Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 10:19 www.radio.com.pl/trojka/pr/default.asp?ID=58 Konkurs bardzo "radiowy" (podobnie jak miss lata z radiem). czekam na filmy przyrodnicze na antenie radiowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obi Re: konkurs IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 11:13 Wypowiedziałem się w jakimś wątku obok, no ale jak założono osobny to się powtórzę (w końcu lato to taki sezon na powtórki...): A więc trUjka postanowiła skatalogować swój target i ogłosiła konkurs fotograficzny. (linka już nie wklejam :-) ) Przydadzą się fotki jako "dowód w sprawie"... Zdjęcie nr 1: ja w dresie przy grillu, obok towarzyszy mi radio (w końcu jest ono towarzyszące...). Zdjęcie nr 2: ja w beemwicy w czasie jazdy (obowiązkowo "na zimny łokieć"), radio robi ump-ump-ump, zderzaki się trzęsą (widać poruszenie na zdjęciu). Zdjęcie nr 3: ja w piwnicy przy przeglądaniu mojej kolekcji broni białej - bejsboli, radyjko mi, a jakże, towarzyszy. Wygrałem? Ale w sumie czemu nie wziąć udziału??? Poróbmy sobie zdjęcia! W nocnej scenerii! Jest lato, w nocy w miarę ciepło, można wyjść na dwór i sobie pstryknąć zdjęcie przy świetle księżyca, w nietoperzastej porze wszystkich starych Trójkowiczów. I wysłać. W końcu wielu z nas Trójki słucha - bo Trójka nadaje, co prawda tylko w nocy, ale jednak. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocnik Re: konkurs IP: *.acn.pl 20.07.03, 00:20 Gość portalu: obi napisał(a): > > Poróbmy sobie zdjęcia! W nocnej scenerii! Jest lato, w nocy w miarę ciepło, > można wyjść na dwór i sobie pstryknąć zdjęcie przy świetle księżyca, w > nietoperzastej porze wszystkich starych Trójkowiczów. I wysłać. > >> Co wy na to? Zrób sobie lewatywę. Pomaga na różne przypadłości. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: konkurs IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 00:28 Gość portalu: Nocnik napisał(a): > Zrób sobie lewatywę. Pomaga na różne przypadłości. tobie jak widać nie pomogła:-) zmień kurację i znachora! Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: konkurs 24.07.03, 10:07 Przejrzałam pobieżnie galerię "targetu" - www.radio.com.pl/trojka/galeria część zdjęc fajnych, część nie na temat, część próbujących się podlizać. Ku mojemu zdumieniu wśród zdjęć znalazłam naszego starego znajomego - Łukasza Szewczyka vel Atomowego! Łukaszu, naprawdę chce Ci się bawić w takie głupoty? No chyba, że chcesz wygrać cenną nagrodę - taką motywację mogę zrozumieć :) www.radio.com.pl/trojka/galeria/5.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.icpnet.pl 24.07.03, 11:18 Obejrzałem sobie tę galerię. Szczerze mówiąc, to ludzie chyba nie zrozumieli tematu konkursu... Bowiem przytłaczająca ich większość jest zupełnie nie na temat. Ot, widoki, fotki z wakacji, z parku, z gór, itp. Zdjęcia ładne, ale gdzie tu radio? No chyba, że autorzy interpretują to w sposób następujący: trUjki nie słucham, wolę iść na spacer... Słowem, można wysłać byle co... tylko faktycznie, gdzie tu sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.icpnet.pl 24.07.03, 11:48 A te trzy dziki? www.radio.com.pl/trojka/galeria/20.asp Derekcja? Ale za to ten mały mi się podoba! www.radio.com.pl/trojka/galeria/8.asp Słucha Kosiaka! Na 100%! Też czasem miewam takie chwile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 24.07.03, 19:22 Gość portalu: obi napisał(a): > A te trzy dziki? > Derekcja? He, he - wyśmienite ... Dyrekcja - buahahahahahahahaha Hihihihihihihihihihihihihihihi Hehehehehehehehehehehehehehehe > Ale za to ten mały mi się podoba! > Słucha Kosiaka! Na 100%! Też czasem miewam takie chwile... Mały też jest niezły ... Chyba tam zajrzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 24.07.03, 20:11 Są wakacje, ogórki w pełni, więc ja też tak trochę luźniej sobie pozwolę, bo spodobał mi się pomysł Pana Obiego. Proszę o potraktowanie tego w kategoriach żartu (to dla takich, co to od razu powiedzą, że my tu wicie, tylko obrażamy, wyśmiewamy i w ogóle, a merytoryki zero. To ma być wpis "okołoradiowy", z założenia mało merytoryczny): www.radio.com.pl/trojka/galeria/1.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Adam Kaczmarczyk): już wiemy, gdzie jest nasza kochana (jas)(ku)ku(ó)łka. www.radio.com.pl/trojka/galeria/7.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Marek Włodarczyk): no Ci dwaj, to chyba Pani Grażyny Dobroń słuchają ;-) www.radio.com.pl/trojka/galeria/8.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Sławomir Niedźwiedzki): Derekcja na emeryturze ... (Pan Obi wybaczy plagiat z Derekcją ;-D?) www.radio.com.pl/trojka/galeria/10.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Wanda Ryś): a to pewnikiem Ci, którzy pilnują, aby Pan Miecugow do Trójki nie przychodził ... Albo nasze dwie gwiazdy, zmęczone uszczęśliwianiem innych prowadzących układaną przez siebie plujlistą. www.radio.com.pl/trojka/galeria/12.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Marek Bobrowicz): Fura, Skóra i Komóra i fajne breloczki i inne pierdołki na przedniej szybie i tablicy rozdzielczej - nowy target jak nic ;-P I żeby było śmieszniej - tę dziewczynę na drugim zdjęciu od dołu raz widziałem i raz z nią rozmawiałem na urlopie, jakieś tysiąc kilometrów stąd. Szok, jakie to przypadki się trafiają ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/13.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Agnieszka Muszyńska): he he, Panie Obi, 2/3 Derekcji na urlopie. Nawet podejrzewam, że brakuje Pana A.F., który na urlopie był w Paryżu już ze dwa miesiące temu ;-P www.radio.com.pl/trojka/galeria/16.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Marta Szloser): no ten, to chyba POPawła zobaczył ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/17.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Anna Popławska): w oczekiwaniu na Naprawdę Dobre Nocne Audycje ... Drugie zdjęcie od dołu (fot. Aldona Chłodzińska): czyżby radio towarzyszące ??? www.radio.com.pl/trojka/galeria/18.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Wiesława Lamorska): no Ci to na pewno właśnie Pana Rokosa słuchają ;-PPP A zdjęcie niżej (fot. Tomasz Makulski): ich kot, co to z rozpaczy postanowił się utopić ... Nie wytrzymał biedak Pana Mariusza ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/24.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Michał Litkiewicz): radio towarzyszące - szarość, szarość, szarość ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/27.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Rafał Gieraźiński): Kaczor ??? (no wiem, że łabędź, ale mi pasowało do koncepcji ;-P ) ------------------ Bez urazy, to był naprawdę żart. A i tak nie przebiję Pana Obiego ;-D Derekcja - hehehehehehehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.icpnet.pl 24.07.03, 21:54 Po prostu "grejt"! Że zacytuję klasyka: "Ach Filipie, ach Filipie, trzeba znać się na dowcipie...". Tyle, że w Twoim przypadku to fakt, który rzeczywiście powalił mnie na podłogę i rzucał mną po ścianach. Dobre, dobre po wielokroć! A najlepsze jest to, że nam tu jeszcze będą dokładać fotki do obśmiania... Sezon ogórkowy w pełni! Jesteś wielki :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Contra Re: konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:08 Gość portalu: Filip napisał(a): > I żeby było śmieszniej - tę dziewczynę na drugim zdjęciu od dołu raz > widziałem i raz z nią rozmawiałem na urlopie, jakieś tysiąc kilometrów stąd. > Szok, jakie to przypadki się trafiają ... Pozytywnie czy negatywnie? Bo nie do końca rozumiem wpis. A reszta komentarzy rzeczywiście rulez. Kontynuuj ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 26.07.03, 15:42 Gość portalu: Contra napisał(a): > Pozytywnie czy negatywnie? > Bo nie do końca rozumiem wpis. Jak najbardzierj pozytywnie ją oceniam. Z tym "szokiem" i "przypadkami" chodziło mi tylko o to, że to jest niewiarygodne, że spotykam kogoś raz w życiu, tysiąc kilometrów od Wrocławia, a potem znajduję tego kogoś zdjęcie na Trójkowych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: konkurs IP: *.ds.pg.gda.pl 26.07.03, 16:20 Gość portalu: jarek napisał(a): > www.radio.com.pl/trojka/pr/default.asp?ID=58 > Konkurs bardzo "radiowy" (podobnie jak miss lata z radiem). > czekam na filmy przyrodnicze na antenie radiowej. Brawo dzielne trujkowe zuchy! W sam raz dla nowego targetu. Ciekawe jaki konkurs wymyslicie jako nastepny. Zawsze mozna upasc jeszcze nizej. alien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 29.07.03, 18:43 Z nudów postanowiłem kontynuować )poza tym, przybyła nowa porcja zdjęć): www.radio.com.pl/trojka/galeria/27.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Tomasz Kędra): gdzie tu się schować przed tymi jinglami ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/28.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Danka Kamecka): Trójka budzi ludzi ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/30.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Mirosław Pietras): kiedyś bym napisał, że kobitka Pana Sianeckiego słucha. A może to jest stare zdjęcie ;-D Drugie zdjęcie od dołu (fot. MichałJaworski): fani Steffena Muellera ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/32.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Łukasz Zaniewski): to chyba ta "Trójka - fregata", o której mówił Dyrektor W.L. Tylko gdzie ona jest? Sam maszt pozostał??? Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Jerzy Michalik): trzy życzenia: (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 29.07.03, 18:51 To nie koniec był, tylko mi się niechcąco wysłało ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/36.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Dariusz Stawski): a nie, Fregata jest tu !!! www.radio.com.pl/trojka/galeria/37.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Wioletta Niemczyk): formatowanie radia przez Trzech Derechtorów www.radio.com.pl/trojka/galeria/38.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Robert Konopacki): Trzech Derechtorów czeka, aż im się rzuci Ich Pierwsze Radio na pożarcie www.radio.com.pl/trojka/galeria/39.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Sławomir Jużyk): dyrechtor A.F. już wrócił z urlopu w Paryżu. Teraz zmiana turnusu ... Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Roman Mikusek): i znów Trzech Derechtorów myśli: "co by tu jeszcze sp...przyć Panowie. Co by tu jeszcze ..." -------------- Przypominam, że to tylko w ramach żartobliwych ogórków w sezonie. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.icpnet.pl 29.07.03, 18:53 Gość portalu: Filip napisał(a): > Z nudów postanowiłem kontynuować )poza tym, przybyła nowa porcja zdjęć): > Tak oglądam te fotki i za Chiny Ludowe pojąć nie mogę, jaki one mają związek z tematem konkursu? Jakiś landszaft, dziecko w szufladzie, kot pod prysznicem, ktośtam na łące, facet na rybach, jakiś gościu przed angielskim parlamentem? Gdzie tu radio? No tak, Trójki przecież nie ma... Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 06.08.03, 18:48 Kolejna porcja. I Pan Obi ma rację, większość tych zdjęć nie ma nic wspólnego z tematem konkursu (czyżby nowy target nie zrozumiał?). Dlatego trzeba spróbować dorobić do tych zdjęć trochę ideolo, które sprawi, że moze choć trochę zaczną spełniać warunki konkursu: www.radio.com.pl/trojka/galeria/43.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Justyna Bugaj): pewnie młody odnalazł w internecie stare audycje wampira Beksińskiego. Szkoda, że już ich nie usłyszy na żywo, ale może choć trafi na Pana Piotra Kosińskiego ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/44.asp Środkowe zdjęcie (fot. Jacek Podlewski): ilość zdjęć Dyrechtorów powoli staje się nudna, ale to jest jedyne skojarzenie. No i to koryto ... ;-P www.radio.com.pl/trojka/galeria/45.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Beata Horyńska): no nie, ja tego nie napiszę ... Drugie zdjęcie od góry (fot. Michał Krzyszkowski): dzieciak wyglądem mi przypomina Pana Olszańskiego. Moze tak wyglądał za młodu? www.radio.com.pl/trojka/galeria/46.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Marcin Przybylski): NAJLEPSZE ZDJĘCIE!! Trzech Teno ... tzn. Derechtorów śpiewa najnowszy przebój: "Tu wszystko się kończy i zaczyna; Moskwa, Starachowice, Gdynia". Obok z zamkniętym dziobem siedzi POPupil POPaweł K., który odkrył dla nich ten przebój (i wszystko jasne). www.radio.com.pl/trojka/galeria/48.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Jacek Gęsiorowski): Panu Miecugowowi wstęp wzbroniony. Drugie zdjęcie od dołu (fot. Sławomir Gawryluk): to już się staje nudne - znów "Ich Troje" i Ich Pierwsze Radio. www.radio.com.pl/trojka/galeria/51.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Danuta Janeczek): nie wiem czemu, ale ten mi Pan Manna przypomina. Drugie zdjęcie od góry (fot. Wiesław Bednarek): naprawdę niezłe. To chyba te słynne kręgi zbożowe, o których było także w Klubie Trójki ;-D www.radio.com.pl/trojka/galeria/54.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Aneta Owczarek): "wielu słuchaczy i tak zostanie przy Trójce, bo nie ma dokąd pójść" - powiedział kiedyś jeden z naszych mędrców Derechtorów. No i tak to właśnie często wygląda, jak na tym zdjęciu - zostaliśmy. www.radio.com.pl/trojka/galeria/55.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Andrzej Brzozka): (wiadomo kto) czczą "dobrze" wykonane sformatowanie. Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Agnieszka Banasiuk): łapanie uciekającego słuchacza. www.radio.com.pl/trojka/galeria/56.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Justyna Zając): "Muzyka lata. Kawałek po kawałku" (a potem pawik). www.radio.com.pl/trojka/galeria/58.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Piotr Gębski): w poszukiwaniu wysokich słupków (moralnie jesteśmy przygotowani nawet na 30%), schodzimy coraz niżej i niżej i niżej ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/59.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Kamila Marusińska): Trzecie Śniadanie z Panem Rokosem. www.radio.com.pl/trojka/galeria/61.asp Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Arkadiusz Skrodzki): to jest ta słynna fregata??? Drugie zdjęcie od dołu (fot. Iwona Szumarska): i znów Trójka budzi ludzi ... ---------------- Do reszty zdjęć jakoś nie mam siły wymyślać alibii. Przypominam "wrażliwym", że są "ogórki". Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:55 Gość portalu: Filip napisał(a): > Pierwsze zdjęcie od góry (fot. Marcin Przybylski): NAJLEPSZE ZDJĘCIE!! Trzech > Teno ... tzn. Derechtorów śpiewa najnowszy przebój: "Tu wszystko się kończy i > zaczyna; Moskwa, Starachowice, Gdynia". Obok z zamkniętym dziobem siedzi > POPupil POPaweł K., który odkrył dla nich ten przebój (i wszystko jasne). > He, he... Świetne. Aż brzuch mnie rozbolał z wesołości :)). Filip, jesteś wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: konkurs IP: 195.85.227.* 07.08.03, 13:07 A moim absolutnym faworytem jest zdjęcie nr 1 www.radio.com.pl/trojka/galeria/44.asp Może to Marcel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 13.08.03, 20:46 Kolejna porcja, ale - na Boga ... Ten taregt chyba naprawdę nie skumał. Właściwie to nawet nie ma co komentować. Nuda. Ale z kronikarskiego obowiązku i może dziś w trochę zmienionej formule: www.radio.com.pl/trojka/galeria/65.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Mirosław Pietras): naprawdę dobre zdjęcie. I pewnie dlatego nie zosytało nagrodzone nagrodą dnia. Nie wiem w czym jest lepsza np. łódka z wędkarzem, jeżeli chodzi o temat konkursu. www.radio.com.pl/trojka/galeria/69.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Robert Męcina): też uważam, że dobre. No i oczywiście nie nagrodzone. www.radio.com.pl/trojka/galeria/70.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Jan Bitner): oj, to chyba spisek. Zdjęcie z podtekstami przeszło ... www.radio.com.pl/trojka/galeria/74.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Zbigniew Major): tak wygląda stary słuchacz Trójki, który musiał odkurzyć szafę z płytami, bo na codzień karmi się go POPlujlistą. www.radio.com.pl/trojka/galeria/75.asp Drugie zdjęcie od dołu (fot. Rafał Łojek): Droga Na Ostrołękę??? www.radio.com.pl/trojka/galeria/77.asp Drugie zdjęcie od góry (fot. Marek Puciłowski): też całkiem fajne zdjęcie. No to bez nagrody. Jak ktoś chce zdjęcia trzech zwierząt (wiadomo o co chodzi), to proszę. Ale tym razem są słabe: www.radio.com.pl/trojka/galeria/64.asp (drugie zdjęcie od dołu, fot. Waldemar Gorczyca) www.radio.com.pl/trojka/galeria/69.asp (pierwsze zdjęcie od góry, fot. Tomasz Kaczyński) www.radio.com.pl/trojka/galeria/71.asp drugie zdjęcie od góry (fot. Grzegorz Szczepaniak) - no, może to jedno jest niezłe. Ich Troje Derechtorów pokazuje, gdzie ma starych stałych słuchaczy. ----------------------------- Tym razem nie było za bardzo co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: konkurs IP: *.lanet.wroc.pl 20.08.03, 00:32 www.radio.com.pl/trojka/galeria/82.asp Pierwsze zdjęcie od dołu (fot. Paweł Rumiński): nowy target nie wytrzymał i wywozi na taczkach "coraz więcej muzyki, coraz mniej gadania", czyli pomysły dErekcji tam, gdzie jest ich miejsce. Faceta na drugim zdjęciu od góry (fot. Sławomir Witkowski) można oglądać we Wrocławiu. Jest świetny. A w ogóle, to mi się już nie chce. No bo ile można o tym, że: - ta "trójkowa fergata" Pana Laskowskiego jak widać tonie ( www.radio.com.pl/trojka/galeria/83.asp - pierwsze zdjęcie od góry, fot. Michał Salwin), - albo o "Trójka nudzi ludzi" ( www.radio.com.pl/trojka/galeria/86.asp - pierwsze zdjęcie od dołu, fot. Izabela Slugocka), - albo też o "Tych Troje Szkap", co się dorwały do dErektorowania ( www.radio.com.pl/trojka/galeria/87.asp - drugie zdjęcie od dołu, fot. Andrzej Głowacki), - lub też "Tych Troje Miśków im. Janusza Wójckia", co to pod hasłem "Kasa Misiu, Kasa" psują Trójkę ( www.radio.com.pl/trojka/galeria/88.asp - drugie zdjęcie od dołu, fot. Aleksandra Jasienica), - albo ile można znosić, że naprawdę niezłe zdjęcia których jest tak mało, są oczywiście pomijane w nagrodach dnia ( www.radio.com.pl/trojka/galeria/89.asp - pierwsze zdjęcie od góry, fot. Robert Śledziński - widać, że goście się naprawdę postarali, przytachali tego gruchota sprzed lat w takie miejsce i zrobili naprawdę świetne zdjęcie. Albo to: www.radio.com.pl/trojka/galeria/92.asp - no bomba i widać, że tyle pracy i zapału ktoś włożył w tę fotkę. Ale nie, lepsza według redakcji jest panienka z bocianami albo gość mieszający kawę - a gdzie tu radio???), - www.radio.com.pl/trojka/galeria/95.asp - no tego jeszcze nie było. "Wakacje na dwóch kółkach" ;-))) - pierwsze zdjęcie od dołu, fot. Kuba Siemaczko. Może ktoś przejmie ode mnie ten przykry obowiązek ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: konkurs 20.08.03, 00:41 Mogę coś dorzucić? Jakoś nie pali mi się do komentowania, ale to wpadło mi w oko :) www.radio.com.pl/trojka/galeria/95.asp - pierwsze zdjęcie od góry. Ciekawe, czego ten facet się tak wystraszył? Pewnie usłyszał TrUjkę... