easy.teraz 10.06.09, 07:36 Felietoniki pana Fedorowicza nie są do komentowania. Są do budującego uśmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagistyk Radosne nieobecności 10.06.09, 07:50 Pan Jacek nie docenia możliwości Jacka Kurskiego i zerozeroZiobry. Oni będą chcieli zaistnieć w PE. A przecież nie mają nic do powiedzenia. Bedą więc urządzać happeningi w PE. Oczywiście na użytek krajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Radosne nieobecności IP: *.chello.pl 10.06.09, 20:50 Niestety zapomniał Pan dopisać jeszcze desant w postaci Kamińskiego od urzędującego jeszcze prezydenta. Tylko na salę obrad niech wpuszczają go w masce, bo patrzeć na niego nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fmi Re: Radosne nieobecności IP: *.unregistered.net.exatel.pl 11.06.09, 16:29 Podejrzewam, że symultanicznie tłumaczone happeningi tracą na wymowie. Więc pan Jacek wie, co mówi (pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
krowisia1 Re: Radosne nieobecności 12.06.09, 17:13 To jest tak, że jak ktos jest stetryczłym prawicowcem, to teraz głosi zamierzchłą chwałę Mistrza. A na codzienną i obecna twórczość pluje jak lama, zażarcie ale i ze zdziwieniem. A jakby pomyślał przy czytaniu, to by zrozumiał i zgodził się. Nie kazdy kto nie jest za Lechujarkiem, jest komuszkiem i nie każdy komuszek jest za Lechujakiem, aczkolwiek wyraźna wiekszość, bo PiS jako jedyne ugrupowanie za wiarę i obecność, daje dziewictwo polityczne i zbawienie wieczne (w porozumieniu z Toruńskim Bratem Dyrektorem Większym). Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Czy z Sikorskim to oby nie przesada troszkę. 10.06.09, 07:57 Sikorski chce dobrze i jego propozycja/prośba wcale nie była głupia. On patrzy na sprawy strategicznie a Pan Panie Jacku psychologicznie. Pewnie ma Pan rację z tym braniem się za łby. A moze nie. W końcu w PE jest zupełnie inna atmosfera. Nawet ten debilny Leper się tam uspokajał. Mnie się zdaje, że to chodzi o nieznajomość języków i ogólnie zasad savoir-vivre. Polacy uświadamiają sobie dopiero tam jacy są zaściankowi i....głupi. Chyba się nie dowiemy co byłoby gdyby. A moze.. lek.med.Maciej Kozłowski-psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_kolesia Podejrzana obecność 10.06.09, 10:13 Szybko dowiemy się, dzięki J.Kurskiemu, że ten i ów członek delegacji niemieckiej miał dziadka w Wehrmachcie a być może nawet poseł Czarnecki zmieni barwy i przejdzie na stronę angielską oficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Liż 10.06.09, 11:49 Liżecie, obywateli Fedorowicz, zadki polityków PO bez umiaru. Prowadzą taką samą łajdacką politykę jak ci z PiS-u. Trudno określić, do jakiego stopnia można zejść na psy. Byle dziwka bardziej się ceni, obywatelu Fedorowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszmor Radosne nieobecności 10.06.09, 12:47 Zgoda, Panie Jacku! To dobrze, iż nie będzie tam Samoobrony. Ale nie będzie też kilku mądrych eurodeputowanych: Jana Kułakowskiego, Janusza Onyszkiewicza, Grażyny Staniszewskiej, śp. Bronisława Geremka. Szkoda, że Polacy zapomnieli jak to było "u źródeł", tj. w 1989 r. Kto pracował w kampanii prezydenckiej Tadeusza Mazowieckiego, ten pewnie wie, co mam na myśli pisząc o "źródłach". Pozdrawiam z Krosna, a także w imieniu znajomych z Rusinowej Polany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojan97 Re: Radosne nieobecności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:01 Ja pracowałem w kampani na rzecz Olgi Krzyżanowskiej w 1989r.Zaiste nie wiem jednak co masz na myśli pisząc o "Zródłach".Magdalenkę? Ciemny układ z komunistami,którzy coraz śmielej głoszą jakoby nie było żadnego obalania komunizmy(vide Kiszczak przed sądem czy Miller przed kamerami TVN)? Byłbym wdzięczny gdybyś podzielił się swoją wiedzą o "żródłach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Radosne nieobecności IP: *.univ-bpclermont.fr 11.06.09, 10:08 Wstydzic sie swoich to kompleks nizszosci. Ciekaw jestem czy podobnie sie wstydza Holendrzy i Brytyjczycy. Przy ich faworytach nasz Leper i Giertych sa calkiem na na poziomie. Albo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Radosne nieobecności i smutne obecnosci 11.06.09, 11:34 Znikoma ilosc wpisow, swiadczy o malym zainteresowaniu czytelnikow, taka radoscia jak wykazuje sie piszacy Jacek Fedorowicz. Ja takze jestem w tej grupie zasmuconych, ale tylko dlatego, ze mandat europosla otrzymalo kilku cwaniakow. Mam szczegolnie na mysli: Czarneckiego z PiS-u,Siwca z SLD, no i supercwaniaka Lewandowskiego z PO, czy objawia sie inni depczacy im po pietach, to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś