Gość: Filmbuff IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.07.03, 17:06 Obsada w tajemnicy? Buhahahahahahaha... Ja Wam powiem: Linda, Pazura, mlody Lubaszenko, Kondrat i Wlodarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LuLU Re: Serial Pasikowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 09:13 Juz niedobrze sie robi od obsady Pasikowskiego.Dojdie byc moze A.Krukowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artow Re: Serial Pasikowskiego IP: 81.15.160.* 21.07.03, 15:06 Widze, ze w dziale KULTURA zajmujemy sie bardzo waznym rezyserem, ktory kurwa robi bardzo pierdolone kurwa ich mac filmy jebany wybitne wrecz kurwa przelomowe tworzy te chuj im w dupe swoje obrazy niezwykle poruszajace zajebane kurwa. Zycze mu udanych kurwa dialogow (pierdolonych) i rownie interesujacej (ze az kurwa chuj odpada) fabuly zajebanej. Pozdrawiam cie rezyserze jebany i twoich fanow. Tylko tak kurwa dalej. Zrob to dla kultury narodowej. Zrob piekny serial w 2-jce kurwa prosze cie pokaz co potrafisz jebany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saudi Re: Serial Pasikowskiego IP: 207.176.8.* 22.07.03, 16:12 Tym razem reżyser zaskoczy widzów i swoich wiernych fanów. W najnowszym filmie nawiązującym swoim tytułem do starej ludowej prawdy iż, z różnej gliny ludzie są ulepieni, zagra główną rolę Gustaw Holoubek. Partnerować będzie mu Maja Komorowska. Reżyser przyznaje, iż zmiana pokoleniowa obsady aktorskiej jego najnowszego filmu podyktowana jest po pierwsze niższym niż dotychczas budżetem filmu (większość aktorów nie musi już płacić składki ZUS, zobowiązali się oni zresztą w czynie społecznym przeznaczyć swe symboliczne emerytury na wyżywienie ekipy filmowej). Również ze względu na stan zdrowia obsady reżyser zrezygnuje z karkołomnych pościgów samochodowych, a "aktorzy, jeśli już będą chcieli sobie postrzelać, to bez emocji i zbędnego wysiłku fizycznego, ze względu na stan zdrowia". Pasikowski - sam przyznaje - złagodniał nieco i "interesuje się teraz tzw. << Kinem Niemoralnego Spokoju>>"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca Re: Serial Pasikowskiego IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 23:26 Gratuluje nie tyle słownictwa co jasno formułowanych poglądow na temat pasikowskiego( nie bede pisał z dużej bo mi palców szkoda) ale na nic Wasze ubolewania bo tak zobaczycie to co kolesie beda chcieli żebyscie zobaczli swoja droga czego tu oczekiwac po prostakach w naszej kochanej Polszce skoro nawet dystrybutorzy zacnych amerykańskich filmow ( notabene dobrych, mam na mysli K-PAX )zachowuja się jak stare nioedorżnęte panny i probuja nam wcisnąć, że Matrix, który dla mnie jest kinem przełomowym i w\w to podobne w tresci, obrazie,charakterze itd filmy.Wskazywała na to bynajmniej kampania raklamowa dzięki ktorej nie obejrzałem K-Pax w kinie tylko na divixie, bo poprostu nie miałem ochoty na ogladanie za swoje ciezko zarobione pieniadze plagjatu jednego z bardziej szanowanych filmów, wiec dzieki swej roztropności i inwencji twórczej dystrybutor starcił okazję wyjęcia paru złotych więcej a przecież nie byłem jedyny... Odpowiedz Link Zgłoś