curieuse 14.01.05, 15:43 Witam, Ze względu na bardzo malutkie dziecko, szukam jakiegoś pensjonatu na/przy trasach. Czy może ktoś mi pomóc? Z góry dziękuję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narciarz Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? IP: *.it-net.pl 14.01.05, 17:02 Najlepiej na trasie, hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 15.01.05, 13:16 Nie ma, na prawdę? Ja mam malutkie dziecko i taki nocleg to moja jedyna szansa, by pojeździć pare godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 15.01.05, 17:42 Sukoj sama i narzykoj na sie! A kie sie mo malućkie dziecko to sie siedzi sie w chałupie przy nim, a nie trzęsie rzyciom na nartak, chyba, ze jakiygo pilnowaca bieres ze sobom. Nawet domy wczasowe nie przyjmujom z dzieckiem poniżej 2,5 rocku, bo nie som do tego przygotowane. Trza sie decydować abo rybka abo pipka i nie to co sie lubi, hale tótó, co sie mo!Wies kielo takie malućkie dziećko mrawcy, kie ocuje, ze matki ni ma na obcyj chałupie, he? Ludziska przyjyzdzajom wypocąć, a nie słuchać kwiku po chałupie, we wtoryj siedzom, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 15.01.05, 22:37 w bukowinie na olczańskim wierchu sporo chałupek tuż przy wyciągach. Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 15.01.05, 23:06 Dziękuję Czyzunia :-) Mam już nocleg i kontakt do niani znajomych, która zajmie się maluszkiem pół dnia :-))) Ciupazka, brak mi słów... dziecko to nie zwierze! Nikt na pewno nie odmówi mi wynajęcie pokoju z powodu dziecka, które z resztą jest bardzo grzeczne i śpi większość dnia (jak większość dzieci w tym wieku). Ciesze się, że masz takie poglądy - dzięki temu jest szansa, że Ciebie i twoich potomków nie spotkamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 15.01.05, 23:23 Nie zapominaj, że gazdy majom włosne dzieciska i dobrze wiym, jak sie ciesom, kie takiygo brzdąca ostawiom goście w chałupie, a sami se idom we swiat i myślom, ze do obowiązków właścicieli posesji nolezy jesce opiekowac sie cudzym dzieckiem, ftore sie dre wniebogłosy za rodzicami, a jesce na obcyj chałupie. Troske wyobraźni nie zawadzi. Ciekawe , cy Ty byś siedziała ś nim, mając fure jesce inksyk obowiązków związanyk z obsługom gości ( kuchnia, sprzątanie, zaopatrzenie itp) Nie ino Ty mos dziecko! Wyobrozos se syćkik pisącyk na Forumie o takom prośbę? Czy Forum do tego służy? Namiary na kwatery, hotele, pensjonaty staromy sie podać i podajymy, a reśte kozdy zainteresowany powinien se uzgadniać som z właścicielym kwatery i dopytać się o scegóły. Nie uwozos? A po drugie mało fto mo kompa i to cyto, co Ty fces, haj! Wypocnij se dobrze! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 16.01.05, 21:15 Ciupazka, mimo, że nie zgadzam się z Twoimi poglądami przyjemnie się czyta Twoje odpowiedzi :-))) Dziękuj Wam za pomoc. Znalazłam mały apartament w prywatnym domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: NOCLEGI PRZY TRASACH NARCIARSKICH? 16.01.05, 21:33 Ino nie połom nóg, bo skoda dziecka, fto sie nim bee zajmowoł, he? Jo tyz ze swojom trojcom na nartak zjyzdzała z Kasprowego do schroniska, a zwoziyłak ik na plecak, wte, miały 5-6 rocków i temu duzo na tyn temat mom do godanio . A teroz, kie mom juz pięcioro wnukow, , ftore z babkom jezdzom tyz, to tyz ik nie brali na Chopok, pokiela ni miały 5-6 roków. Wceśniyj mijo sie z celem, no chyba, ze siedzis w gorkak i z chałupy wychodzis z dzieckiem na pół godzinki na spacerek na narteckak. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
atmosfera43 Re: noclegi przy trasach? 20.09.13, 18:03 Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki Zapraszamy na tanie noclegi w spokojnej okolicy pod warszawą, które pozwolą dobrze wypocząć podczas służbowej podróży. Do dyspozycji naszych gości oddajemy nowo otwarte komfortowe pokoje. Obiekt przeznaczony jest dla osób indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych, Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, nasz obiekt jest wszechstronny można w nim przenocować 30 osobową grupę i zorganizować integrację firmową. Możemy Państwu zaoferować pokoje 2 i 3-osobowe. Pokoje wyposażone są w: • Łazienki z natryskami • Jednoosobowe łóżka • Miejsce do spożycia posiłku • TV LED • Internet Wifi • Ogólnodostępny dobrze wyposażony aneks kuchenny Ceny kształtują się w zależności od okresu pobytu i ilości osób. Okres jesienno - zimowy droższy o 20%. Ceny do negocjacji. Tanie noclegi pod warszawą, kwatery pracownicze, hotel robotniczy, pensjonat, apartamenty, Rozalin, Pruszków Nadarzyn, grodzisk mazowiecki kontakt: Noclegi "ATMOSFERA" 05-831 Młochów Rozalin ul.Przyjazna 43 Tel: 519-595-873 | 500-755-224 E-mail: atmosfera.noclegi@gmail.com http://noclegi-atmosfera.strefa.pl http://noclegi-zacisze.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś