zbyszu 18.07.07, 19:07 Wprawdzie tylko dzis i to ledwie na godzinkę (21.00-22.00 - Klub Trójki), ale zawsze. Rzecz o Jarocinie. Poleca się Do nasluchania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xk Re: Marek Wiernik w Programie III 18.07.07, 23:31 kiedyś były plotki o jego powrocie....ja bym go chętnie widział np. zamiast "Tu Barona" piątkowego! Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: Marek Wiernik w Programie III 05.08.07, 00:29 Wiewiór wraca?ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
pubelka Re: Marek Wiernik w Programie III 05.08.07, 13:47 Ciągle ktoś do Programu III wraca. A może by tak ktoś nowy przyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Marek Wiernik w Programie III 05.08.07, 15:35 pubelka napisała: > Ciągle ktoś do Programu III wraca. > A może by tak ktoś nowy przyszedł? Mało nowych osób przyszło od września 2006? -Kaczkowska -Filip -Hawryluk -Chaciński -Hoffman -Połatyński I jeszcze parę osób, nie chce mi się wymieniać wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Marek Wiernik w Programie III 06.08.07, 11:15 artuditu.szczecin napisał: > Mało nowych osób przyszło od września 2006? > -Kaczkowska > -Filip > -Hawryluk > -Chaciński > -Hoffman > -Połatyński > > I jeszcze parę osób, nie chce mi się wymieniać wszystkich No i moim zdaniem najcenniejszy nabytek programu trzeciego, czyli Michał Owczarek- Dr Wilczur. Jura Odpowiedz Link Zgłoś