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: konkurs 20.08.03, 00:43 Tutaj z kolei jakiś wierny fan MiniMaxu :)) - pierwsze od góry www.radio.com.pl/trojka/galeria/87.asp Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: konkurs 20.08.03, 00:47 Nad komentarzem do zdjęcia Jolanty Grap (pierwsze od dołu) zastanawiam się. Czy to sugestia, że wyłączających radio na rozkaz dErekcji zakuje się w dyby czy też raczej ci, którzy nie wychowali się na dawnej Trójce są znacznie bardziej narażeni na zejście na złą drogę? www.radio.com.pl/trojka/galeria/78.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.gen.twtelecom.net 20.08.03, 01:46 Gość portalu: Filip napisał(a): > Faceta na drugim zdjęciu od góry (fot. Sławomir Witkowski) można oglądać we > Wrocławiu. Jest świetny. > Kozaka można spotkać w wielu miastach - sam go widywałem na żywo, ale w ubiegłym roku. Trafił też na okładkę przewodnika po Ukrainie (Pascal 2002 bodajże) i do przewodnika po Lwowie (wyd. Bezdroża z Krakowa)... A poza tym - nie mam siły komentować tego konkursu... Chodził mi po głowie pomysł zmajstrowania takiego komiksu (jak w Bravo.. :-) ) ale materiału stanowczo za dużo, a czasu mało. Za dużo kotków, piesków, niemowlaków, landszaftów (niektóre skądinąd ładne), dzików, koni, grzybków, itp... Gdzie tu oryginalność i pomysłowość? Takich z kolei zdjęć (oryginalnych i pomysłowych) jest mało, i, jak Filip słusznie zauważył, dziwnym trafem nie znajdują one uznania jurorów. Ale target się stara, oj stara. A ja bym się zapytał, czy zamieszczanie tak kosmicznej ilości zdjęć, w większości będących wariacjami na temat raczej wakacji niż słuchania radia, to ma być sposób na przekonanie niedowiarków, że trUjka ma ogrooooooomną słuchalność, i że "co tam, że słupki lecą w dół, patrzcie na fotki, ile mamy wiernego (?) targetu"? Ech... szkoda słów, więcej muzyki... Duże uznanie dla Filipa za wytrwałość! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Obrażamy - czyli wszystko w normie ! IP: 172.16.3.* 20.08.03, 12:50 A już przez chwilę było cicho ! Oczywiście znów obrażamy, obgadujemy, oczerniamy ! Dyrekcja do niczego to teraz przywalamy sie do słchaczy lubiacych Trójkę !! W conajmniej kilkunastu przypadkach czułbym sie obrazony, nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie... Jak zwykle to ja jestem tu intruzem... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! 20.08.03, 13:38 Marcel, Ty chyba nie znasz się na żartach. Przecież tu są żarty z konkursu, nikt nikogo nie ma zamiaru obrażać, komentarze należy traktować z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! IP: 172.16.3.* 20.08.03, 14:17 Nawet jeśli nie znam się na żartach a to kolejne moje pełne prawo też chyba nalezy to szanować ! Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! 20.08.03, 14:54 A czy Ty zawsze szanujesz prawa innych do własnej opinii chociażby? Ale mniejsza o to. Po prostu potraktuj ten konkretny wątek na luzie, masz prawo nie znać się na żartach, ale my mamy prawo się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! IP: 172.16.3.* 20.08.03, 15:08 Bądźmy szczerzy Droga Tuhanko !! To nasmiewanie się z ludzi, którzy słuchają Trójki, przecież są tak bardzo inni niż Wy, to motłoch... nie to co Wy - śmietanka intelektualna. Niby żart, a swoja prawdę po raz kolejny chcecie wcisnąć... ( swoją i tylko swoja prawdę )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! IP: 212.185.202.* 20.08.03, 18:21 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Bądźmy szczerzy Droga Tuhanko !! To nasmiewanie się z ludzi, którzy słuchają > Trójki, przecież są tak bardzo inni niż Wy, to motłoch... nie to co Wy - > śmietanka intelektualna. Niby żart, a swoja prawdę po raz kolejny chcecie > wcisnąć... ( swoją i tylko swoja prawdę )) Słucham Trójki, a nie czuję się wcale obrażony. Nie potrzebuję więc Twojej obrony. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Obrażamy - czyli wszystko w normie ! IP: *.lanet.wroc.pl 20.08.03, 15:34 Gość portalu: Marcel napisał(a): > A już przez chwilę było cicho ! Nie było. Wpisuję do tego wątku komentarze średnio raz na tydzień. Brał Pan w tym czasie udział w kilku innych dyskusjach na tym forum. Aż dziwne, że Pan nie zauważył tego wątku i tych wpisów. > Oczywiście znów obrażamy, Gdzie??? > obgadujemy, Gdzie??? > oczerniamy ! Gdzie??? > Dyrekcja do niczego to teraz przywalamy sie do słchaczy lubiacych > Trójkę !! W conajmniej kilkunastu przypadkach czułbym sie obrazony, Powtórzę po raz kolejny: ja też lubię Trójkę. Mimo wszystko. Nie całą, nie bezkrytycznie, nie jest to już nakomity onegdaj Program III, ale i tak jest lepsza, niż wszystko inne. Tylko co z tego. To nie ma zadnego znaczenia w tym przypadku. I skąd Pan wie, że wszyscy wysyłający tam zdjęcia słuchacze lubią Trójkę? Spowiadali się Panu? Może też lubią tylko część? A jakby Pan na spokojnie przeanalizował wszystkie tu wpisy, to by Pan zobaczył, że na samym początku wpisów tu zaznaczałem, że to tylko żarciki w związku z sezonem ogórkowym. I że nie mam zamiaru nikogo obrażać ("bez urazy" pisałem nawet kilkakrotnie). A jakby Pan wykazał odrobinę dobrej woli i poczucia humoru, to można by nawet wyciągnąć zupełnie inne wnioski: że tymi tu niektórymi wpisami próbowałem nadać sens nadsyłanym zdjęciom i wtłoczyć je w ramy konkursu. Bo przypomnę, że konkurs polega na pokazaniu na zdjęciach, "jak słuchamy Trójki". Tak leci w kilku(nastu) reklamówkach tego konkursu dziennie. A większość nadsyłanych zdjęć (przynajmniej tych publikowanych na stronach Trójki) nie ma nic wspólnego z tematem. Zupełnie nic. No to może ja tymi tu wpisami - ŻARTAMI próbuję z ogromną ilością dobrej woli pomóc wtłoczyć je w ramy konkursu. I znaleźć w nich jakikolwiek związek z radiem, a konkretnie z Trójką. Prawda, że mając odrobinę dobrej woli można by dojść do takich wniosków - a nie, że to od razu złośliwość i obrażanie? No, może jedynie w przypadku dErekcji i w nawiązaniu do ich wypowiedzi, to rzeczywiście są to i żarty i złośliwości razem wzięte. Proszę też zauważyć, że próbując znaleźć sens konkursowy w tych zdjęciach, porównuję je nie tylko do audycji i ludzi przeze mnie nielubianych (Panowie Rokos, Łodej), ale też do jak najbardziej przeze mnie lubianych (a choćby do akcji "Wakacje na dwóch kółkach", którą uważam za znakomity pomysł, a Pana Sytnera bardzo lubię i cenię). Więc niech Pan da spokój. Ogórki już się kończą, konkurs się kończy, niedługo wrócimy do spraw poważniejszych (na przykład powakacyjnej ramówki). Po co robić z igły widły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Marcel - fajnie, że jesteś [OT] IP: 212.185.202.* 20.08.03, 18:19 Pytałem Cię o te zniknięte wątki. Przypomnisz mi jakieś? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Marcel - fajnie, że jesteś [OT] IP: *.stacje.agora.pl 20.08.03, 18:31 Jura, nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek z Tobą rozmawiał, przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Marcel - fajnie, że jesteś [OT] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.08.03, 22:13 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Jura, nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek z Tobą rozmawiał, przepraszam.. > . Nie ma za co. Wcale nie twierdze, ze ze mna rozmawiales, ale napisales na publicznym forum (czyli do kazdego z czytajacych), ze ciekawe watki znikaja z tego forum bez sladu, to jako jeden z czytajacych poprosilem Cie o doprecyzowanie, ktore to ciekawe watki bezpowrotnie zniknely. Uwazam, ze odpowiadanie na pytania dotzyczace tego, co sie napisalo swiadczy o kulturze dyskutanta. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Marcel - fajnie, że jesteś [OT] IP: 172.16.3.* 21.08.03, 12:56 To jakaś pomyłka... nigdy nie napisałem, że wątki znikają... Proszę o ptzytoczenie moich słów, numeru komputera, daty i ksywy... Może ktoś się podszył ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Marcel - fajnie, że jesteś [OT] IP: 212.185.202.* 21.08.03, 13:15 Gość portalu: Marcel napisał(a): > To jakaś pomyłka... nigdy nie napisałem, że wątki znikają... > Proszę o ptzytoczenie moich słów, numeru komputera, daty i ksywy... > Może ktoś się podszył ?? Służę linkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=7514031&a=7514885Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jeszcze raz link IP: 212.185.202.* 21.08.03, 13:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=7514031&a=7514885 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: jeszcze raz link IP: 172.16.3.* 21.08.03, 17:39 AAAA... wszystko jasne :) stąd nieporozumienie. Nie chodziło mi o to, że ktoś kasuje wątki tylko o to, że jak ktoś napisze coś ciekawego to szynko się taki wątek obsuwa, spada, spada i ulega przedawnieniu... nie miałem na myśli tego, że ktoś wywala nasze watki ! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: jeszcze raz link IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 20:00 Widocznie nie jest ciekawy jak nikt się nie dopisuje. Zawsze możesz podnieść. Polecam wątki trollowe. Po złośliwości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: jeszcze raz link IP: *.lanet.wroc.pl 22.08.03, 08:25 Gość portalu: Marcel napisał(a): > jak ktoś napisze coś ciekawego to szynko się taki > wątek obsuwa, spada, spada i ulega przedawnieniu... To może jakieś konkrety? Przykłady? Bo inaczej, to będzie kolejne gołosłowne stwierdzenie z podtekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jeszcze raz link IP: 212.185.202.* 22.08.03, 10:02 Gość portalu: Marcel napisał(a): > AAAA... wszystko jasne :) stąd nieporozumienie. Nie chodziło mi o to, że ktoś > kasuje wątki tylko o to, że jak ktoś napisze coś ciekawego to szynko się taki > wątek obsuwa, spada, spada i ulega przedawnieniu... nie miałem na myśli tego, > że ktoś wywala nasze watki ! Nieporozumienie wyniknęło pewnie stąd, że użyłeś sformułowania "bez śladu", a to nie jest prawdą w przypadku starych wątków. Bez śladu mogą zaginąć jedynie wątki usunięte przez admina, chociaż i w tym przypadku pewnie jakieś ślady zostają, ale dla zwykłych użytkowników niewidoczne. Dziękuję za wyjaśnienie nieporozumienia. Ciekawi mnie które wątki miałeś na myśli. Mi np. szkoda wątku, w którym rozmawiałem z Ciocią Helą na temat formuły radia towarzyszącego. Niestety, Ciocia Hela nie odpowiedziała na mój ostatni post i w ten sposób nie doszliśmy nawet do uzgodnienia definicji. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi AAAAAA!!!! IP: *.icpnet.pl 27.08.03, 21:03 Zaniemówiłem! www.radio.com.pl/trojka/galeria/120.asp ostatnie od dołu :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: konkurs IP: *.gen.twtelecom.net 27.08.03, 21:14 Obok znanych motywów (kotki, pieski, niemowlaki i plażowe zdechlaki) znalazłem kilka perełek, które wyrwały mnie ze stanu znudzenia... A że jeszcze są wakacje (czyli sezon ogórkowy), no to sobie pozwolę... www.radio.com.pl/trojka/galeria/121.asp Na samej górze (nie wiedzieć czemu dwa zdjęcia...) - ostatni bastion obrońców starej Trójki (dedykuję Atomowym i Marcelom...) To tam my siedzimy. www.radio.com.pl/trojka/galeria/119.asp Pierwsze od góry - lizanie loda przez szybę, o czym prawił na czacie wirtualnopolskim nasz ulubieniec i POPropagator POPu. www.radio.com.pl/trojka/galeria/117.asp Drugie od dołu - tak skończymy za niesłuchanie trUjki, nieprawdaż??? www.radio.com.pl/trojka/galeria/114.asp Pierwsze od góry - Elvis? A przecież to relikt, przeżytek. W końcu trzeba iść z duchem czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Yeah! IP: 130.94.106.* 04.09.03, 19:46 Sezon ogórkowy co prawda już finiszuje, ale trujka nie kwapi się do powrotu ramówki przedwakacyjnej... nadal więc katuje biednego słuchacza nadmiarem POPu, a w szczególności Kasią Stankiewicz, Kayah (-ą?) (-em?), Bajmem. A pan Mareczek, co to na nic nie ma wpływu, jest wniebowzięty... No, ale mniejsza z tym, póki co to konkurs zbliża się do końca... i parę perełek jeszcze uda się wyłowić. Mam nadzieję, że Filip nie będzie miał mi tego za złe, że mu chleb wyjadam :-) A więc: www.radio.com.pl/trojka/galeria/139.asp pierwsze od góry - mówi samo za siebie i za prawdziwych słuchaczy dawnej Trójki. Po prostu Noc Muzycznych Pejzaży! Sam mógłbym sie pod takim zdjęciem podpisać. www.radio.com.pl/trojka/galeria/140.asp Drugie od dołu - no, nie wypowiem się :-) A pierwsze od dołu - słynna poniekąd ekipa grillowa... ale gdzież się podziała? www.radio.com.pl/trojka/galeria/141.asp Znów drugie od dołu - prawdziwy rarytas! I wspomnienie złotej epoki Piotra Kaczkowskiego... ;..-) mnóstwa koncertów, dobrej muzyki, ech (taka łezka, ale i miłe wspomnienie). www.radio.com.pl/trojka/galeria/143.asp Pierwsze od góry - znów wspomnień czar! Dla mnie bomba. www.radio.com.pl/trojka/galeria/149.asp Drugie od góry - a to co za jedni? Kogoś mi przypominają... chociaż kogoś tu brakuje. www.radio.com.pl/trojka/galeria/150.asp Pierwsze od góry - o, ekipa od grilla się znalazła... No i starczy. Poza tym - teraz mamy wysyp zdjęć "ciążowych" lub "karmiących". Reszta tradycyjnie przeciętna i często bez związku z tematem konkursu. Ale cóż, czegóż wymagać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi i po konkursie... IP: 62.99.235.* 16.09.03, 11:30 Szanowne jury czyli derekcja trujki będzie miało kupę roboty, ponieważ: "Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do konkursu fotograficznego Galeria Trójki. Przez całe wakacje Słuchacze Trójki przesyłali zdjęcia przedstawiające osoby, miejsca, okoliczności lub wydarzenia, podczas których słuchano trójkowych audycji. Ponieważ liczba nadesłanych prac przeszła nasze najśmielsze oczekiwania, selekcja zdjęć trwać będzie kilkanaście dni. Jury wyróżni trzy najciekawsze, najzabawniejsze zdjęcia, a ich autorzy otrzymają od radiowej Trójki kamery cyfrowe najnowszej generacji." --------- Zwracam uwagę na - _selekcja będzie trwać KILKANAŚCIE DNI_ :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Fakt, będzie problem: który kotek, piesek, dziecię, okrągły brzuch piwny na plaży, landszaft (a'propos - niektóre były zrypane wprost z widokówek!) ładniejszy? Wśród całej tej fotograficznej waty było kilka, no - kilkanaście ciekawych zdjęć, ale wątpię, aby były one zauważone... Ale - poczekamy, zobaczymy, pośmiejemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. I jeszcze jedno zdjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:48 Na deser polecam jeszcze jedną fotkę - z pewnych powodów nie znalazła się ona na stronach TrUjki, za to redakcja strony www.trojka.net przyjęła ją z otwartymi ramionami :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: I jeszcze jedno zdjęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:54 Dla zainteresowanych jeszcze link: www.trojka.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka I po konkursie 29.09.03, 17:22 Konkurs "Galeria Trójki" rozstrzygnięty! W dniu 25.09. 2003 roku odbyły się obrady Jury konkursu ?Galeria Trójki?. Jury spotkało się w składzie: Piotr Janowski ? fotoreporter Gazety Wyborczej, laureat kilkunastu nagród w Konkursie Polskiej Fotografii Prasowej, między innymi Grand Prix ? Zdjęcie Roku za fotografie z reportażu ?Intifada?. Witold Krassowski - artysta fotograf, zdobywca wielu nagród World Press Photo, wielokrotnie wyróżniany podczas Konkursu Polskiej Fotografii Prasowej. Andrzej Pągowski - artysta plastyk, plakacista oraz Michał Banach ? wicedyrektor radiowej Trójki. Obrady Jury miały na celu wyłonienie najlepszych zdjęć przedstawiających osoby, miejsca i okoliczności, podczas których słuchano Trójki, spośród wszystkich nadesłanych na konkurs prac. Jury zdecydowało o przyznaniu nagród w postaci kamer cyfrowych najnowszej generacji następującym osobom: Dariusz Chojnacki z Bydgoszczy Mateusz Jerzyk z Ostrowa Wielkopolskiego Krzysztof Śliwiński z Warszawy Specjalne wyróżnienia otrzymali: Adam Rosocki z Poznania Mariusz Bieniek z Zabrza Małgorzata Duda z Gorzyc Autorzy wyróżnionych zdjęć zostaną nagrodzeni trójkowymi gadżetami. Zdjęcia oczywiście na stronie: www.radio.com.pl/trojka/galeria Ze słuchaniem radia żadne nie ma nic wspólnego, z motywem cyfry 3 tylko jedno... :(( Ukłon w stronę targetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: I po konkursie IP: *.polnex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 17:36 Najbardziej mnie rozbawił juror Banach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: I po konkursie IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 29.09.03, 17:37 Hm, to, że target w większości miał problemy ze zrozumieniem tematu konkursu i nadsyłał cokolwiek, to jeszcze jestem w stanie wytłumaczyć, np. przeogromną chęcią zdobycia nagrody. Ale że i jury nie zajarzyło, jaki był temat konkursu i w efekcie nagrodziło może i ciekawe zdjęcia, ale KOMPLETNIE NIE NA TEMAT - no to się już dziwię. A przypomnę, tematem konkursu było ogólnie mówiąc uwiecznienie sytuacji, w której słucha się radia. Podejrzewam, że większość jury nie znała tego tematu i oceniała fotografie tylko pod kątem ich ogólnie pojmowanych "walorów". A pan wicederektor-juror Banach zapewne zapomniał, jaki to właściwie konkurs zorganizował. Okazuje się więc, że trUjka prostego konkursu nie potrafi nawet dobrze i do końca przeprowadzić. Ech, fachowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: I po konkursie 29.09.03, 20:36 - Piotr Janowski - fotoreporter Gazety Wyborczej, laureat kilkunastu nagród w Konkursie Polskiej Fotografii Prasowej, między innymi Grand Prix, Zdjęcie Roku za fotografie z reportażu "Intifada", - Witold Krassowski - artysta fotograf, zdobywca wielu nagród World Press Photo, wielokrotnie wyróżniany podczas Konkursu Polskiej Fotografii Prasowej. - Andrzej Pągowski - artysta plastyk, plakacista - oraz Michał Banach - wicedyrektor radiowej Trójki. A ja uważam, że żyri dobrze wiedziało jaki jest temat. I bezlitośnie stwierdzam, że członkowie-fachowcy od foto żyri dorównali członkowi - fahhhofffcofffiii od radia. Nie ma tak, że jak się jest w żyri, to się nie wie, jaki jest temat. Panowie Janowski, Pągowski, Krassowski - wstyd. To nie o to w tym konkursie chodziło, aby nagrodzić zdjęcie wykonane zgodnie z zasadami sztuki, lecz zdjęcie w temacie "tak słucham Trójki". Od biedy i z dużą dozą pobłażliwości można uznać, że matka z dzieckiem tak słucha Trójki. Pani za parawanem - jeszcze więcej dobrej woli. Ale ten dzieciak??? Równaj w dół - padł rozkaz? Filip P.S. Pan Banach - tu wstydu nie ma. Bo i czego tu się spodziewać ... Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: I po konkursie 29.09.03, 21:59 A ja się pytam, jakie kryteria powodowały wybór takiego, a nie innego składu (nie mówię o Banachu) jury? Po znajomości? Bo jeśli tak, to czy studio pana Pągowskiego robiło "kampanię reklamową trUjki" również po znajomości???!!! Odpowiedz Link Zgłoś