Gość: Jołasia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 11:02 Badziewiarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teresa Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 11:38 Gość portalu: Jołasia napisał(a): > Badziewiarz Ja go wprost uwielbiam, gość ! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! 01.06.03, 18:47 hyba jeden z najinteligentniejszych, z tzw. zywa inteligencja, werbalna, pozawerbalna... moim skromnym zdaniem najwieksza osobowosc radia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 21:57 Ludzie....zmanierowany do bólu ,a jego feletony wgazecie..matko dupowłaz ..przeciez on nie ma smaku... ni kija..Mann owszem to jest inteligencja..kudy Strzyczkowskiemu do niego..jaka to osobowość..ma piękny głoś ,ale taką ma maniere ,ze az boli... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! 02.06.03, 13:39 A o jakich felietonach piszesz? Bo jeśli o artykułach we "Wprost", to bynajmniej nie są one autorstwa Strzyczkowskiego, nawet jeśli pojawia się tam jego zdjęcie. Przykładowo do dzisiejszej audycji "Za a nawet przeciw" przypisany jest wywiad w dziale "Świat" tygodnika "Wprost" (s. 93) - wywiad przeprowadzał Piotr Cywiński, a zdjęcie Kuby pojawia się w innym kontekście. ______________ Pozdrawiam Maria Tuhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: 217.153.90.* 02.06.03, 14:30 tuhanka napisała: > A o jakich felietonach piszesz? Bo jeśli o artykułach we "Wprost", to > bynajmniej nie są one autorstwa Strzyczkowskiego, nawet jeśli pojawia się tam > jego zdjęcie. Przykładowo do dzisiejszej audycji "Za a nawet przeciw" > przypisany jest wywiad w dziale "Świat" tygodnika "Wprost" (s. 93) - wywiad > przeprowadzał Piotr Cywiński, a zdjęcie Kuby pojawia się w innym kontekście. Strzyczkowski pisuje gdzieś felietony ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Kilka razy czytalem. Nie we Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Do Tuhanki IP: 195.245.217.* 14.06.03, 06:57 Kobieto , zajmij sie czyms co znasz. ciekawe co to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: *.crowley.pl 10.06.03, 21:56 Gość portalu: Jołasia napisał(a): > Ludzie....zmanierowany do bólu ,a jego feletony wgazecie..matko > dupowłaz ..przeciez on nie ma smaku... ni kija..Mann owszem to jest > inteligencja..kudy Strzyczkowskiemu do niego..jaka to osobowość..ma piękny > głoś ,ale taką ma maniere ,ze az boli... -------------------- a myslalem, ze tylko ja nie cierpie jego maniery, nad czym sie tak ludzie podniecaja? Oprocz barwy, tembru itp. glosu wszystko poza tym to jest przecietna. A inteligencja? no dajcie spokoj....:) Dla mnie jest plynacym z pradem wazeliniarzem pozujacym na oryginalnosc... Pio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: 217.153.90.* 02.06.03, 08:20 Po co, Jołasiu, zakładasz dwa wątki na ten sam temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołasia Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.03, 11:50 bo sie pomyliłam w pisowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: 217.153.90.* 02.06.03, 11:53 Gość portalu: jołasia napisał(a): > bo sie pomyliłam w pisowni No tak, nie sposób się domyślić o kogo chodziło Ci w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Nie znosze... EOT 02.06.03, 11:32 Co? Towarzysz Savallas zjechał na dzień dziecka do domu, by go tatuś z mamusią pogładzili po główce i dowartościowali prezencikiem (bo wredni słuchacze nie chcą) i dorwał się do komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie znosze... EOT 02.06.03, 11:39 mh2 napisał: > Co? Towarzysz Savallas zjechał na dzień dziecka do domu, by go tatuś z mamusią pogładzili po główce Ojciec Pawła Kostrzewy nie żyje (Paweł Kostrzewa sam o tym mówił przy okazji 1 XI); trzeba uważać z tego rodzaju uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Nie znosze... EOT IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 13:36 viking73 napisał: > Ojciec Pawła Kostrzewy nie żyje (Paweł Kostrzewa sam o tym mówił przy okazji > 1 XI); trzeba uważać z tego rodzaju uwagami. Właśnie! A nuż kogoś można zupełnie niechcący obrazić. Abo nawet zranić. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie znosze... EOT 02.06.03, 13:38 Jak ciocia bystra! Geriavit pomaga, czy jakiś inny medykament ciocia stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Nie znosze... EOT IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 13:41 Regularna lektura wpisów na tym forum stymuluje mój umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Nie znosze... EOT 02.06.03, 13:46 No to dla własnego zdrowia niech ciocia kontynuuje tę praktykę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Nie znosze... EOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 18:49 Gość portalu: ciocia Hela napisał(a): > > Właśnie! > A nuż kogoś można zupełnie niechcący obrazić. Abo nawet zranić. Coś lub ktoś wreszcie uczłowieczył naszą, bez urazy, ciocię.Zgadzam się, nie mamy prawa pisać w sposób , który obraża lub rani a krytyka może dotyczyć sfery zawodowej a nie osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Nie znosze... EOT IP: 195.205.139.* 02.06.03, 14:04 E tam. Pomijam to, że z wypowiedzią założycielki wątku nie za bardzo da się dyskutować (nie napisała, _za co_ Strzyczkowskiego nie znosi), ale to już nie można nie znosić Strzyczkowskiego na przykład i nie być podejrzewanym o bycie agentem Smolara lub Maszynistą w przebraniu? Nie popadajmy w paranoję, naprawdę. Lesiek, nie przepadający za Kubulkiem jako gospodarzem Zd3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: test, test IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.03, 22:52 Nie,no ludzie jak możecie myślec,ze nie lubię go prywatnie...nie podoba mi sie w jaki sposob prowadzi audycje.On nie daje szansy słuchaczowi,w tym co robi jest takie ..mizdrzenie się...tego nie lubię..dla mnie jest to bez smaku..takie pozbawione klasy.On ma wyjatkowy timbre głosu,to nie podlega dyskusji ,ale jest tak gładki,taki niepotrzebnie miękki,pzrez te jego manierę, niedaje sznasy pzrynjamniej mnie,zeby go słuchac..ludzie dla mnie Mann jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: test, test IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.03, 22:56 nie daje( osobno) po prostu jesdnym słowem dla mnie Pan Strzyczkowski jest minoderyjny,a tego nie znosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: test, test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 03:13 Gość portalu: Jołasia napisał(a): > po prostu jesdnym słowem dla mnie Pan Strzyczkowski jest minoderyjny,a tego > nie znosze.. Jołasiu a znasz mamosza ? On też nie znosił "minoderyjnej" Marcinik, a może nicki Ci się pomyliły? Biedulka, chyba jakieś drobne rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nix Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 19:35 Gość portalu: Jołasia napisał(a): > Badziewiarz beznadziejny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz-m Re: Nie znosze Strzyczkowskiego! IP: 168.143.123.* 14.06.03, 21:19 Wole słuchać Strzyczkowskiego i Trójki niż jakiegoś innego żałosnego radia. Czasami się z nim nie zgadzam ale to normalne. Jest jakąś osobowością radiową na tle innych. Ogólnie, całkiem zabawny człowiek! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś