Dodaj do ulubionych

apartamenty - Apart Serwis

IP: *.vtelecom.pl 14.02.13, 20:52
Witam
Planuję wyjazd wakacyjny z rodzina do Zakopanego,znalazłam stronę firmy Apart Serwis, która zajmuje się właśnie wynajmem i obsługą apartamentów w Zakopanym. Czy ktoś kiedyś rezerwował jakieś noclegi za pośrednictwem tej firmy i jakie są wasze opinie.
Czy to nie jest przypadkiem jakaś ściema, gdyż są to apartamenty na wysokim poziomie za naprawdę przystępną cenę, stąd moje obawy.
Bardzo proszę o jakieś wypowiedzi w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: apartamenty - Apart Serwis 14.02.13, 21:55
      może dobre-może złe?
      a najjaśniesza cholera jejich wie.
    • poraj55 Re: apartamenty - Apart Serwis 15.02.13, 07:54
      Nie pytaj na forum tylko zadzwoń do Urzędu Miejskiego w Zakopanem i poproś o sprawdzenie.
      Oferta faktycznie bardzo rozległa i atrakcyjna ale info o firmie skąpe. Zakładka "o nas" nic o nich w zasadzie nie mówi, brak nazwiska, brak tel. stacjonarnego tylko numer komórki, konto bankowe udostępniają tylko mailowo lub telefonicznie. Tyle się dowiedziałem po przejrzeniu ich strony. Sprawdź to dokładnie.
    • Gość: Adrian Re: apartamenty - Apart Serwis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 10:04
      Witam Pani która zajmuje się wynajmem apartamentów, wystawia ogłoszenia pensjonatów do których nie ma praw. Chciałem wynająć pokoje w willi w Gliczarowie Grocie Zbójnickiej. Pani poinformowała mnie o braku miejsc, co okazało się kłamstwem i zaproponowała apartamenty w zakopanym. Co sie okazało później miejsca w pensjonacie były ale pani z chciwości odsyłała gości do siebie. SZCZERZE ODRADZAM WSPÓŁPRACE Z TĄ PANIA
    • suselka007 Re: apartamenty - Apart Serwis 08.10.14, 10:29
      Nie wiem jak ten serwis, ale ja korzystam z BookApart. Rezerwowałam już apartamenty we Wrocławiu i Zakopanem i nie było żadnych problemów :) Za każdym razem wszystko było tak, jak w opisie. Także mogę polecić ;)
      • Gość: angelSI Re: apartamenty - Apart Serwis IP: *.homebroker.pl 21.10.14, 11:38
        ja także raz korzystałam z bookapart - polecam :-)
      • Gość: silly Re: apartamenty - Apart Serwis IP: 79.141.167.* 16.01.15, 14:30
        Muszę skorzystać z tego Bookapart bo czytałam już dożo pochlebnych opinii :)
    • Gość: Lisaa Re: apartamenty - Apart Serwis IP: 78.10.87.* 21.01.15, 14:26
      Ja z moim mężem byliśmy w pięknym i w sumie niedrogim apartamencie niedaleko Krupówek. Nieduży, ale bardzo przytulny, nowoczesny i idealny na weekend we dwoje ;)
      www.zakopaneapartamenty.net/component/apartament/pokaz/97/87.html
      • agatapietrucha Re: apartamenty - Apart Serwis 05.02.15, 16:14
        Gość portalu: Lisaa napisał(a):

> Ja z moim mężem byliśmy w pięknym i w sumie niedrogim apartamencie niedaleko Kr
        > upówek. Nieduży, ale bardzo przytulny, nowoczesny i idealny na weekend we dwoje
        > ;)
        > www.zakopaneapartamenty.net/component/apartament/pokaz/97/87.html

Świetny ten apartament i nie wychodzi drogo ... chyba się skuszę na prezent walentynkowy i pojedziemy do Zakopanego.
    • Gość: Lillannka Re: apartamenty - Apart Serwis IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.15, 14:52
      A znacie jakieś godne polecenia, ładne apartamenty rodzinne w Zakopanem? Chcemy wyjechać w lutym na ferie.
      • Gość: Marzena Re: apartamenty - Apart Serwis IP: *.146.79.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.15, 13:01
        Z Apart Serwis polecam ul.Polną 1d ap. Katarina w Zakopanem. Zielony teren zamknięty z 4 ładnymi budynkami 2-piętrowymi,jest też altanka grillowa i podziemne garaże. Otoczenie wokół jak na wsi, przecudowna dla mnie cisza, jednocześnie niecały km od Krupówek! Sam lokal zgodny z opisem w internecie, o wysokim standardzie, nie licząc trochę porysowanych paneli (zapewne przez nartolubów), ale też pewnie dlatego przyjazny zwierzętom. Jedyny minus trochę kiepskie wyposażenie w naczynia i przybory do gotowania: brak dużych kubków, jedynie 4 malutkie filiżanki do kawy, łyżeczki - 2 szt., brak noża kuchennego i obieraka do warzyw, musieliśmy dokupić, bo tzw.noże od kompletu do niczego się nie nadawały; doskwierał mi też brak dużej miotły i niedziałający odkurzacz, ale w porównaniu z całokształtem to drobiazgi do przełknięcia. Reszta super łącznie z wygodnym łożem i dobrymi ręcznikami. Polecam, a sama na pewno jeszcze skorzystam.
        • krzy-czy Re: apartamenty - Apart Serwis 13.09.15, 19:22
          w kwestii apartamentów-
          schronisko MUROWANIEC wprowadziło zakaz nocowania na podłodze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka