Gość: wujek Władek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 13:11 uważam, że reklamy radiowe w 98% są kosmicznie idiotyczne i irytujące! telewizyjne działają na mnie mniej drażniąco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: radiowe reklamy 15.10.03, 08:41 Gość portalu: wujek Władek napisał(a): > uważam, że reklamy radiowe w 98% są kosmicznie idiotyczne i irytujące! > telewizyjne działają na mnie mniej drażniąco... Słuchaj Radia Maryja... Oglądaj TV Trwam i TV Puls... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemcio Re: radiowe reklamy IP: Debcza.bochnia.pl:* / *.gazeta.pl 16.10.03, 00:58 Szczególnie ta- niech pan powtarza eros, eros, zero...Dno i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: radiowe reklamy IP: *.acn.waw.pl 16.10.03, 09:21 Wujku! 98% to gruba przesada, zdarzają się naprawdę fajne reklamy. Myślę, że większość nam się nie podoba, bo jesteśmy bardziej przyzwyczajeni do reklam telewizyjnych, a to zupełnie inna poetyka. Trzeba się przestawić i trochę wczuć. Chociaż przyznaję, że mimo usilnych prób wczuwania się wciąż nie mogę zdzierżyć i uciekam oknem, jak słyszę, że tatuś maluje płot samochodem. Kojarzycie? Koszmar i żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: radiowe reklamy 16.10.03, 12:47 Brak wizji w reklamach pokrywa się podgłoszeniem fonii - konia z rzędem temu kto zapamięta numer telefonu do reklamowanej firmy podawany z szybkością karabinu maszynowego. Odpowiedz Link Zgłoś