emarcki 04.10.08, 20:09 Misja publiczna? Abonament? NIE. Dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winIO Cyt: "Na szczęście są jeszcze inne stacje" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 20:16 Cyt: "Na szczęście są jeszcze inne stacje telewizyjne" ciekawe jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jares TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.acn.waw.pl 04.10.08, 20:27 Ford Boyard, to taki sobie program we Francji. Ale to, co udalo sie z nim zrobic Polakom, to rzeczywiscie zastanawia. Placic za takie g.... ??? Niedoczekanie !!! "Gwiazdy tancza na lodzie", to inna para kaloszy. Tu nie ma o czym mowic. Dno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasio50-net TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 20:28 Prędzej Urbański zobaczy swojego ptaszka bez lusterka niż mój abonament idąc za słowami Giertycha,,zero tolerancji,,dla TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.10.08, 20:30 nie krytykujcie Dody, zaczęła Steczkowska, która prowadzi ten program ochydnie, nie nadaje się na konferansjerkę powinni ją wyrzucić.Bardzo lubiałam oglądać "gwiazdy tańczą na lodzie" ale gdy zobaczyłam chałę prowadzącej, to odeszła mi ochota na dalsze oglądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 20:31 onegdaj to nie znaczy kiedyś, A fraszka o tonącym nie jest Leca tylko Słonimskiego. Z przykrością patrzę jak Gazeta (niegdyś również moja) schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proces TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 20:33 Przygarniał kozioł giermkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 20:45 @mikolaj plank, Sam chyba nie rozumiesz znaczenia slowa, o ktore masz pretensje. "onegdaj 1. książk. kiedyś, dawniej, w przeszłości: Spotkaliśmy się onegdaj w Paryżu." (cyt. za Nowym Slownikiem Poprawnej Polszczyzny). Ma rowniez drugie znaczenie ("przedwczoraj"), ale jest ono opatrzone adnotacja "przestarzale". Ale ze Slonimskim... Ty masz racje, a GW powinna sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimmo TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.gbn.pl 04.10.08, 21:03 W tekście nie ma ani słowa o Lecu... Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Zakłamane słowo "misja" 04.10.08, 21:11 To nie jest wina Pawlaka ani Urbańskiego. W innych telewizjach nie znajdziemy nic lepszego. Taki to trynd, że masy zamiast piąć się do kultury, za pomocą narzędzia „oglądalność” ściągają kulturę do siebie. I będzie coraz gorzej, póki oglądalność będzie kryterium dla TVP. Gdyby zrobić plebiscyt na najbardziej zakłamane i najbrzydziej pachnące słowo, „misja" wygrałaby bez wątpienia Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Szkoda płacić abonament. 04.10.08, 21:19 I to jest ta misja publiczna, na którą wyciągają kasę od uczciwych Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 21:44 bo poprawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota myślę że sięga dna ten kto ogląda IP: *.chello.pl 04.10.08, 22:09 i komentuje w ogóle takie wydarzenia, jak by nic lepszego w życiu nie miał do roboty, bo to znaczy że je "kupuje" i jest dokładnie tym targetem, do którego skierowany jest ten program, który dokładnie takie reakcje ma wywoływać. tak samo jak dziennikarze komentujący "dno" Jarosława Kaczyńskiego (dla przykładu) a tym bardziej jego osobiste zagrywki w partii czy kilka wypowiedzi (gdzie stało ZOMO, kapiszon, wilcze kły itp), sami sięgają dna, i udowadniają że są na tym właśnie samym poziomie, i odpowiednim elektoratem do którego skierowany jest pan Kaczyński, bowiem dokładnie po to to robi, żeby wywoływać takie właśnie reakcje. opiniując i krytykując w ogóle takie "wydarzenia" sami sobie najlepiej wystawiacie świadectwo. dyskutowanie o wyższości Lorda Vadera nad Dodą, przepraszam, do kogo jest skierowane? :) myślę że następnym najpilniejszym problemem w Polsce, do skomentowania jest wyższość jakichś tam dzieci Wojciecha Manna, nad "mam talent", to jest dyskusja na poziomie dzisiejszych mediów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 22:22 piękne polskie nazwisko dziennikarza Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 22:28 Przyganiał kocioł garnkowi! Panowie redaktory z Gazety Wybiórczej! Miejcie trochę wstydu i odrobinę przyzwoitości, toć na innych stronach tego portalu, jakby nigdy nic, dorównujecie poziomem tym twórcom telewizyjnym promując te wszystkie beztalencia, gwiazdki sceny i obsceny, szansonistki, fordanserów, celebrytów i celebrytki i cała tę podejrzaną hałastrę, która ku uciesze gawiedzi bryluje po ekranach telewizorów i stronach internetowych. To co, jak u Was jest obciach z Dodą czy inną kretynką, to jest cool, ale jak gdzie indziej, to jest wstyd i wtpoa?!! Mentalność Kalego to się nazywa. Najpierw wywalcie te teksty o tych głupkach, a potem stroicie się w piórka arbitrów od etyki i estetyki! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
yanez Lord VADER, ad vocem 04.10.08, 22:31 O przepraszam!!! Dla krytykow wypowiedzi nt., uczciwszy uszy, Dody i Lorda V. TVP, tfu :-), od 4 tygodni pokazuje "Star Wars" i wczoraj w programie powinno pojawic sie "Imperium kontratakuje" - wg opinii nie mojej, ale krytykow, najlepszy odcinek serii. Ale, dla ratowania gnijacego i totalnie zalosnego Fortu (jego reklamy musialy ogladac nawet dzieci czekajace na dobranocke), i ogladalnosci in genere, TVP postanowila wskoczyc w pasmo "Star Wars", w nadziei tak wielkiej, jak brzuch swego prezesa, ze glupia publicznosc/widownia/audiency/whatever nie zauwazy, ze ktos im podmienil obiekt ogladania. :) Olim meminisse iuvabit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyTVP TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.08, 22:34 Miernota, syf i polityczne poddaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don dno TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.aster.pl 04.10.08, 22:41 dziś leciała powtórka. pyskówki Dody ze Steczkowską były wycięte. w tvp cenzurują nawet gwiazdy tańczą na lodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke To dlatego nie mogłem z dzieckiem obejrzeć Imperiu IP: *.chello.pl 04.10.08, 22:44 m ;-( Niech mocz będzie z 2ką Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 22:45 "Zostawmy ją samej sobie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł TV(P) sięgnęła dna IP: 87.204.155.* 04.10.08, 22:53 Mam nadzieję, że to badziewie "Buraki tańczom na lodzie" skończy tak haniebnie, że żadna telewizja już nigdy nie weźmie się za produkcje takiej tandety dla wieśniaków jak te wszystkie szoł z "gwiazdami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 22:59 Ale z przyjemnością obejrzę "Gwiazdy tarzają się w gnoju". Którakolwiek telewizja by tego nie nadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombur TVP2 sięgnęła w piątek dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 23:03 żeby Gwiezdne Wojny musiały ustąpić GTnL. dwójka przeszła na ciemną stronę mocy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
travis TVP2 sięgnęła w piątek dna 04.10.08, 23:10 Od paru lat nie mam tv - dotąd tvp2 kojarzyłem z ZaChwilęDalszyCiągProgramu, duetem Kałużyński-Raczek, OgrodemSztuk, SzansąNaSukces. Odwiedzając krewnych i znajomych ztelewizowanych widziałem, jak do Dwójki wkraczają seriale i teleteurnieje, ale to co zobaczyłem na youtube z opisywanego programu "G... Tańczą poczymśtam (posobie)" to chyba jakaś kpina. I jeszcze Włodek Szaranowicz pozwolił sobie w tym uczestniczyć. Eh, teraz to już nic mnie nie skłoni do kupna telejaja. Wstyd i hańba. Zresztą nie lepsza niż pseudointelektualne pochylanie się pani redaktor Subbotko (jak nie jest pewna autorów fraszek, to wypada opuścić sobie chybione bonmoty - poruta nie mniejsza niż ci, co dopuścili taki program do emisji). Dobrze że tej gawiedzi nie udało się jeszcze zmonopolizować radia;) Odpowiedz Link Zgłoś