Gość: polak IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.05, 10:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Chcę gospodarza a nie Janosika. Wybieram Tusk 10.10.05, 10:57 twoje dobre prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Chcę gospodarza a nie Janosika. Wybieram Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:04 Jak chcesz "gospodarza" to może raczej Kalinowski albo Lepper, by Ci się nadał;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Chcę gospodarza a nie Janosika. Wybieram Tusk 10.10.05, 11:02 CHała z makiem pasternakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Gazdom Lech Kaczyński! 10.10.05, 13:48 Teroz w II turze lepiyj przyłozymy na Kaczyńskiego!!! wiadomosci.onet.pl/1176999,,,,,,4528,itemspec.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Gazdom Lech Kaczyński! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:22 Sie porobiło;)) Na forum Zakopane Polak z Ciechanowa ogłasza, że wybiera Kaszuba, a gaździna poronińska z Podlasia, gazdą ogłasza Warszawiaka;)) Integracja regionów, czy ki diabeł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Gazdom Lech Kaczyński! IP: *.it-net.pl 10.10.05, 15:37 A co sie miało porobić? He? Nic sie nie porobiyło, jedno pewne to to, ze Ciechanów zgłupioł i telo. A jo jesce na ocy dobrze patrzem i widzem jakiego końicka trza nom i Wom do woza , ftory nazywo sie POLSKA! Telo.Pozdr. Jesce mos mi za złe? Odpowiedz Link Zgłoś