zalogowana 24.09.03, 12:13 Jest gdzieś jakaś ? Jeżeli wogóle jakaś jest:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: RAMÓWKA TOK FM IP: 195.85.227.* 24.09.03, 12:20 > Jest gdzieś jakaś ? www1.gazeta.pl/wyborcza/0,45772.html Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: RAMÓWKA TOK FM 24.09.03, 12:25 Jakaś chyba nie za bardzo szczegółowa, bo coś dzisiaj przed 7:00 było... Ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
tok.fm RAMÓWKA TOK FM 24.09.03, 15:38 znajduje się na stronie www.gazeta.pl/tokfm - tam jest link "Ramówka TOK FM". Oficjalna strona naszej stacji w tworzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:36 W nowej ramówce istniejecie od marca i ciagle sie tworzycie i co robi pan Makak. Jest niezły i słychac że sie rozkręca, może on zapełni program po "poranku" a nie ciągle powtórki. Pozdrawiam Nieuleczalna wielbicielka starego TOK FM z (Sobalą, Ogińskim, Bugalskim i Igorkiem oraz Marysia razem z Pauliną Radzinską) Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: RAMÓWKA TOK FM 15.10.03, 08:56 Gość portalu: Jola napisał(a): > co robi pan Makak. Jest niezły i słychac że sie rozkręca, Nie wiem w czym jest taki niezły ale osobiscie wolę żeby się nie rozkręcał... > Nieuleczalna wielbicielka starego TOK FM z (Sobalą, Ogińskim, To bylo na prawdę fajne radio - zwłaszcza Sobala walący na lewo i prawo - od 'zespołu pijanej goleni' Kwacha po czyny "Wielkiego Podróżnika" Struzika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:38 Możesz się cieszyć Makak już się nie rozkręca, bo go wywalili. Zresztą to było do przewidzenia. Był jak piąte koło do wozu w Poranku. Mógł się rozkręcać przed Porankiem lub po. A ja ciągle w nieutulonym żalu po starym TOK FM. Jak spytałam na forum o gadane audycje, to polecili mi "1", Maryję i Józefa. To pozostało wielbicielom żywego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
azm2 Re: RAMÓWKA TOK FM 15.10.03, 12:09 TOK FM nadaje gadane audycje od 20.00 aż chyba do północy. Wada (nie dla wszystkich): po angielsku, zaleta (dla wszystkich): aktualne wiadomości i angielski z dobrą wymową (BBC). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 18:37 Po angielsku nadaje bardzo wiele stacji. Czekam, aż ktoś władny zauważy, że istnieje nisza programowa. Może ktoś władny zauważy brak takich audycji. Audycje katolickie i reportaże są pewnie potrzebne. Czuję, że długo będę czekać, najłatwiej puścić muzyczkę i na papieroska. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: RAMÓWKA TOK FM 16.10.03, 19:14 Przecież w TOK FM cały dzień gadają! Wiadomości i aktualne komentarze. Muzyki ani na lekarstwo. Powtórka Poranka po 18-tej i w nocy. Nie marudźcie. Zupełnie dobre radio informacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro Re: RAMÓWKA TOK FM 20.10.03, 04:49 Gość portalu: Jola napisał(a): > Możesz się cieszyć Makak już się nie rozkręca, bo go wywalili. Zresztą to było > do przewidzenia. Był jak piąte koło do wozu w Poranku. Mógł się rozkręcać przed Jolu, co Ty mówisz?! Musiałem przespać ten moment. A jak to było? Często poranki słucham w powtórzeniu, a tam dużo kastrują. I co, zabrał swoją torebę i wyszedł? Nie do wiary! Następna do odstrzelenia Kolenda. Sekretarz Słonimskiego nie daruje jej, zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 16:24 Makak wpadał od 6 do 7 pomiędzy muzyczką. Później: A) z p.Paradowską nie wychylał się (wiadomo z nią nie sposób żartować), B) z Ziemkiewiczem żartował, ale niemrawo, C) z Gawryluk konwersował pomiędzy, D) z Kolendą-Zalewską mieli trochę wspólnego, E) Żakoś w ogóle go nie dopuścił bo cicho siedział, albo wtedy już go wywalili. Reasumując: próba niezbyt udana. Ale ciekawa jestem twojego zdania, jaki był w Radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro Re: RAMÓWKA TOK FM 21.10.03, 17:03 Gość portalu: Jola napisał(a): Dzięki Jolu za informację. Tak słuchałem go przez ok. dwa tygodnie, ale myślałem, że przegapiłem fakt jakiegoś skandalu na żywo. I myślałem, że jesteś depozytariuszką jakiejś plotki;) > Reasumując: próba niezbyt udana. Ale ciekawa jestem twojego zdania, jaki był w > Radiostacji. Och, mogę wyrazić opinię z czasów "prawdziwej, sitowej" Radiostacji z Konopnickiej. Bo stacja dla dresiarzy mnie nie interesuje. O ile pamiętam, Makak prowadził dwie różniące się audycje. Jedna (Hey, baby have fun) trochę mnie drażniła, ale i nie ja byłem głównym adresatem. A ta druga, już mniej autoprezentacyjna, bardziej muzyczna, odpowiadała mi. Makak - właściciel dobrego radiowego głosu, dobrej polszczyzny, refleksu, humoru i wiedzy z innych, pozamuzycznych już wiadomości - jest pozytywnym przykładem DJ naszych czasów. Jak wielka przepaść oddziela go od krytykowanego przeze mnie JS w innym wątku. Trochę się nie zgadzamy, co do jego osoby. Trudno - jest mi przykro:( Ale pozdrawiam, Kotaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:03 Dzięki za informację. Szkoda Makaka. A jeżeli chodzi o JS to rzeczywiście mam trochę inne zdanie. Pozdrawiam fana Toku. Odpowiedz Link Zgłoś