Gość: AS IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.08.03, 06:07 Kazimierz - jedna z większych dziur w Polsce, skądinąd pięknym kraju. Przereklamowany z jakiegoś powodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Kazimierz - miejsce magiczne IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 11:11 Kolejne "magiczne" miejsce? A może by już skończyc z tą nowomową? Ja juz mam dość magii i magików w tym kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafik Re: Kazimierz - miejsce magiczne IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 03.08.03, 22:21 Wiem dlaczego - to wpływ Harrego Pottera... Gość portalu: abc napisał(a): > Kolejne "magiczne" miejsce? A może by już skończyc z tą > nowomową? Ja juz mam dość magii i magików w tym kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Kazimierz - miejsce magiczne IP: *.lublin.mm.pl 02.08.03, 13:38 Kazimierz jęst piekny ale w tygodniu. Nie ma tam całej masy Warśawki tylko stali mieszkańcy bądź bywalcy, spokój, cisza.......W weekand zamienia sie w Miasteczko Z Horroru - w piatek przed południem daje stamtąd dyla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewa Oj, wiadomo dlaczego jest przereklamowany... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 13:15 Skoro bywa w nim warszafka to przecież MUSI być rewelacyjny... I tylko dla nas - tych z prowincji - to takie samo miasto jak wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafik Pytanie IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 03.08.03, 22:22 Czy Andrzej Zagozda to nie jest przypadkiem pseudonim? Odpowiedz Link Zgłoś