justyna70 29.05.03, 11:35 czy jeszcze ktoś odkrył na skali radiowej w Kielcach to co ja ? bardzo ładnie to brzmi, po prostu wspaniale, polecam ! P.S. i nawet odważyłam sie napisać, bo do tej pory tylko zaglądałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: łagodne przeboje... 29.05.03, 12:00 Czy mówisz o nowym, przeformatowanym "Radiu Plus - pięć przebojów na okrągło"? Nie, nie. Na mnie ich nowy profil nie zrobił dobrego wrażenia. To wszystko już było:( RMF tak gra, potem Zetka, Wawa też to samo. W Krakowie podobnie gra Radio Wanda, niewiele od tego różni się Radio Alfa, TrUjka w ciągu dnia niewiele lepsza. Ale jeśli trafiają w "zamożne kobiety między 30 a 40" to może o to im chodziło:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: łagodne przeboje... IP: 217.153.90.* 29.05.03, 12:10 łagodne przeboje złote przeboje przeboje lat osiemdziesiątych, dziewięćdziesiątych i obecnych przeboje lat osiemdziesiątych, dziewięćdziesiątych i wspólczesnych najwięcej hitów jeden po drugim najlepsza muzyka kawałek po kawałku a słuchać nie ma czego... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: łagodne przeboje... 29.05.03, 12:16 Gość portalu: Janusz napisał: najwięcej hitów jeden po drugim No te akurat mogą być:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: łagodne przeboje... IP: 217.153.90.* 29.05.03, 12:21 viking73 napisał: > najwięcej hitów jeden po drugim > > No te akurat mogą być:) hm, kwestia gustu już wolę złote przeboje, głowa tak nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: łagodne przeboje... 29.05.03, 12:24 Złote przeboje okropnie usypiają, a dziesięć hitów jeden po drugim przynajmniej energii dodaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ?agodne przeboje... 29.05.03, 12:31 A moze jakas stacja sprobuje w inna strone? porozmawiajmy.... dosc muzyki.... porozmawiajmy o kulturze... zadzwon i podziel sie z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ?agodne przeboje... 29.05.03, 12:46 i co? nie wyszlo? przeciez teraz kazda stacja to jeden lomot, gdzie nie wlaczysz to muzyka. czy jest sens grac to samo co inni w innych stacjach. Mieli sie te same piosenki na okraglo , o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: ?agodne przeboje... 29.05.03, 12:53 No chyba nie do końca wyszło to, czego się spodziewali... Rozumiem, że teraz prawie każda rozgłośnia to "martwa szafa grająca" i też mi się to może nie podobać, no ale co zrobić - taka rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: łagodne przeboje... IP: *.acn.waw.pl 29.05.03, 12:27 No i na co ci to było, dziecko? Zakrzyczeli cię. Nienajlepszy debiut, ale pewnie nie wiedziałaś, że to forum radiowych koneserów. Spróbuj napisać coś o Trójce, tylko żeby było krytycznie, to cię tu polubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: łagodne przeboje... 29.05.03, 12:30 Niechże Ciocia dokładnie czyta. Nikt tu nikogo nie zakrzyczał. Wzrok się cioci przytępił, trudności ze zrozumieniem prostych tekstów cioci ma, czy jeszcze jakaś inna przypadłość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net9 Re: łagodne przeboje... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:31 rzeczywiście w kieleckim plusie ładnie mówią, czuć profesjonalizm. niestety łagodne przeboje mogę usłyszeć jedynie przez internet..... radio plus płock - słyszę, ale nie grają tego formatu co sieć, jedynie po 22 leci centrala i wtedy owszem radio plus ciechanów - od lutego wystąpili z sieci plus radio plus warszawa - niestety nie ma już sygnału radiowego w gniazdach mojej kablówki w związku z czym nie mam szans słyszeć tego radia Odpowiedz Link Zgłoś