    • Gość: maro Re: emeryci w Trójce IP: *.bogucicka7.com.pl 14.05.03, 16:49
      Gość portalu: ciocia Hela napisał(a):

> ...czy zauważyliście, że nocne audycje w Trójce
      zdominowali emeryci?
      ...
      > Jestem za tym, żeby w tym czasie puszczać coś dla
      młodych, > żeby i moi siostrzeńcy mogli posłuchać Trójeczki.

Wspaniały pomysł, jestem jak najbardziej za tym. Niech
      już bedzie ta playlista nocą najlepiej w
      godz.(2.00-4.00)..., a w ciągu dnia niech powrócą audycje
      P.Kaczkowskiego, Ptaszyna i podobne. Cieszę się, że się
      tutaj zgadzam z nadającymi z acn.waw.pl

pozdrawiam
      maro
    • Gość: Jureek Re: emeryci w Trójce IP: 212.185.202.* 14.05.03, 16:50

> Kochani,
      >
      > czy zauważyliście, że nocne audycje w Trójce zdominowali emeryci? Ten cały
      > Kaczkowski, jakiś Ptaszyn i inni, oni są starsi ode mnie! i puszczają jakąś
      > niedzisiejszą muzę. czy nie można by zdjąć ich z anteny i odprawić na
      > emeryturę? przecież okupują mikrofon od międzywojnia chyba. Jestem za tym,
      > żeby w tym czasie puszczać coś dla młodych, żeby i moi siostrzeńcy mogli
      > posłuchać Trójeczki.

A dlaczego Twoi siostrzeńcy muszą koniecznie słuchać Trójeczki? Przecież mają tyle innych stacji nadających muzykę w ich guście.
      Jurek
    • Gość: Filip Cytaty z POPawła Kostrzewy i dyrekcji IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 17:00

> Kochani,
      >
      > posłuchać Trójeczki.
      >
      > PS. pozdrawiam Lumbulaka.

Zacytuję Pana POPawła Kostrzewę i paru osobników z dyrekcji:
      Ciociu! Siostrzeńcy cioci!
      Jak się nie podoba, to przełączcie stację.

Ach, jak ja kocham broń obosieczną ...
      ;-)))
    • Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 17:07

> Kochani,
      >
      > posłuchać Trójeczki.>

Jeśli ty jesteś młodsza od tych emerytów, to Twoi siostrzeńcy powinni spać o
      tej porze a słuchać Trujki "zreformowanej i nowoczesnej" akurat dla nich, w
      porze dziennej.
    • Gość: As Re: emeryci w Trójce IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.05.03, 17:07
      Z osobnikiem "acn.pl" jest ten problem, że jak ognia unika on dyskusji. Od
      czasu do czasu napisze jakiś tekst, czasem nawet bywa że przytomny choć
      oczywiście nie mogę się zgodzić z tezami w nim zawartymi, ale jakiekolwiek
      próby nawiązania z nim merytorycznej dyskusji kończą się niepowodzeniem. Nie
      liczcie na to że wam coś odpisze, co najwyżej założy kolejny kontrowersyjny
      wątek.
      • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 18:19
        Gość portalu: As napisał(a):

> Z osobnikiem "acn.pl" jest ten problem, że jak ognia unika on dyskusji. Od
        > czasu do czasu napisze jakiś tekst, czasem nawet bywa że przytomny choć
        > oczywiście nie mogę się zgodzić z tezami w nim zawartymi, ale jakiekolwiek
        > próby nawiązania z nim merytorycznej dyskusji kończą się niepowodzeniem. Nie
        > liczcie na to że wam coś odpisze, co najwyżej założy kolejny kontrowersyjny
        > wątek.

Tylko tobie, niuniuś, odpiszę. Ty jeden dostrzegłeś kontrowersyjność mojego
        wątku. Zatem próbuj nawiązać merytoryczną dyskusję. Tylko ostrzegam: jak
        skończą mi się argumenty, to naślę na ciebie siostrzeńców, żeby cię sprali.

