Dodaj do ulubionych

DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki

IP: *.kompus.3s.pl 29.08.09, 19:06
frajer.
Obserwuj wątek
    • Gość: DJ Szlomo A kto umarl ten nie zyje.Macie fiksacje z tym IP: *.adsl.wanadoo.nl 29.08.09, 19:09
      twitterem??? czy to tylko 'delikatna' reklama?
      • katolik_polski1 Kto slyszal wczesniej o tym DJ ??? 29.08.09, 20:15
        Kto byl w New Yorku w jego spelunie ?
        • Gość: Ja Na pohybel popaprańcowi IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:46
          Kogo to obchodzi?
        • Gość: kifer Re: Kto slyszal wczesniej o Goldsteinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 08:55
          Czy Goldstein to jest może znane, stare, irlandzkie nazwisko?
          • Gość: DJ Szlomo Re: Kto slyszal wczesniej o Goldsteinie? IP: *.adsl.wanadoo.nl 30.08.09, 12:06
            Ej ej, ne chcesz chyba zbyt podraznic Jahwe, co?
    • Gość: abcde DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: 213.199.238.* 29.08.09, 19:13
      No i co z tego żyje?Przecież wiedział o tym że długo nie pożyje decydując się na ćpanie.
    • yanfhowah DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki 29.08.09, 19:16
      Artysta twierdził, że poradził sobie z uzależnieniem i od kilku lat
      nie brał żadnych środków odurzających.
      i na koniec srodki "ODURZAJACE" tez sobie z nim PORADZILY,,,,,
    • Gość: zoofka Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.ptim.net.pl 29.08.09, 19:26
      pewnie bardzo się przejmie po twoim komentarzu :/
    • claygirl DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki 29.08.09, 19:29
      Jak zwykle nie obeszło się bez wtopy - "Foll Out Boy"?
      • Gość: xraidx Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 19:44
        A propos Fall Out Boy, zabawne są te kondolencje w ustach Pete Wentz'a,
        zważywszy na przeszłość jego i jego kolegów - a konkretnie ich uczestnictwo w
        ruchu hardline ( en.wikipedia.org/wiki/Hardline_(subculture) ) i fakt, iż
        grali w tak znaczących dla tej sceny kapelach jak Racetraitor czy Vegan Reich.
        • Gość: Ja DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki. I DOBRZE. IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:47
          Wreszcie
    • Gość: michal U nas wynosza w trumnie a tam w worku zawsze? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.08.09, 19:30
      tak?
      • Gość: gość Re: U nas wynosza w trumnie a tam w worku zawsze? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:09
        a od kiedy się u nas w workach nie wynosi????
    • Gość: Plafar DJ artysta? IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 29.08.09, 19:48
      a od kiedy DJ to artysta? Czy w 21 wieku wystraczy głosniej krzyknąć i już
      jest się artystą? ludzie bez przesady! czy już wszystko aż tak upadło? Po
      drugie mieszkam w Nowym Jorku i wiadomość o jego śmierci nie gości na
      czołówkach z powodu artyzmu, ale raczej jako zjawisko ekstremalne - ...ciało
      znalezione w mieszkaniu... itp....
      skad te kopleksy w Polse, aby czołowa gazeta zamieszczala to jako NEWS w
      pierwszej piątce!
      • Gość: halo Re: DJ artysta? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:14
        ciekawe czy ty byc cokolwiek zdziałał jakbyś stanął za dekami??? Czy artysta to
        koniecznie ten co playbacku potrafi niby śpiewać??? Albo ten kto namaluje jakieś
        bzdety bądź nauczy się gry na jakimś instrumencie?? Oczywiście być może ten
        ostatni tak ale dj to w pewnym sensie też artysta. A cóż śmierć jak śmierć każdy
        kiedyś musi umrzeć i też nie rozumiem całego tego halo
        • wlody1 Re: DJ artysta? 30.08.09, 01:42
          Gość portalu: halo napisał(a):

> ciekawe czy ty byc cokolwiek zdziałał jakbyś stanął za dekami???
          Czy artysta to
          > koniecznie ten co playbacku potrafi niby śpiewać??? Albo ten kto
          namaluje jakie
          > ś
          > bzdety bądź nauczy się gry na jakimś instrumencie?? Oczywiście być
          może ten
          > ostatni tak ale dj to w pewnym sensie też artysta. A cóż śmierć jak
          śmierć każd
          > y
          > kiedyś musi umrzeć i też nie rozumiem całego tego halo

Oczywiście że ten kto namaluje lub zaśpiewa coś swojego to artysta. A
          DJ? Jakieś żarty! To zwykły mixer!!!
          • Gość: Ja DJ artysta? Nie to popapraniec. Padł - i dobrze. IP: *.aster.pl 30.08.09, 08:49
            lepiej dla świata.
      • antlantic Re: DJ artysta? 30.08.09, 00:40
        spiewac ? do mikrofonu ? czy ty w ogole wiesz co robi i czym sie zajmuje dj ? :D
        • Gość: halo Re: DJ artysta? IP: *.centertel.pl 30.08.09, 10:58
          a ty zanim coś napiszesz to przeczytaj dokładnie posta. kto napisał, dj śpiewa
          do mikrofonu?
          • Gość: Milosz Re: DJ artysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 17:20
            Akurat co do Am'a to sie nie zgodze. Gosc potrafil m.in. niesamowicie
            scratchowac a to juz jest sztuka . Jak nie wierzycie polecam youtube i "fix your
            face" z perkusista, Travisem Barkerem.
    • guru133 I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom zmarł 29.08.09, 19:51
      człowiek. Ile ofiar jeszcze pochłonie ta zaraza?
      • Gość: Gość Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z IP: *.security.pl 29.08.09, 20:06
        Ciekawa zamiana ról występuje w Twojej opinii.

Bo zaraz, czy narkotyki to jakaś - faktycznie - zaraz, która atakuje biednego i
        niewinnego człowieka, czy może nałóg, w który dany człowiek sam wchodzi?
        (Podobnie jak w palenie papierochów czy pijaństwo).

Facet był ćpunem i po prostu dostał to, na co sam sobie zapracował. Nie ma tu
        doniesienia o tym, że gangsterzy mafii celowo wstrzyknęli mu śmiertelną dawkę..
        po prostu, chłop wrócił do domku i się naćpał nieco za bardzo.. i zmarł. Ale to
        on sobie to zrobił, a nie jakaś zaraza, czy inny wróg.

Ludzie, nauczmy się brać odpowiedzialność za to, co sami robimy, bo tym
        zwalaniem winy za własne niepowodzenia na jakieś wirtualne byty, usiłujemy chyba
        okłamać już tylko siebie - bo nikt inny w to nie uwierzy. Żałosne.
      • figgin1 Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z 29.08.09, 20:17
        Nie wiem jak ty, ale ja nie słyszałam zadnych plotek o nieszkodliwości kraku.
      • xtc3 Re: I tak oto dzięki "nieszkodliwym" narkotykom z 29.08.09, 20:38
        on nie zmarł dzięki narkotykom. on zmarł dzięki sobie, a że wybrał do
        tego narkotyki, to już jego sprawa.
      • Gość: Ko Lepiej jakby się zapił na śmierc? IP: *.tvk.torun.pl 30.08.09, 01:13
        Co cwaniaczku?
    • Gość: bezportek Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.unassigned.ntelos.net 29.08.09, 19:54
      Nie rozglaszajciez, prosze, kalumni i potwarzy. Slawni, cudowni i
      najwspanialsi nasi artysci popkultury odchodza, bo chca i lubia, a
      zadne tam panie narkotyki nic tu nie maja do rzeczy. Propaganda
      antynarkotykowa to zamach na wolnosc kopcenia, niuchania, brania i
      cpania, ktorej nikt nie powinien odbierac wolnemu narkomanowi.
      Zlota wolnosc i zloty strzal naleza sie kazdemu chetnemu, a na
      dodatek jeszcze skrobanka i eutanazja, co bedziemy menelom zalowac...
      Na lewicy szykuje sie juz ruch dalszego postepu: marychy dla mas,
      cracku w baracku i jednoosobowych malzenstw onanistow.
      • Gość: Gość Re: Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.security.pl 29.08.09, 20:12
        Śmiesznie napisane, ale niestety prawda właśnie jest taka, że to my kontrolujemy
        nasze poczynania. Prosta fizyka mówi, że każdej akcji towarzyszy reakcja.
        Wszystko ma przyczynę i skutek. Słowem - jeśli robimy coś głupiego, to skutek
        też będzie głupi. Proste.

Też jestem zdania, że większość głupich rzeczy powinna być dostępna dla chętnych
        - póki nie zagrażają innym. Natomiast kary za np. jazdę po wódzie czy prochach
        powinny być tak potworne, żeby nawet ćpun i alkoholik w jednym zastanowił się
        3x, zanim usiądzie za kółkiem.

Bo to, że ktoś się zaćpa czy zapije w swoim domku - to jego pełne prawo, może w
        następnym życiu zmądrzeje (zawsze jest szansa). A zabranianie takich rzeczy
        powoduje jedynie, że tworzy się wokół tego nimb tajemniczości i poczucie, że
        sięga się po magiczny, zakazany owoc.. a nie po prostu po truciznę.

Jednak ludzka głupota to największy dramat - Albert Einstein miał rację co do tego.
        • Gość: gościówa Re: Tolerancji, wiecej tolerancji IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:18
          najpierw gadasz że nie wierzysz w jakieś tam wirtualne byty a teraz wyskakujesz
          z jakim drugim życiem??? A kto cię do niego powoła??? Niestety żadne z tak
          cytowanych przez ciebie praw fizyki tego nie przewiduje. masz rację co do
          Einsteina ale ty m.in. do głupków się zaliczssz
    • Gość: cedr DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 20:02
      A co ma do tego jakiś Twitter?
      • Gość: Gość Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.09, 20:12
        Jednego ćpuna mniej.
    • Gość: gosciu DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 29.08.09, 20:10
      A w czym ten gosc byl najpopularniejszy? w Top 100 DJ magazine go nie ma zatem
      skad te informacje o popularnosci? Ze umawial sie z jakas slawna cizia?
    • Gość: :/ Re: DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.chello.pl 29.08.09, 20:12
      ale wazna informacja, ide umrzec z wrazenia.
    • Gość: martischa DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.centertel.pl 29.08.09, 20:21
      a kto to w ogóle był??? Hmm jakoś mało słyszałam o jego sławie, hmm no cóż
      chciał ćpać to musiał się liczyć z konsekwencjami nie ma co go żałować. Umarł
      na własne życzenie.
    • Gość: precz z alkoholem Ja wiem o 2 mln śmierci przez alkoholizm . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:24
      Kiedy rząd weźmie się za alkoholików czyli narkomanów ?
    • Gość: Hunter DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.icpnet.pl 29.08.09, 20:29
      I jednego technomuła mniej.
    • minipolak cale szczescie ze nie byl alkoholikiem 29.08.09, 20:36
      z tego to dopiero sie umiera
    • Gość: Krakers DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 21:55
      <Kiedy rząd weźmie się za alkoholików czyli narkomanów ?

Nie rozumiem co ma do tego rząd?
      Jeżeli już, to nie ma takiej siły aby zmusić alkoholika lub narkomana do
      leczenia. To alkoholicy i narkomani muszą wziąć los w swoje ręce. Ludzie
      ćpają i piją dlatego że są uzależnieni. Ktoś tutaj napisał "dajcie spokój
      wolnemu narkomanowi", gdyby nie był uzależniony to mógłby wybierać pomiędzy
      ćpaniem i nie ćpaniem.
    • Gość: stefcia DJ AM mixował rocka z hio hopem i nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:00
      Nie dziwota. Ja tam mixuje tradycyjnie gin z tonikiem,i mam sie wybornie.
    • Gość: johann_von_klevki DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.range86-141.btcentralplus.com 29.08.09, 22:06
      Od kiedy ktoś, kto puszcza płyty, od czasu do czasu skrzypiąc nimi, jest artystą?
    • upierdek07 A co mnie jakis patafian obchodzi 29.08.09, 22:09
      Muzyk? Jak z koziej d. trąba. Muzykiem sie jest jak sie cos komponuje a nie miksuje. BYł po prostu mikserem
      • Gość: pogromca durniow Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.spearlink.com 29.08.09, 22:20
        Skoro cie nie obchodzi to po co w ogole to czytasz i sie udzielasz na forum?
      • Gość: gość portalu Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: 213.17.183.* 29.08.09, 22:44
        podpisuję się obiema rencyma pod opinią szanownego przedmówcy
      • Gość: dd Tak a ja jestem tosterem IP: *.chello.pl 30.08.09, 00:15
      • Gość: ... Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:36
        Dziecko mikser, jest to taka RZECZ którą stawiasz pomiędzy
        adapterami bądź cd-kami. I żeby to wszystko dobrze grało potrzebuje
        MUZYKA.
      • Gość: ... Re: A co mnie jakis patafian obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:00
        Odezwał się znawca kultury hip hop. Jesteś żałosny. "Mikserem" to ty możesz się bawić w kuchni i musisz uważać żeby się nie pokaleczyć.
    • krakus24a A my mamy premiara co palił marychę 29.08.09, 22:44
      lemingi zagłosowały na tą wydmuszkę medialną.
    • charliefrown jako pierwszy mixowal rock z rapem? 29.08.09, 23:10
      bzdura,wypowiedz ignoranta... a RUN DMC vs Aerosmith "Walk this way" sprzed ponad 20 lat to niby co?
      a swoja droga macie racje, swiat stracil rozum - obecnie to dje, pogodynki, uczestnicy big brothera i inni znani z tego, ze sa znani opanowali media. traktuje sie przy tym cieplym parabolicznym ludzi,ktorzy faktycznie maja cos do przekazania. totalne odwrocenie porzadku, niczym w filmach bunuela, w ktorych to ludzie spozywaja posilki skrycie w toaletach, publicznie zas defekuja na salonach ;)
    • Gość: =+= DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.dyn.optonline.net 29.08.09, 23:42
      tak to jest ze kasa szczescia nie daje
    • Gość: Wawo DJ AM nie żyje. Przedawkował narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 00:09
      Po takich "artystach" nie płaczę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka