abhaod 23.03.09, 17:34 "Pokazuje kruchość granicy między terrorystą jako "obcym wśród nas" a terrorystą "w nas"." chorym osobnikom zawsze wydaje się ta granica "kruchą" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuj Być jak Ulrike Meinhof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 07:34 ...ja też będę ikoną... BEZPRAWIE I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ, DEMONY SĄDOWNICTWA, ZBRODNIA I KARA: wwwiercioch.blog.onet.pl/ (TO WEJDZIE DO HISTORII POLSKIEGO PRAWA) dr Wojciech Wiercioch Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ut pieszczochy 24.03.09, 08:56 o zabawie w komunizm: www.rp.pl/artykul/61991,93502.html Polecam wyzej zlinkowany artykul o corce Ulrike Meinhof i jej ksiazce, celem poznania drugiej strony medalu lub odbrazowienia pierwszej. "infiltracji "Konkretu" (lewicowego pisma, do którego pisała) przez wschodnioniemieckie służby specjalne." infiltracja? to jest, delikatnie mowiac, eufemizm: cale to srodowisko, z Konkretem wlacznie, bylo bezposrednio finansowane przez Stasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus siem znow jestem pod wrazeniem IP: *.dynamic.mnet-online.de 24.03.09, 08:59 1 trzeba miec pokaiserowskie i ponazistowskie wychowanie dotyczy generacji rodzicow 2trzeba zaczac zadawac pytania jak mozna zostac wyksztalconym bydlakiem 3potrzeba aparatu bezpieczenistwa wyszkolonego przez instruktorow z gestapo i ss strzelajacych studentom w glowe 4wystarczy tz nowe elity stworzyc z tz dr edmundow stoiberow kochow i innych spadkobiercow wielkiego humanizmu i chrzescijanskiej kultury i juz mamy zagrozenie zostania tz obiektem do kandydata na teroryste a niedouczone agenciny ukladaja swoje pucelki jak dzieci w piaskownicy nalezy dodac ze powinni sobie dla niepoznaki kazac ogolic jaja to dopiero wtedy beda naprawde tajne i zamaskowane ze ho ho i jeszcze troche ps pisze z münchen to dla tych tajnych niedouczonych agencin z ogolonymi jajami gdyby przyszlo im szukac w berlinie pisze tak sobie zeby siem nie pomylily te polglowki i nie wymyslaly nowych historii o wyzszosci ras to ja wiesio gienio ad i jeszcze troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a mnie RAF IP: *.tvgawex.pl 09.05.10, 14:49 naszło takie przemyślenie. Menihof i inni z RAF-u byli świadomi świata. Byli intelektualistami którzy myśleli o świecie. Ich myśli były lepsze od czynów, wyprzedzały je. W kapitalizmie i całej naszej cywilizacji myśli ludzi są niższe od ich czynów. Sophie Scholl zawsze powtarzała cytat cytat Jacques'a Maritaina: Il faut avoir l'esprit dur et le cœur tendre. (fr. Trzeba posiadać twardego ducha i miękkie serce). Aha i jeszcze jedno: gdyby dzisiejsze wojsko albo dzisiejsi najemnicy mieli by wykonywać akcję jakie podejmował RAF to posraliby się ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus czy zrozumiales co napisalem IP: *.dynamic.mnet-online.de 24.03.09, 09:14 amerykanski polglowku Odpowiedz Link Zgłoś