PS. Cały czas liczę na wypowiedź Marysi Tuhanuśki. Ona jest mądra, pełna
        dystansu i wszystkich zna.
        • Gość: As Re: emeryci w Trójce IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.05.03, 20:17

> Gość portalu: As napisał(a):
          >
          > > Z osobnikiem "acn.pl" jest ten problem, że jak ognia unika on dyskusji. Od
          >
          > > czasu do czasu napisze jakiś tekst, czasem nawet bywa że przytomny choć
          > > oczywiście nie mogę się zgodzić z tezami w nim zawartymi, ale jakiekolwiek
          >
          > > próby nawiązania z nim merytorycznej dyskusji kończą się niepowodzeniem. N
          > ie
          > > liczcie na to że wam coś odpisze, co najwyżej założy kolejny kontrowersyjn
          > y
          > > wątek.
          >
          >
          > Tylko tobie, niuniuś, odpiszę. Ty jeden dostrzegłeś kontrowersyjność mojego
          > wątku. Zatem próbuj nawiązać merytoryczną dyskusję. Tylko ostrzegam: jak
          > skończą mi się argumenty, to naślę na ciebie siostrzeńców, żeby cię sprali.
          >
          > PS. Cały czas liczę na wypowiedź Marysi Tuhanuśki. Ona jest mądra, pełna
          > dystansu i wszystkich zna.

No ale w tym wątku akurat to nie ma za bardzo o czym dyskutować. W innych
          bardziej. No bo drogi acn.pl piszesz że za dużo jest tych prezenterów w nocy i
          żeby ich stamtąd usunąć. A ja bym chciał żeby swoje audycje mieli za dnia, lub
          przynajmniej wieczorem, tak więc chyba to nie ma sensu.
          P.S.
          Twoje posty, choć inteligentne i czasem nawet celnie obnażające słabości tego
          protestu to jednak jeśli chodzi o tzw. kulturę osobistą są poniżej poziomu,
          wręcz chamskie. Podobnie jak posty kolibra, niestety, choć to przecież dwie
          rózne strony "barykady".
          • Gość: Paweł Re: emeryci w Trójce IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:09

> Twoje posty, choć inteligentne i czasem nawet celnie obnażające słabości tego
            > protestu to jednak jeśli chodzi o tzw. kulturę osobistą są poniżej poziomu,
            > wręcz chamskie. Podobnie jak posty kolibra, niestety, choć to przecież dwie
            > rózne strony "barykady".

Bardzo przepraszam. Może podaj jakieś przykłady „chamskich postów kolibra”
            bo tak pisać co ślina na klawiaturę przyniesie jest bardzo łatwo.
            Tylko potem z dowodami może być krucho.

Ponuro pozdrawiam.
            • Gość: As Re: emeryci w Trójce IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.05.03, 21:18
              Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Gość portalu: As napisał(a):
              >
              > > Twoje posty, choć inteligentne i czasem nawet celnie obnażające słabości t
              > ego
              > > protestu to jednak jeśli chodzi o tzw. kulturę osobistą są poniżej poziomu
              > ,
              > > wręcz chamskie. Podobnie jak posty kolibra, niestety, choć to przecież dwi
              > e
              > > rózne strony "barykady".
              >
              > Bardzo przepraszam. Może podaj jakieś przykłady „chamskich postów kolibra
              > ”
              > bo tak pisać co ślina na klawiaturę przyniesie jest bardzo łatwo.
              > Tylko potem z dowodami może być krucho.
              >
              > Ponuro pozdrawiam.

Chętnie

Kretyn i debil to częste słowa których używa, np. pisze "debil Rokos" lub coś w
              tym stylu. Uważam to za chamstwo, ale nie chce mi się akurat szukać do tego
              wątku.
              Na muzyce na której koliber czasem też coś napisze znalazłem taki oto "kwiatek".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=2608253&a=2785587
              Przyznasz że mało to sympatyczne, na szczęscie na radiu nie używa
              takich "argumentów" w dyskusji z innymi forumowiczami.
              • Gość: Paweł Re: emeryci w Trójce IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 21:52
                No cóż...-(
                pszikro.
          • Gość: wujek Zenek Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 09:14
            > Twoje posty, choć inteligentne i czasem nawet celnie obnażające słabości tego
            > protestu to jednak jeśli chodzi o tzw. kulturę osobistą są poniżej poziomu,
            > wręcz chamskie.

I tu cie Hela zagięło. Nie przypuszczałaś, że ktoś cię poprze. No, może nie
            poprze, ale też nie zbeszta totalnie.
            Ale dość o twojej inteligencji - wracaj do garów bo czekam na obiad.
            wujek Zenek
            • Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 11:00
              Gość portalu: wujek Zenek napisał(a):

>
              > I tu cie Hela zagięło.
              > Ale dość o twojej inteligencji - wracaj do garów bo czekam na obiad.
              > wujek Zenek

I słusznie, baby do garów, ja także idę, bo mi się też oberwie.
            • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 13:34

> > Twoje posty, choć inteligentne i czasem nawet celnie obnażające słabości t
              > ego
              > > protestu to jednak jeśli chodzi o tzw. kulturę osobistą są poniżej poziomu
              > ,
              > > wręcz chamskie.
              >
              > I tu cie Hela zagięło. Nie przypuszczałaś, że ktoś cię poprze. No, może nie
              > poprze, ale też nie zbeszta totalnie.
              > Ale dość o twojej inteligencji - wracaj do garów bo czekam na obiad.
              > wujek Zenek

Ty Zenonie jeden!!! Żebym ja ciebie nie zagięła przypadkiem! Nie
              przypuszczałam, że mnie ktoś poprze??? Ależ za mną stoją całe masy nowego
              targetu.

Ty stary wieprzu, idź do Teresy. Niech ona ci żarcie robi. I nie pokazuj mi się
              na oczy!

PS. Czy wiecie, że Teresa podkochuje się w Filipie?
              • Gość: wujek Zenek Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:22
                > Ty stary wieprzu, idź do Teresy. Niech ona ci żarcie robi. I nie pokazuj mi
                się
                >
                > na oczy!

Helcia, ale ty najlepsze pierożki robisz...

Zencio
                • Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 16:04

> > Ty stary wieprzu, idź do Teresy. Niech ona ci żarcie robi. I nie pokazuj m
                  > i
                  > się
                  > >
                  > > na oczy!
                  >
                  > Helcia, ale ty najlepsze pierożki robisz...
                  >
                  > Zencio

Trzymaj się cioci wujku Zenku , bo u mnie pierożki tylko z garmażerni.

• Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 15:44

> PS. Czy wiecie, że Teresa podkochuje się w Filipie?

Filip is the best.Cóż za przenikliwość , jestem pod wrażeniem.Nie opuszczaj nas
                ciociu, bo co bez Ciebie zrobimy?
                • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 16:06
                  Dziecko, w moim wieku takie rzeczy od razu się wyczuwa. Ale szczerze mówiąc to
                  trochę szkoda. Ten Filip jakiś taki niekumaty, prostego postu Kiciora nie
                  rozumie. A ty mi wyglądasz na rozważną młodą kobietę; nadałabyś się dla mojego
                  siostrzeńca Michasia. Urwis jeden nie chce się ustatkować. Tyle mam z nim
                  kłopotu...
              • Gość: Filip Re: emeryci w Trójce IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 18:20

> PS. Czy wiecie, że Teresa podkochuje się w Filipie?

Pani Tereso, czuję się zaszczycony.
                Nie wiem, czym sobie zasłużyłem, poza tym podejrzewam, że gdyby Pani mnie
                zobaczyła, to z kochania byłyby nici ;-))) ale i tak jestem zaszczycony.

Tylko ciekawe, skąd cioteczka o tym wie? Przecież cioteczka ma wiele chorób, co
                uwidoczniło się na wątku Pana Kiciora, więc może jej się coś pomyliło ...
                Byłbym niepocieszony, może cioteczka ma choć ten jeden raz w życiu rację ...
                • tuhanka Re: emeryci w Trójce 15.05.03, 18:52
                  Gość portalu: Filip napisał(a):

> Gość portalu: ciocia Hela napisał(a):
                  >
                  > > PS. Czy wiecie, że Teresa podkochuje się w Filipie?
                  >
                  > Pani Tereso, czuję się zaszczycony.
                  > Nie wiem, czym sobie zasłużyłem, poza tym podejrzewam, że gdyby Pani mnie
                  > zobaczyła, to z kochania byłyby nici ;-))) ale i tak jestem zaszczycony.
                  >
                  > Tylko ciekawe, skąd cioteczka o tym wie? Przecież cioteczka ma wiele chorób,
                  co
                  >
                  > uwidoczniło się na wątku Pana Kiciora, więc może jej się coś pomyliło ...
                  > Byłbym niepocieszony, może cioteczka ma choć ten jeden raz w życiu rację ...

Cioteczka ma różne dziwne pomysły i może nie odróżniać sympatii od miłości. A
                  Pan, Panie Filipie, nie musi być taki skromny. Nie wątpię, że jest Pan
                  wartościowym człowiekiem, a przecież jeżeli kogoś kochać, to tylko tych
                  wartościowych ludzi :)
                  _______
                  Pozdrawiam
                  Maria Tuhan
                  • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 13:18
                    Cioteczka ma same dziwne pomysły, ale miłość od sympatii potrafi odróżnić.
                    Napisałam, że Teresa się podkochuje w Filipie i to podtrzymuję. Zresztą Teresa
                    to potwierdziła. A ciebie Mario Michał Kowalewski nie kocha i już. Przykro mi.
                    Ale na pewno darzy cię sympatią, jesteś taka wartościowa! Filip też, tylko
                    czytanie ze zrozumieniem mu jej trochę ujmuje.
                    • tuhanka Re: emeryci w Trójce 16.05.03, 13:55

> Cioteczka ma same dziwne pomysły, ale miłość od sympatii potrafi odróżnić.
                      > Napisałam, że Teresa się podkochuje w Filipie i to podtrzymuję. Zresztą
                      Teresa
                      > to potwierdziła. A ciebie Mario Michał Kowalewski nie kocha i już. Przykro
                      mi.
                      > Ale na pewno darzy cię sympatią, jesteś taka wartościowa! Filip też, tylko
                      > czytanie ze zrozumieniem mu jej trochę ujmuje.

A czy ja gdzieś napisałam, że zależy mi na miłości Michała Kowalewskiego? Nie
                      zależy mi, bo ja jego też nie kocham. Jak mogę kochać kogoś, kogo znam tylko z
                      internetu i czasem usłyszę w radiu? To jest stanowczo zbyt mało, żeby poznać
                      człowieka. Ciocia znów nadinterpretuje. I już.
          • Gość: koliber Do Asa IP: 149.156.12.* 15.05.03, 09:22
            Polowanie na czarownice.
            Chamskich postów na forum radio było niewiele, albo nawet wcale.
            Jeśli ktoś poczuł się urażony przepraszam.
            Na forum muzyka atmosfera jest nieco luźniejsza i rzeczywiscie przesadziłem,
            przepraszam. Ale dostosowałem się do tematu wątku.
            Tylko czemu to upowszechniasz.
            Mimo wzytko pozdrawiam.

• Gość: As Re: Do Asa IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.05.03, 09:47
              Nie miałem na celu narobić Ci obciachu, tylko zrobiłem to po to bo Paweł
              zarzucił mi że nie umiem udowodnić swoich tez. Jestem uważnym czytelnikiem tego
              forum, choć głos zabieram rzadko bo straciłem wszelką nadzieję jeśli chodzi o
              trójkę.
              Jeśli admin to czyta, to prosiłbym o wykasowanie mojego posta (o ile to
              możliwe) w którym upubliczniłem mało elegancki post kolibra. Kto miał to
              przeczytać to przeczytał, nie widzę potrzeby żeby inni się też zapoznawali.

Pozdrawiam
              • Gość: As Re: Do Asa IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 15.05.03, 09:55
                P.S.
                Ale nadal uważam, że nazywanie nielubianego prezentera "debilem" to zachowanie
                chamskie.
                • Gość: koliber Re: Do Asa IP: 149.156.12.* 15.05.03, 10:21

> P.S.
                  > Ale nadal uważam, że nazywanie nielubianego prezentera "debilem" to
                  > zachowanie chamskie.
                  Zgoda, ale czasem nerwy puszczą. Pan mariusz rokos nie jest debilem, ale czasem
                  plecie bzdury na antenie. I nie pasuje do mojej wizji radia i tyle.
                  Ale każdy może go lubić.
                  I prywatnie nic do pana Mariusza nie mam. Może jest nawet uroczym, miłym
                  człowiekiem. Ale przed mikrofonem nie sprawdza się (wegług mnie).
                  Jeśli Pan Mariusz poczuł się dotknięty przepraszam.
          • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 13:30

> No ale w tym wątku akurat to nie ma za bardzo o czym dyskutować. W innych
            > bardziej. No bo drogi acn.pl piszesz że za dużo jest tych prezenterów w nocy
            i
            > żeby ich stamtąd usunąć. A ja bym chciał żeby swoje audycje mieli za dnia,
            lub
            > przynajmniej wieczorem, tak więc chyba to nie ma sensu.

Ależ jest o czym dyskutować. Ja piszę, żeby tych staruchów w ogóle wywalić na
            emeryturę!
        • Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 22:26

>>
          > Tylko tobie, niuniuś, odpiszę. Ty jeden dostrzegłeś kontrowersyjność mojego
          > wątku.

Proszę, proszę jakiż wysublimowany był to wątek i na dodatek kotrowersyjny.
          Gdzie jest ciocia, czyżby skończyła szychtę?
        • tuhanka Re: emeryci w Trójce 15.05.03, 18:56

> PS. Cały czas liczę na wypowiedź Marysi Tuhanuśki. Ona jest mądra, pełna
          > dystansu i wszystkich zna.

Ciocia zakłada jednoosobowo mój fanklub? Zupełnie niepotrzebnie. A co do
          "emerytów", to po pierwsze większość z nich wieku emerytalnego jeszcze nie
          osiągnęła, a po drugie - gdyby takich "emerytów" na antenie PR3 było więcej i
          najlepiej także w ciągu dnia, a nie tylko w porze dla nocnych marków, to
          byłabym bardzo zadowolona. Tak poza tym ten wątek nie ma większego sensu, więc
          proponuję EOT.
          • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 13:21
            Żaden EOT! Co to? koledzy podpowiedzieli i teraz szpanujemy?

Żaden EOT. Można ich na wcześniejszą szurnąć, górniczą czy jakąś taką.
            • tuhanka Re: emeryci w Trójce 16.05.03, 13:56
              Jakby ciocia uważnie czytała forum, to by się zorientowała, że akurat skrótu
              EOT używałam już dużo wcześniej, w bardzo odległych wątkach.
    • Gość: maro Re: emeryci w Trójce IP: *.bogucicka7.com.pl 14.05.03, 17:12
      Już się cieszę na audycję pt " Z popem wśród wampirów"
      A co nie żałujmy siostrzeńcom cioci.
    • Gość: Lesiek Re: emeryci w Trójce IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 14.05.03, 18:55
      A ja, choć nie jestem siostrzeńcem cioci Heli, zgadzam się z nią. Też bym sobie
      posłuchał wieczorem albo nocną porą młodszych dziennikarzy. Takiego Pawła
      Brodowskiego na przykład, albo Teresę Drozdę, albo Monikę Makowską. Ciocia może
      wie, co się z nimi stało, bo kiedyś byli właśnie w nocy, a teraz jakoś znikli?
      • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 14.05.03, 19:00
        ojej, a co to za nazwiska? Nie znam tych ludzi. Pewnie puszczają ogniskowe
        smuty, a my z Darkiem Bugalskim nie słuchamy tego.
        • Gość: Lesiek Re: emeryci w Trójce IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 14.05.03, 20:33

> ojej, a co to za nazwiska? Nie znam tych ludzi. Pewnie puszczają ogniskowe
          > smuty, a my z Darkiem Bugalskim nie słuchamy tego.

Trzeba było powiedzieć od razu, że chodzi o Darka Bugalskiego, a nie zasłaniać
          się jakimiś siostrzeńcami.
          • Gość: Lesiek Re: emeryci w Trójce IP: *.tdmedia.pl / 10.10.19.* 14.05.03, 20:42
            Gość portalu: Lesiek napisał(a):

>
            > > ojej, a co to za nazwiska? Nie znam tych ludzi. Pewnie puszczają ogniskowe
            > > smuty, a my z Darkiem Bugalskim nie słuchamy tego.
            >
            > Trzeba było powiedzieć od razu, że chodzi o Darka Bugalskiego, a nie
            zasłaniać
            > się jakimiś siostrzeńcami.

Aha, a tak w ogóle ten Darek Bugalski to jakiś kolega Ciotuni z ławeczki pod
            blokiem? Przykro mi, Ciociu, ale chyba nie orientuje się Ciocia w obecnych
            zamierzeniach marketingowych władz Programu Trzeciego. Obecnie Program Trzeci
            ma docierać do młodzieży, a nie do takich emerytów jak Ciocia i Darek.
        • Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 22:09

> ojej, a co to za nazwiska? Nie znam tych ludzi. Pewnie puszczają ogniskowe
          > smuty, a my z Darkiem Bugalskim nie słuchamy tego.

Darek Bugalski? Czy to ten, co w kółko powtarza: "ja myślę,ja myślę" oraz
          wydaje dźwięki :uhm,uhm ?
          • Gość: ciocia Hela Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 13:36
            Nie śmiejcie się z Darka. To bardzo zaangażowany radiowiec. I stara się. A
            wasze docinki przeżywa po nocach i nie może spać.
            • mh2 Re: emeryci w Trójce 15.05.03, 14:55

> Nie śmiejcie się z Darka. To bardzo zaangażowany radiowiec. I stara się. A
              > wasze docinki przeżywa po nocach i nie może spać.

To ma okazję posłuchać, jak pracują mistrzowie mikrofonu, którym - póki co -
              nie jest godzien otrzepać kurzu ze spodni.

• Gość: Teresa Re: emeryci w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 15:20

>
                > > Nie śmiejcie się z Darka. To bardzo zaangażowany radiowiec. I stara się. A
                >
                > > wasze docinki przeżywa po nocach i nie może spać.

My nie mówimy o zaangażowaniu p.Darka, bo w nie nie wątpimy.Rażą nas braki
                warsztatowe, więc zamiast przeżywać niech się uczy.
    • Gość: Kozak Re: emeryci w Trójce IP: *.acn.pl 29.07.03, 02:35
      Pozdrawiam ciocię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka