maple_leafs 11.06.07, 15:09 Nie wszystkie jego żarty są zabawne, ale dziś ładnie chłopaki pojechali. Słucham tylko mamy i Radia Zet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikaz Re: Marek Starybrat 11.06.07, 18:56 Słuchałem tego pieprzenia romana, i nóż mi się w kieszeni otwierał. M.S. Trzymaj Się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert.us Re: Marek Starybrat 11.06.07, 19:49 w świecie ....narasta......groźne........zjawisko........terroryzmu...... brawo Starybrat Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Marek Starybrat 12.06.07, 00:23 Ano brawo:) A nawet duże brawa. Dopiero w Szkle kontaktowym dowiedziałam się o co chodzi. I brawo dla Szklanych redaktorów za solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Marek Starybrat 12.06.07, 08:13 o to że Starybrat (radio Zet) powiedział twemu idolowi: Roman przestań pieprzyć! Co prawda uważam tak samo, ale w radio chyba nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
g8g5 Re: Marek Starybrat 12.06.07, 08:17 kicior99 napisał: > ! > Co prawda uważam tak samo, ale w radio chyba nie wypada... Masz rację - w radiu nie wypada. Jakikolwiek Giertych jest. Ten prowadzący zachował się jak zwykły prostak - takie jest moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Marek Starybrat 12.06.07, 09:29 Może zostanie prezydentem? Co prawda powinien powiedzieć spieprzaj dziadu i przed kamerami a nie tylko w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Marek Starybrat 12.06.07, 09:38 > Masz rację - w radiu nie wypada. Jakikolwiek Giertych jest. Ten prowadzący > zachował się jak zwykły prostak - takie jest moje zdanie! Tam zaraz prostak. Liczył na szybki wzrost popularności, ot co :). Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Marek Starybrat 12.06.07, 09:31 >> o to że Starybrat (radio Zet) powiedział twemu idolowi: Roman przestań pieprzyć Koseckiemu? Wolałem Piotra Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś