smultronstallet 10.07.03, 19:54 Radio PiN - co to własciwie jest??? JAk na razie same plusy, ale...co to za radio i do kogo ma trafiać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: Radio PiN 11.07.03, 11:07 podczas mojej ostatniej wizyty w wawie widzialem haslo na autobusie "PIN - radio dla bogatych". To mi wystarczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: Radio PiN IP: *.tele2.pl 03.01.04, 20:21 ale nie uslyszales juz dalszej czesci "dla bogatych duchowo". Co by nie mowic, bo to w koncu radio ze zwiekszona iloscia wiadomosci ekonomicznych, muzycznie to najlepsze radio w Wawie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Radio PiN IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.01.04, 15:04 zgadzam sie z przedmówcą - muzycznie najlepsze radio w Warszawie (a moze i w kraju?). Posłuchałam tego radia kilka miesiecy temu i do dzis jestem wierna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Radio PiN IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 04.01.04, 22:31 A ostatnio nawet podają w RDSie wykonawców tej wspaniałej muzy ( nie powiem że wysłałem do nich w tej sprawie kilka maili ) i dzięki temu sporo kawałków już mam na HD. Słucham tylko PIN z powodu MUZY !!!!! a i informacje mają ciekawe ... Pozdro dla wsiech i ekipy PINu zwłaszcza ... Bishop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Radio PiN IP: 195.136.44.* 05.01.04, 14:38 W imieniu ekipy PiN-u bardzo dziękujemy. Będziemy starali się dalej aby zaspokoić wszyskie gusta i guściki. Pozdrawiam wszystkich, Puzon Odpowiedz Link Zgłoś