Dodaj do ulubionych

Wielkanoc w Zakopcu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 12:36
Witam , zastanawiam się nad wyjazdem wielkanocnym do Zakopanego, czy ktos może podpowiedzieć jak jest w Wielkanoc? czy wszystko jest czynne normalnie? Restauracje, kolejki, basen id itd:?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Wielkanoc w Zakopcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 08:06

Hmm proszę ładnie o odpowiedź ....
      • weekenda Re: Wielkanoc w Zakopcu 11.04.11, 09:15
        nie znam miejscowości Zakopiec więc nie odpowiem
        • Gość: gorol Re: Wielkanoc w Zakopcu IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 09:23
          Ja Ci to wytłumaczę. Po prostu w święta, Sylwestra, długie weekenty Zakopane zmienia się w Zakopiec. To taka reakcja na stonkę;))
          • Gość: |Magda Re: Wielkanoc w Zakopcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 10:41
            Baaaardzo śmieszne...
            • Gość: gorol Re: Wielkanoc w Zakopcu IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 10:31
              Raczej straszne, te hordy zadeptujące góry i miasto.
    • zbyszek1977 Re: Wielkanoc w Zakopcu 10.01.19, 11:51
      Witaj! Byłem rok temu z rodzinką w Poroninie koło Zakopanego. fajnie zorganizowane święta wielkanocne, dużo pysznego jedzenia, mega wygodne pokoje. Sprawdź sobie ich strone www.grandlimba.pl
    • mariusz8989 Re: Wielkanoc w Zakopcu 27.03.19, 15:22
      Restauracje czynne jak najbardziej, większość atrakcji również, lecz niektóre pewnie dopiero w poniedziałek wielkanocny. A masz już wypatrzony nocleg? Nam udało się zarezerwować noclegi bardzo blisko centrum, Krupówek w Pensjonat Adria *** www.adriazakopane.pl - może ktoś z Was tam był i jest w stanie wyrazić swoją opinię bo nigdy tam nie byłem a w sumie wygląda interesująco :)
      • vk75 Re: Wielkanoc w Zakopcu 06.04.19, 18:46
        Nigdy nie byłeś, a w każdym innym wątku dotyczącym Zakopanego reklamujesz ten nocleg. Żenujące.
    • brintoxr Re: Wielkanoc w Zakopcu 20.09.20, 10:44
      To miejscowość turystyczna, więc wszystkie lokale w Zakopanem są otwarte w Wielkanoc.
      • Gość: Ceper Re: Wielkanoc w Zakopcu IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.20, 09:10
        To nie jest prawda. W Wielką Niedzielę czynne są jedynie nieliczne lokale i raczej trzeba mieć rezerwację. Sklepy pozamykane. W lany poniedziałek większość się już otwiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka