Dodaj do ulubionych

Kulturalna przekąska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:06
no ja oglądałem już kilka odcinków Windy i muszę powiedzieć że pomysł jest
naprawdę dobry, w 30 sek. zmieścili dużo absurdu i humoru a to sie najbardziej
liczy:) 2,44 nie jest wygórowana cena, chłopaki dobrze grają i reżyserka też
bardzo fajna:)
Obserwuj wątek
    • tetlian Kulturalna przekąska 03.06.07, 11:50
      Ale te krótkie formy fajnie się ogląda jedynie znająć podstawową długą wersję.
      Inaczej, jakoś nie sprawiają mi one przyjemności.

--
      => Jak Edgar nakrzyczał na czyjąś rękę <=
    • morfeusz_1 Kulturalna przekąska 03.06.07, 12:32

no

--
      Jestem Morfi i Jestem z Polski
    • Gość: xcvb Kulturalna przekąska IP: *.escom.net.pl 03.06.07, 12:37
      jestem naprawde zniesmaczony artykulem. naprawde panią dziennikarkę stać było
      tylko na napisanie dwóch zdań o każdej stronie i beznadziejne zakończenie
      "...ale informowanie wszystkich znajomych o tym, że pije się kawę, wydaje się
      stratą czasu."? i jeszcze narzucanie wlasnej opinii jak tutaj: "Na szczęście nie
      znaczy to, że czytelnicy „Timesa" przenoszą się do DailyHaiku.". mial ktos
      pomysl, bardzo fajny, a pani dziennikarka postanowila go skrytykowac bo jej sie
      nie podoba.

czy naprawde nie dalo sie napisac nic ciekawego na ten temat? czy po prostu sie
      komus nie chcialo?
    • ralkom Kulturalna przekąska 03.06.07, 13:44
      Co za absurd, skróty są potrzebne w naszych czasach. Ale żeby specjalnie robić
      skrót jakiegoś debilnego serialu?
    • Gość: jevii Kulturalna przekąska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 13:59

Co za minimalizm.

Gdzie ten świat się tak spieszy?
    • Gość: były Plus Kulturalna przekąska IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.07, 14:12
      co by nie mówić to PR plusa działa baaardzo prężnie :) pozdrowiam Polkomtel
    • Gość: Miś To jest rozrywka, a nie kultura IP: *.ext.ti.com 03.06.07, 14:31
      Wg mnie kultura to coś co kształtuje nasze obyczaje, wpływa na nasz
      światopogląd. Na to trzeba dużo czasu. Oczywiście tysiąc trzyminutowych
      filmików może mieć większy wływ na człowieka niż 30 stominutowych
      pełnometrażówek. Ale czy ktoś obejrzy tysiąc takich filmików?

Ale tak jak komiksy zastępują ludziom książki tak ta nowa forma może zastępować
      normalne filmy.

Inna wątpliwość - czy można mieć 9 tysięcy przyjaciół? Ale to może zależy jak
      zdefiniuje się pojęcie przyjaciela.
    • Gość: borys Kulturalna przekąska IP: *.kolonianet.pl 03.06.07, 14:40
      Haiku ok, ale mikroblogi? Te normalne są widać za długie. I tak nic nie przebije
      przekazu obrazkowego - cofamy się do jaskiń!

www.borys.dreamhosters.com
    • Gość: uburama Wszystko już było - kiedyś oglądało się filmy IP: *.acn.waw.pl 03.06.07, 14:45
      na vhs wyłącznie na hi-speed-fast-forward a wielu doszło do takiej wprawy że na
      podstawie narastającego napięcia potrafili przełaczyć w tryb play na 5 sekund
      przed kulminacyjnymi wybuchami.
    • Gość: dziecko neostrady Sru . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:54
    • mo_mo1 Kulturalna przekąska 03.06.07, 15:20
      a po co tyle pisać? Trzask prask i już...:)

www.fototel.pl/
    • agulaszek Kulturalna przekąska 03.06.07, 16:06
      mhm
    • Gość: Tomek A i Z w kilka sekund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:27
      a co było pomiędzy nimi się nie liczy...
    • Gość: niepoprawny1 Reklama, reklama, reklama, reklama, reklama... IP: *.chello.pl 03.06.07, 17:43
      To jest artykuł wybitnie reklamowy. Prasa nie jest obiektywna. Siedzi w kieszeni
      kapitału. Zobacz jakie w gazecie są reklamy, możesz bez czytania zgadnąć tresć
      artykułów. Tak się składa, że z 5 podanych adresów www, tylko jeden jest polski
      i służy zarabianiu kasy. Pięknie, pięknie...
    • Gość: tadek Kulturalna przekąska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 23:33
      porytefilmy.go.pl
      kolejna dosc glupia i poypana forma szybkiego wyrazanai siebie.
    • Gość: mark Kulturalna przekąska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:32
      no mi sie podobała Winda, jest spoko zrobiona, pomyślana, ładnie nagrana i
      aktorzy fajnie grają. widać że ich rajcuje to co robią, wkładają w to serce a
      nie jakieś seriale typu m jak miłość:)
    • Gość: Karl Kulturalna przekąska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:38
      ciekawa sprawa, w 30 sekund zmieścić tyle humoru to jest sztuka. aktorzy bardzo
      dobrze grają, oni pisali fabułę. jeszcze jakby kręcili to sami to dopiero by
      było;) a co do innych skrótów to widziałem na youtube coś. może zachęcić do
      ściągnięcia calego filmu no albo do wypozyczenia/pójścia do kina na niego.
    • marek338 Re: Kulturalna przekąska 22.11.22, 11:59
      Mogę Wam polecić sprawdzić stronę poradnikprzedsiebiorcy.pl/-reklamy-wielkoformatowe-z-pomyslem , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat reklamy wielkoformatowej. Wybór odpowiedniej reklamy jest bardzo ważny, warto to dobrze przemyśleć.
      • lessiuu3 Re: Kulturalna przekąska 19.07.23, 12:24
        Dokładnie, rób lokalnie na Facebook posty, docieraj do Klientów, masz wskazówki jak to robić:

www.brandmotion.pl/blog/jak-skutecznie-pozyskiwac-klientow-na-facebooku/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka