Dodaj do ulubionych

Serial Pasikowskiego

IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.07.03, 17:06
Obsada w tajemnicy? Buhahahahahahaha... Ja Wam powiem: Linda,
Pazura, mlody Lubaszenko, Kondrat i Wlodarczyk.
Obserwuj wątek
    • Gość: LuLU Re: Serial Pasikowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 09:13
      Juz niedobrze sie robi od obsady Pasikowskiego.Dojdie byc moze
      A.Krukowna.
    • Gość: artow Re: Serial Pasikowskiego IP: 81.15.160.* 21.07.03, 15:06
      Widze, ze w dziale KULTURA zajmujemy sie bardzo waznym
      rezyserem, ktory kurwa robi bardzo pierdolone kurwa ich mac
      filmy jebany wybitne wrecz kurwa przelomowe tworzy te chuj im w
      dupe swoje obrazy niezwykle poruszajace zajebane kurwa. Zycze mu
      udanych kurwa dialogow (pierdolonych) i rownie interesujacej (ze
      az kurwa chuj odpada) fabuly zajebanej. Pozdrawiam cie rezyserze
      jebany i twoich fanow. Tylko tak kurwa dalej. Zrob to dla
      kultury narodowej. Zrob piekny serial w 2-jce kurwa prosze cie
      pokaz co potrafisz jebany....
      • Gość: saudi Re: Serial Pasikowskiego IP: 207.176.8.* 22.07.03, 16:12
        Tym razem reżyser zaskoczy widzów i swoich wiernych fanów. W najnowszym filmie
        nawiązującym swoim tytułem do starej ludowej prawdy iż, z różnej gliny ludzie
        są ulepieni, zagra główną rolę Gustaw Holoubek. Partnerować będzie mu Maja
        Komorowska. Reżyser przyznaje, iż zmiana pokoleniowa obsady aktorskiej jego
        najnowszego filmu podyktowana jest po pierwsze niższym niż dotychczas budżetem
        filmu (większość aktorów nie musi już płacić składki ZUS, zobowiązali się oni
        zresztą w czynie społecznym przeznaczyć swe symboliczne emerytury na wyżywienie
        ekipy filmowej). Również ze względu na stan zdrowia obsady reżyser zrezygnuje z
        karkołomnych pościgów samochodowych, a "aktorzy, jeśli już będą chcieli sobie
        postrzelać, to bez emocji i zbędnego wysiłku fizycznego, ze względu na stan
        zdrowia". Pasikowski - sam przyznaje - złagodniał nieco i "interesuje się teraz
        tzw. << Kinem Niemoralnego Spokoju>>"...
      • Gość: caca Re: Serial Pasikowskiego IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 23:26
        Gratuluje nie tyle słownictwa co jasno formułowanych poglądow na temat
        pasikowskiego( nie bede pisał z dużej bo mi palców szkoda) ale na nic Wasze
        ubolewania bo tak zobaczycie to co kolesie beda chcieli żebyscie zobaczli
        swoja droga czego tu oczekiwac po prostakach w naszej kochanej Polszce skoro
        nawet dystrybutorzy zacnych amerykańskich filmow ( notabene dobrych, mam na
        mysli K-PAX )zachowuja się jak stare nioedorżnęte panny i probuja nam wcisnąć,
        że Matrix, który dla mnie jest kinem przełomowym i w\w to podobne w tresci,
        obrazie,charakterze itd filmy.Wskazywała na to bynajmniej kampania raklamowa
        dzięki ktorej nie obejrzałem K-Pax w kinie tylko na divixie, bo poprostu nie
        miałem ochoty na ogladanie za swoje ciezko zarobione pieniadze plagjatu
        jednego z bardziej szanowanych filmów, wiec dzieki swej roztropności i
        inwencji twórczej dystrybutor starcił okazję wyjęcia paru złotych więcej a
        przecież nie byłem jedyny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka