Dodaj do ulubionych

RAMÓWKA TOK FM

24.09.03, 12:13
Jest gdzieś jakaś ?

Jeżeli wogóle jakaś jest:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: RAMÓWKA TOK FM IP: 195.85.227.* 24.09.03, 12:20

> Jest gdzieś jakaś ?

www1.gazeta.pl/wyborcza/0,45772.html
      • zalogowana Re: RAMÓWKA TOK FM 24.09.03, 12:25
        Jakaś chyba nie za bardzo szczegółowa, bo coś dzisiaj przed 7:00 było...

Ale dzięki.
    • tok.fm RAMÓWKA TOK FM 24.09.03, 15:38
      znajduje się na stronie www.gazeta.pl/tokfm - tam jest link "Ramówka TOK FM".
      Oficjalna strona naszej stacji w tworzeniu.
      • Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:36
        W nowej ramówce istniejecie od marca i ciagle sie tworzycie i co robi pan
        Makak. Jest niezły i słychac że sie rozkręca, może on zapełni program
        po "poranku" a nie ciągle powtórki. Pozdrawiam
        Nieuleczalna wielbicielka starego TOK FM z (Sobalą, Ogińskim, Bugalskim i
        Igorkiem oraz Marysia razem z Pauliną Radzinską)
        • franzmaurer Re: RAMÓWKA TOK FM 15.10.03, 08:56
          Gość portalu: Jola napisał(a):

> co robi pan Makak. Jest niezły i słychac że sie rozkręca,

Nie wiem w czym jest taki niezły ale osobiscie wolę żeby się nie rozkręcał...

> Nieuleczalna wielbicielka starego TOK FM z (Sobalą, Ogińskim,
          To bylo na prawdę fajne radio - zwłaszcza Sobala walący na lewo i prawo -
          od 'zespołu pijanej goleni' Kwacha po czyny "Wielkiego Podróżnika" Struzika...
          • Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 09:38
            Możesz się cieszyć Makak już się nie rozkręca, bo go wywalili. Zresztą to było
            do przewidzenia. Był jak piąte koło do wozu w Poranku. Mógł się rozkręcać przed
            Porankiem lub po. A ja ciągle w nieutulonym żalu po starym TOK FM. Jak spytałam
            na forum o gadane audycje, to polecili mi "1", Maryję i Józefa. To pozostało
            wielbicielom żywego słowa.
            • azm2 Re: RAMÓWKA TOK FM 15.10.03, 12:09
              TOK FM nadaje gadane audycje od 20.00 aż chyba do północy. Wada (nie dla
              wszystkich): po angielsku, zaleta (dla wszystkich): aktualne wiadomości i
              angielski z dobrą wymową (BBC).
              • Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 18:37
                Po angielsku nadaje bardzo wiele stacji. Czekam, aż ktoś władny zauważy, że
                istnieje nisza programowa. Może ktoś władny zauważy brak takich audycji.
                Audycje katolickie i reportaże są pewnie potrzebne. Czuję, że długo będę
                czekać, najłatwiej puścić muzyczkę i na papieroska.
                • kropka Re: RAMÓWKA TOK FM 16.10.03, 19:14
                  Przecież w TOK FM cały dzień gadają! Wiadomości i aktualne komentarze. Muzyki
                  ani na lekarstwo. Powtórka Poranka po 18-tej i w nocy.
                  Nie marudźcie. Zupełnie dobre radio informacyjne
            • kotaro Re: RAMÓWKA TOK FM 20.10.03, 04:49

> Możesz się cieszyć Makak już się nie rozkręca, bo go wywalili. Zresztą to
              było
              > do przewidzenia. Był jak piąte koło do wozu w Poranku. Mógł się rozkręcać
              przed

Jolu, co Ty mówisz?! Musiałem przespać ten moment. A jak to było? Często
              poranki słucham w powtórzeniu, a tam dużo kastrują. I co, zabrał swoją torebę i
              wyszedł? Nie do wiary!
              Następna do odstrzelenia Kolenda. Sekretarz Słonimskiego nie daruje jej,
              zobaczycie.
              • Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 16:24
                Makak wpadał od 6 do 7 pomiędzy muzyczką. Później:
                A) z p.Paradowską nie wychylał się (wiadomo z nią nie sposób żartować),
                B) z Ziemkiewiczem żartował, ale niemrawo,
                C) z Gawryluk konwersował pomiędzy,
                D) z Kolendą-Zalewską mieli trochę wspólnego,
                E) Żakoś w ogóle go nie dopuścił bo cicho siedział, albo wtedy już go wywalili.
                Reasumując: próba niezbyt udana. Ale ciekawa jestem twojego zdania, jaki był w
                Radiostacji.
                • kotaro Re: RAMÓWKA TOK FM 21.10.03, 17:03

Dzięki Jolu za informację. Tak słuchałem go przez ok. dwa tygodnie, ale
                  myślałem, że przegapiłem fakt jakiegoś skandalu na żywo. I myślałem, że jesteś
                  depozytariuszką jakiejś plotki;)

> Reasumując: próba niezbyt udana. Ale ciekawa jestem twojego zdania, jaki był
                  w
                  > Radiostacji.

Och, mogę wyrazić opinię z czasów "prawdziwej, sitowej" Radiostacji z
                  Konopnickiej. Bo stacja dla dresiarzy mnie nie interesuje.
                  O ile pamiętam, Makak prowadził dwie różniące się audycje. Jedna (Hey, baby
                  have fun) trochę mnie drażniła, ale i nie ja byłem głównym adresatem. A ta
                  druga, już mniej autoprezentacyjna, bardziej muzyczna, odpowiadała mi. Makak -
                  właściciel dobrego radiowego głosu, dobrej polszczyzny, refleksu, humoru i
                  wiedzy z innych, pozamuzycznych już wiadomości - jest pozytywnym przykładem DJ
                  naszych czasów. Jak wielka przepaść oddziela go od krytykowanego przeze mnie JS
                  w innym wątku. Trochę się nie zgadzamy, co do jego osoby. Trudno - jest mi
                  przykro:(
                  Ale pozdrawiam, Kotaro
                  • Gość: Jola Re: RAMÓWKA TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 19:03
                    Dzięki za informację. Szkoda Makaka. A jeżeli chodzi o JS to rzeczywiście mam
                    trochę inne zdanie. Pozdrawiam fana Toku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka