Gość: flach Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:42 opener umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flach Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:44 >Pistolsi zmiotą tą bandę dzieciaków z bogatych domów. Totalnie. tak, bo sp to nie są hipokryci, którzy reaktywowali się dla kasy, jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:52 Zastanawiam się czy w takiej sytucji miasteczko namiotowe to dobry pomysł ????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: 87.205.149.* 26.02.08, 21:55 Super, na pewno będę myśleć o wybraniu się..., ale czy się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nie punk Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: 77.43.6.* 26.02.08, 22:09 dno, dno, dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystan Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 22:30 jaka siara, czy do Polski musza przyjezdzac sami oldboye? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batafuko Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.chello.pl 26.02.08, 22:46 Heineken to sponsoruje.Chłopaki trochę zarobią.Żyć trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
ploughshares Sex Pistols wspiera demonstracja w Slupsk 29 marca 26.02.08, 22:58 Slyszalem, ze Sex Pistols maja publicznie skrytykowac tarcze zaapelowac Polakow o poparcie 'polskiej kampanii anty-militarnej'ktorzy maja demonstracja w Slupsk 29 marca - przyczytalem tutaj: www.m29.bzzz.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.astral.lodz.pl 26.02.08, 23:34 bylem na ich koncercie w 2002.. wg mnie niewarto jechac tylko dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luciferia Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.aster.pl 27.02.08, 00:11 Aaa!!! Zrobię wszystko, żeby tam dojechać, toż to legenda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidifi Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: 72.54.200.* 27.02.08, 00:15 nie ma w skladzie tej grupy goscia ponizej 50 lat, trzeba miec tupet by majac tyle lat na karku udawac jeszcze nastolatka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evol PO CO? IP: *.aster.pl 27.02.08, 00:55 A nie lepiej: 1. LIARS 2. LIGHTNING BOLT 3. SHELLAC 4. DINOSAUR JR Pewnie za gaze tych dziadkow mozna byloby sciagnac conajmniej polowe z wyzej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tró_punk Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 01:32 tiaaa.. grają na "wcale-że-nie-komercyjnym" openerze dla ludzie, ktorzy tlumnie beda na nich spogladac znad browarow.. esencja punka, nie wspominajac juz o reaktywacji dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parek w rochliku75 Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.08, 01:36 "Pewnie za gaze tych dziadkow mozna byloby sciagnac conajmniej polowe z wyzej wymienionych." Zi zinc Jude ? Zajebiscie że przyjeżdżają, byłem na ich koncercie w Pradze 1996 i było ok. "panx not ded motorhed" Odpowiedz Link Zgłoś
jawer Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka 27.02.08, 04:24 Uwaga do redakcji portalu. Przydało by się więcej dbałości o szczegóły w podpisach zdjęć: wg opisu 2 zdjęcia pochodzą z 25.11.2008 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofy Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka 27.02.08, 10:25 "A nie lepiej: 1. LIARS 2. LIGHTNING BOLT 3. SHELLAC 4. DINOSAUR JR" Ba, przy takim składzie śmignąłbym na Openera bez mrugnięcia okiem. A Sex Pistols? Oczywiście, że to kawał historii muzyki, nie ma co histerycznie zaprzeczać. Niemniej gdybym mógłbym ich zobaczyć w 77 r. byłbym szczęśliwy, a teraz nie mam ochoty oglądać stetryczałych muzyków, którzy robią wszystko żeby zniszczyć to co stworzyli. W roku 2008 - oni czy Pink Floyd, już nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka 27.02.08, 11:16 stare dziadki, ale chętnie ich zobaczę nostalgia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wali mi spod pachy Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 11:22 Ja i dziefczenta z katolickiegio kułka rurzańcowego z Wału Ruda ni sie z panami zgadzamy, ino że ten Ziółkowski nie słyszoł o tych zespołach. Dyc to halternaiwny chłopocyna nie za mondry za to tych kart do płacenia podobniesz mo od groma. Wiadomo,że karzdy by chcioł troche mózyki religiny i taki co sie podobo ludziom w karzdem wieku,ale jak ni morzno to trudno. Na razie to co panicz Mikołoj nam kce doć to troche wali jak łode mnie po zabawie w lecie,hehehe.U nas kanalizacji ni momy, wszystko na kościuł dajemy. To som zespoły co by my kciały: Skromna Myszka Łyszka Klaskajmy w łapki - o tak ! Gołąbki Grudniowcy, a z zagranicznyh to chyba De Kult. pozdrowienia, Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pank Prawdziwy punk rock... IP: 62.87.236.* 27.02.08, 12:18 ...tylko tu:www.med-user.net/ku..aparata/start.htm Odpowiedz Link Zgłoś
eu-gene Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka 27.02.08, 12:29 Neil Young w piosence z 1979 "hey hey my my" używa sławnych słów "it's better to burn out than to fade away" (niesłusznie zawdzięczanych Kurtowi Cobainowi) oraz "it's better to burn than it is to rust". Piosenka chwali postawę Johna Lydona, który kończy działalność Sex Pistols, przestaje używać pseudonimu Johnny Rotten. Zamiast starzeć się, grać, i trzymać kurczowo swojej legendy i żyć cieniem przesłości, lepiej szybko skończyć i odejść w chwale. I to moja opinia co sądzę o "powrocie" Sex Pistols. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Sex Pistols w Polsce. Trzydzieści lat punka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:00 Przeczytałam kilka opinii- fakt, przyznaję ,że nie wszystkie ponieważ czytanie coraz to kolejnej niczego nie przynosiło. Myślałam,że wpiszą się tu ludzie dla których tak jak i dla mnie punk był czymś ważnym a zespół ten wspaniałym przykładem punka, wolności , anarchii ale rozczarowałam się...większość nie ma pojęcia o punku i wpisała się chyba dla żartu. Przykre. Dla mnie punk przed laty był czymś najważniejszym w życiu ... Odpowiedz Link Zgłoś