Gość: ddueke IP: 217.153.134.* 08.02.05, 16:30 na Zamojskiego 10b, znacie? Ktoś może był, jakie wrażenia, czy wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 16:41 Tak o wszystkie knajpy i kwatery będziesz tu zapytywać. Pomyśl nad tematam innym , albo włącz się do istniejących. Bo to staje się nudne! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 16:58 IP: 217.153.134.* Ten numer przy każdym nowym nicku się powtarza. Przestańcie się koleżanko ośmieszać. A posty ... jałowe...jak nie przy ostatkach. Przecież to widać! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 17:29 Lubelscy policjanci zatrzymali wczoraj 21-letniego studenta z Lublina. 21 stycznia na jednym z forum internetowych zaproponował 4 tys. zł za pomoc w odzyskaniu odebranego prawa jazdy. Podpisał się pseudonimem "konio". Policjanci monitorowali wszystkie informacje na forum pochodzące od tej samej osoby i natrafili na przestępcę. Okazało się też, że korzystał z nielegalnego oprogramowania. - Za obiecywanie korzyści majątkowej w zamian za pośrednictwo w załatwieniu zwrotu prawa jazdy z instytucji państwowej oraz za posługiwanie się nielegalnym oprogramowaniem student odpowie przed sądem. Grozi mu do ośmiu lat pozbawienia wolności - informuje Radosław Zbroński z zespołu ds. komunikacji społecznej Komendy Miejskiej Policji w Lublinie A co tym sądzicie? Policja ma rację czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddueke Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 17:59 Nie o wszystkie, kwatera tylko ta jedna bo w ten weekend sie tam wybieram (pierwszy raz), interesuje mnie tez tylko jedna knajpa (taka jaką opisałem w tamtym poscie), nie znasz tego pensjonatu i nie wiesz ktora knajpa spełnia te wymogi to nie zabieraj głosu i nie zważaj na moje posty. To chyba nie jest Twoje prywatne forum? A jeżeli jest to bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afda Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 18:07 Rzeczywiście przy kazdym nowym nicku. Smieszne, wyslalem 2 (slownie dwa) posty: 1 w sprawie restauracji, drugi w sprawie kwatery i juz sie czepiaja człowieka. Nicki są różne bo nie mam w zwyczaju używać jednego nicka i nie dlatego zeby sie ukrywać bo wiem co to jest IP. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 18:12 Twój problem z nickami i IP, a poziom Forum i kryptoreklamy to inny problem. "Krystynkę" znam, stać ich na to aby sobie opłacili własną stronkę, tak jak to inni robią. No problem! A GW walczy z takim reklamami! Patrz regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afef Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 18:15 Jakimi reklamami? Równie dobrze możesz napisać, że jest tam beznadziejnie. Kiepska byłaby reklama. Lubię po prostu wiedzieć na czym stoję, stąd te moje wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper_niepilok Re: kryptoreklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:25 Jak masz kwaterę na Zamoyskiego to idż na tę "romantyczną kolację" do "Watry" i głowy nie zawracaj:)) Knajpa przyzwoita, z dancingiem. Ceny średnio-wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 18:28 To sobie teraz wyobraźż, jezeli masz wyobraźnię , że cała hurma wczasowiczów z Polski żąda na Forum GW miasta Zakopanego takich informacji, rezerwacji szukania czego sobie tylko zażyczą. I ja mam na to odpowiadać? Do tego celu służą odpowiednie strony internetowe , za które trzeba zapłacić. I nie zawracać głowy na FZ. Ja mogę podać tylko linki do nich! Są podane!!! Ciekawa jestem. czy będąc na Podhalu byłaś we wszystkich pensjonatach, hotelach, kwaterach prywatnych i je znasz? NIkomu nic nie będę radzić , niech narzeka na siebie!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper_niepilok Re: kryptoreklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:38 Hehehe.... ale jak się taki namolny i upierdliwy trafi co Cię kilka dni pyta to się człowiek łamie...;)))) A z tymi stronami to też różnie bywa. Znam jeden taki pensjonacik co stronkę ma jak malinka, nic tylko jechać. Ale ja go znam z autopsji - slams jakich teraz już mało...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 18:41 To z takimi trzeba też porządek robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afafd Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 19:03 Ale czy ja Ciebie pytałem??????????? Tylko Ty jesteś na tym Forum??????? To rzeczywiście więcej tu nie będe zaglądał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 19:30 zajrzyj do słownika co znaczy kryptoreklama, pozdrawiam, fajne forum, gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 19:32 ceper rozmawia z ciupazka i nikogo więcej nie ma. Nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceper_niepilok Re: kryptoreklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:35 A Tobie to przeszkadza? Zaproś jeszcze parę osób to pogadamy w większym gronie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: kryptoreklama? IP: 217.153.134.* 08.02.05, 19:39 chciałem zdobyc pewne informacje ale potraktowano mnie jak intruza który robi kryptoreklamę, jak tak siętu traktuje forumowiczów to wiem dlaczego tylko kilka osób prowadzi tu dyskusje. Nie dzięki. Znowu coś napiszę co się ciupazce nie spodoba, albo co niewłaściwie zinterpretuje. Po co. Są ciekawsze fora, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: kryptoreklama? 08.02.05, 20:34 dada napisała: "jak tak się tu traktuje forumowiczów to wiem dlaczego tylko kilka osób prowadzi tu dyskusje. Nie dzięki. Znowu coś napiszę co się ciupazce nie spodoba, albo co niewłaściwie zinterpretuje. Po co. Są ciekawsze fora, pozdrawiam" Jakby tu tylko kilku pisało, to nie było by na liczniku 24 000 postów, hehe... Szczyt niemożliwości dla jednej osoby! Tu już jesteś niesprawiedliwy w stosunku do gości szanownych, którzy na tym Forum głos zabierali. Nawet zza granicy! Twój wybór! Dziękuję Ci i za to, że porozmawialiśmy i to z sensem wreszcie, hehe... Nie bzdycz się, bo ni ma o co! Chrzest bojowy musi być. Ni ma lekko!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teran Re: kryptoreklama? 09.02.05, 00:47 Ciupazka sama piszesz pod różnymi nickami. Dlaczego ktoś inny nie może?? Odpowiedz Link Zgłoś