Gość: Almagoran IP: *.kompus.3s.pl 29.08.09, 19:06 frajer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DJ Szlomo A kto umarl ten nie zyje.Macie fiksacje z tym IP: *.adsl.wanadoo.nl 29.08.09, 19:09 twitterem??? czy to tylko 'delikatna' reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kto slyszal wczesniej o tym DJ ??? 29.08.09, 20:15 Kto byl w New Yorku w jego spelunie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Na pohybel popaprańcowi IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:46 Kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kifer Re: Kto slyszal wczesniej o Goldsteinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 08:55 Czy Goldstein to jest może znane, stare, irlandzkie nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Szlomo Re: Kto slyszal wczesniej o Goldsteinie? IP: *.adsl.wanadoo.nl 30.08.09, 12:06 Ej ej, ne chcesz chyba zbyt podraznic Jahwe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcde DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: 213.199.238.* 29.08.09, 19:13 No i co z tego żyje?Przecież wiedział o tym że długo nie pożyje decydując się na ćpanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki 29.08.09, 19:16 Artysta twierdził, że poradził sobie z uzależnieniem i od kilku lat nie brał żadnych środków odurzających. i na koniec srodki "ODURZAJACE" tez sobie z nim PORADZILY,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoofka Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.ptim.net.pl 29.08.09, 19:26 pewnie bardzo się przejmie po twoim komentarzu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
claygirl DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki 29.08.09, 19:29 Jak zwykle nie obeszło się bez wtopy - "Foll Out Boy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xraidx Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 19:44 A propos Fall Out Boy, zabawne są te kondolencje w ustach Pete Wentz'a, zważywszy na przeszłość jego i jego kolegów - a konkretnie ich uczestnictwo w ruchu hardline ( en.wikipedia.org/wiki/Hardline_(subculture) ) i fakt, iż grali w tak znaczących dla tej sceny kapelach jak Racetraitor czy Vegan Reich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki. I DOBRZE. IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:47 Wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal U nas wynosza w trumnie a tam w worku zawsze? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.08.09, 19:30 tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: U nas wynosza w trumnie a tam w worku zawsze? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:09 a od kiedy się u nas w workach nie wynosi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plafar DJ artysta? IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 29.08.09, 19:48 a od kiedy DJ to artysta? Czy w 21 wieku wystraczy głosniej krzyknąć i już jest się artystą? ludzie bez przesady! czy już wszystko aż tak upadło? Po drugie mieszkam w Nowym Jorku i wiadomość o jego śmierci nie gości na czołówkach z powodu artyzmu, ale raczej jako zjawisko ekstremalne - ...ciało znalezione w mieszkaniu... itp.... skad te kopleksy w Polse, aby czołowa gazeta zamieszczala to jako NEWS w pierwszej piątce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: DJ artysta? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:14 ciekawe czy ty byc cokolwiek zdziałał jakbyś stanął za dekami??? Czy artysta to koniecznie ten co playbacku potrafi niby śpiewać??? Albo ten kto namaluje jakieś bzdety bądź nauczy się gry na jakimś instrumencie?? Oczywiście być może ten ostatni tak ale dj to w pewnym sensie też artysta. A cóż śmierć jak śmierć każdy kiedyś musi umrzeć i też nie rozumiem całego tego halo Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: DJ artysta? 30.08.09, 01:42 Gość portalu: halo napisał(a): > ciekawe czy ty byc cokolwiek zdziałał jakbyś stanął za dekami??? Czy artysta to > koniecznie ten co playbacku potrafi niby śpiewać??? Albo ten kto namaluje jakie > ś > bzdety bądź nauczy się gry na jakimś instrumencie?? Oczywiście być może ten > ostatni tak ale dj to w pewnym sensie też artysta. A cóż śmierć jak śmierć każd > y > kiedyś musi umrzeć i też nie rozumiem całego tego halo Oczywiście że ten kto namaluje lub zaśpiewa coś swojego to artysta. A DJ? Jakieś żarty! To zwykły mixer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja DJ artysta? Nie to popapraniec. Padł - i dobrze. IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:49 lepiej dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś
antlantic Re: DJ artysta? 30.08.09, 00:40 spiewac ? do mikrofonu ? czy ty w ogole wiesz co robi i czym sie zajmuje dj ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: DJ artysta? IP: *.centertel.pl 30.08.09, 10:58 a ty zanim coś napiszesz to przeczytaj dokładnie posta. kto napisał, dj śpiewa do mikrofonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: DJ artysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 17:20 Akurat co do Am'a to sie nie zgodze. Gosc potrafil m.in. niesamowicie scratchowac a to juz jest sztuka . Jak nie wierzycie polecam youtube i "fix your face" z perkusista, Travisem Barkerem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom zmarł 29.08.09, 19:51 człowiek. Ile ofiar jeszcze pochłonie ta zaraza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z IP: *.security.pl 29.08.09, 20:06 Ciekawa zamiana ról występuje w Twojej opinii. Bo zaraz, czy narkotyki to jakaś - faktycznie - zaraz, która atakuje biednego i niewinnego człowieka, czy może nałóg, w który dany człowiek sam wchodzi? (Podobnie jak w palenie papierochów czy pijaństwo). Facet był ćpunem i po prostu dostał to, na co sam sobie zapracował. Nie ma tu doniesienia o tym, że gangsterzy mafii celowo wstrzyknęli mu śmiertelną dawkę.. po prostu, chłop wrócił do domku i się naćpał nieco za bardzo.. i zmarł. Ale to on sobie to zrobił, a nie jakaś zaraza, czy inny wróg. Ludzie, nauczmy się brać odpowiedzialność za to, co sami robimy, bo tym zwalaniem winy za własne niepowodzenia na jakieś wirtualne byty, usiłujemy chyba okłamać już tylko siebie - bo nikt inny w to nie uwierzy. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z 29.08.09, 20:17 Nie wiem jak ty, ale ja nie słyszałam zadnych plotek o nieszkodliwości kraku. Odpowiedz Link Zgłoś
xtc3 Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z 29.08.09, 20:38 on nie zmarł dzięki narkotykom. on zmarł dzięki sobie, a że wybrał do tego narkotyki, to już jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko Lepiej jakby się zapił na śmierc? IP: *.tvk.torun.pl 30.08.09, 01:13 Co cwaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.unassigned.ntelos.net 29.08.09, 19:54 Nie rozglaszajciez, prosze, kalumni i potwarzy. Slawni, cudowni i najwspanialsi nasi artysci popkultury odchodza, bo chca i lubia, a zadne tam panie narkotyki nic tu nie maja do rzeczy. Propaganda antynarkotykowa to zamach na wolnosc kopcenia, niuchania, brania i cpania, ktorej nikt nie powinien odbierac wolnemu narkomanowi. Zlota wolnosc i zloty strzal naleza sie kazdemu chetnemu, a na dodatek jeszcze skrobanka i eutanazja, co bedziemy menelom zalowac... Na lewicy szykuje sie juz ruch dalszego postepu: marychy dla mas, cracku w baracku i jednoosobowych malzenstw onanistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.security.pl 29.08.09, 20:12 Śmiesznie napisane, ale niestety prawda właśnie jest taka, że to my kontrolujemy nasze poczynania. Prosta fizyka mówi, że każdej akcji towarzyszy reakcja. Wszystko ma przyczynę i skutek. Słowem - jeśli robimy coś głupiego, to skutek też będzie głupi. Proste. Też jestem zdania, że większość głupich rzeczy powinna być dostępna dla chętnych - póki nie zagrażają innym. Natomiast kary za np. jazdę po wódzie czy prochach powinny być tak potworne, żeby nawet ćpun i alkoholik w jednym zastanowił się 3x, zanim usiądzie za kółkiem. Bo to, że ktoś się zaćpa czy zapije w swoim domku - to jego pełne prawo, może w następnym życiu zmądrzeje (zawsze jest szansa). A zabranianie takich rzeczy powoduje jedynie, że tworzy się wokół tego nimb tajemniczości i poczucie, że sięga się po magiczny, zakazany owoc.. a nie po prostu po truciznę. Jednak ludzka głupota to największy dramat - Albert Einstein miał rację co do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:18 najpierw gadasz że nie wierzysz w jakieś tam wirtualne byty a teraz wyskakujesz z jakim drugim życiem??? A kto cię do niego powoła??? Niestety żadne z tak cytowanych przez ciebie praw fizyki tego nie przewiduje. masz rację co do Einsteina ale ty m.in. do głupków się zaliczssz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedr DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 20:02 A co ma do tego jakiś Twitter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.09, 20:12 Jednego ćpuna mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 29.08.09, 20:10 A w czym ten gosc byl najpopularniejszy? w Top 100 DJ magazine go nie ma zatem skad te informacje o popularnosci? Ze umawial sie z jakas slawna cizia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.chello.pl 29.08.09, 20:12 ale wazna informacja, ide umrzec z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martischa DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:21 a kto to w ogóle był??? Hmm jakoś mało słyszałam o jego sławie, hmm no cóż chciał ćpać to musiał się liczyć z konsekwencjami nie ma co go żałować. Umarł na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z alkoholem Ja wiem o 2 mln śmierci przez alkoholizm . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:24 Kiedy rząd weźmie się za alkoholików czyli narkomanów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.icpnet.pl 29.08.09, 20:29 I jednego technomuła mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak cale szczescie ze nie byl alkoholikiem 29.08.09, 20:36 z tego to dopiero sie umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakers DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 21:55 <Kiedy rząd weźmie się za alkoholików czyli narkomanów ? Nie rozumiem co ma do tego rząd? Jeżeli już, to nie ma takiej siły aby zmusić alkoholika lub narkomana do leczenia. To alkoholicy i narkomani muszą wziąć los w swoje ręce. Ludzie ćpają i piją dlatego że są uzależnieni. Ktoś tutaj napisał "dajcie spokój wolnemu narkomanowi", gdyby nie był uzależniony to mógłby wybierać pomiędzy ćpaniem i nie ćpaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefcia DJ AM mixował rocka z hio hopem i nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:00 Nie dziwota. Ja tam mixuje tradycyjnie gin z tonikiem,i mam sie wybornie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann_von_klevki DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.range86-141.btcentralplus.com 29.08.09, 22:06 Od kiedy ktoś, kto puszcza płyty, od czasu do czasu skrzypiąc nimi, jest artystą? Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 A co mnie jakis patafian obchodzi 29.08.09, 22:09 Muzyk? Jak z koziej d. trąba. Muzykiem sie jest jak sie cos komponuje a nie miksuje. BYł po prostu mikserem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca durniow Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.spearlink.com 29.08.09, 22:20 Skoro cie nie obchodzi to po co w ogole to czytasz i sie udzielasz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: 213.17.183.* 29.08.09, 22:44 podpisuję się obiema rencyma pod opinią szanownego przedmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:36 Dziecko mikser, jest to taka RZECZ którą stawiasz pomiędzy adapterami bądź cd-kami. I żeby to wszystko dobrze grało potrzebuje MUZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:00 Odezwał się znawca kultury hip hop. Jesteś żałosny. "Mikserem" to ty możesz się bawić w kuchni i musisz uważać żeby się nie pokaleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a A my mamy premiara co palił marychę 29.08.09, 22:44 lemingi zagłosowały na tą wydmuszkę medialną. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown jako pierwszy mixowal rock z rapem? 29.08.09, 23:10 bzdura,wypowiedz ignoranta... a RUN DMC vs Aerosmith "Walk this way" sprzed ponad 20 lat to niby co? a swoja droga macie racje, swiat stracil rozum - obecnie to dje, pogodynki, uczestnicy big brothera i inni znani z tego, ze sa znani opanowali media. traktuje sie przy tym cieplym parabolicznym ludzi,ktorzy faktycznie maja cos do przekazania. totalne odwrocenie porzadku, niczym w filmach bunuela, w ktorych to ludzie spozywaja posilki skrycie w toaletach, publicznie zas defekuja na salonach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =+= DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.dyn.optonline.net 29.08.09, 23:42 tak to jest ze kasa szczescia nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawo DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 00:09 Po takich "artystach" nie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś