Dodaj do ulubionych

czy Bąk wreszcie przegra???

IP: 64.246.18.* 21.07.06, 01:20
jak myslicie: czy Bąk wreszcie przegra w jesiennych wyborach? chyba juz czas
na zmianę władzy. może go ktoś wykurzy z tego urzędu... jak obstawiacie szanse
poszczególnych kandydatów: Księdzularza, Majchra, Walczaka???
Obserwuj wątek
    • turbacz68 Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 11:13
      Ja jedno myślę, że oni wszyscy już dawno [oprócz nas wyborców ] ,jakie urzędy
      wezma. W Nowym Targu Jasiu Lasyk nie wszedł do rady, bo wyborcy pokazali mu
      figę, a potem dr Paweł Chruściel , który został wybrany zrzekł sie mandatu i na
      jego miejsce wskoczył Lasyk, po czym wybrali go na wicestarostę - mieniali się
      z Hamerskim na miejsca. Ten nasz miły i uroczy bardzo, ale to bardzo Jasiu
      bardzo lubi nasz szpital. Moze lubi się bawic w Dochtora? Jednym słowem, jak
      nie pójdziesz głosować to i tak będzie jak miałobyc.
      • Gość: billy Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:01
        gdyby wybory miały coś zmienić-zakazano by ich.
        • turbacz68 Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 13:04
          Sama prawda
      • audir Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 13:21
        No i mamy odpowiedź , czyja to wina ... Chruściela, który zrezygnował w zamian
        za ... mam pytanie jest ordynatorem wydziału kardiologicznego ?

turbacz68 napisała:

> Ja jedno myślę, że oni wszyscy już dawno [oprócz nas wyborców ] ,jakie urzędy
        > wezma. W Nowym Targu Jasiu Lasyk nie wszedł do rady, bo wyborcy pokazali mu
        > figę, a potem dr Paweł Chruściel , który został wybrany zrzekł sie mandatu i na
        >
        > jego miejsce wskoczył Lasyk, po czym wybrali go na wicestarostę - mieniali się
        > z Hamerskim na miejsca. Ten nasz miły i uroczy bardzo, ale to bardzo Jasiu
        > bardzo lubi nasz szpital. Moze lubi się bawic w Dochtora? Jednym słowem, jak
        > nie pójdziesz głosować to i tak będzie jak miałobyc.
    • audir Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 13:20
      Żeby nastapiły jakiekolwiek lepsze przetasowania potzrebna jest rewoluja, albo
      jak kto woli bunt ... taki przewrót jak w latach 80-tych ... tylko teraz lewica
      ma w głębokim poważaniu stymulację zmian , bo musi znowu zacząć batalię o stołki
      ...inaczej sprowadzi się do elektoratu LPR
      • turbacz68 Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 14:36
        Owszem - jest ordynatorem - czy to nagroda czy to jest kochanie? Ja myślę, że
        to wszystko skończy sie rewolucją -powoli ludzie do tego dojrzewaja. Tylko kto
        wzamian. Kto to zrobi ? Związki Zawodowe?
        • audir Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 21.07.06, 14:47
          Związki zawodowe w Polsce robią się same ...wbrew pozorom od czasu przewrotu
          ...jeśli się dobrze przyjrzeć rządzą tylko one ! efekty widać ! nawet w bardzo
          słusznej sprawie mają ręce skrępowane ...zapomniano, że powinnością Związków
          zawodowych jest obrona człowieka przed władzą , a nie dzielenie jej między siebie!

turbacz68 napisała:

> Owszem - jest ordynatorem - czy to nagroda czy to jest kochanie? Ja myślę, że
          > to wszystko skończy sie rewolucją -powoli ludzie do tego dojrzewaja. Tylko kto
          > wzamian. Kto to zrobi ? Związki Zawodowe?
    • Gość: Wojtek przegra z kretesem!!! IP: 66.98.152.* 21.07.06, 23:36
      mieszkańcy mają juz dość bąka, owczarka, zacharki, łukaszczyka i rządzącego nimi
      wszystkimi curusia. jeśli oni znowu wygrają wyjeżdżam do irlandii. 2 kaczory i
      zamojscy to już przesada.
      • Gość: Ciupazka Re: przegra z kretesem!!! I kto? IP: *.it-net.pl 21.07.06, 23:51
        A myślisz, ze jak Ty wyjedziesz, to ktoś się tym przejmie? Zrobie mamie na
        złość i utne se palec... Czas zmian, ale czy wszystkie zmiany, które się
        dokonują są na lepsze? Stawialismy na PO i PiS a mamy kogo? Leppiej
        Romcio z PiS-em. I teraz MY! Od góry do dołu. Stawiać trzeba na ludzi, a
        nie na partie a zmiany są konieczne. I pytanie: na kogo stawiacie?
        Kampanię juz trzeba robić, czas nagli.
        • Gość: Ciupazka Re: przegra z kretesem!!! IP: *.it-net.pl 26.07.06, 02:12
          Niewiada, niewiada, obstawio sie tymi z ONR(patrz wątek), młodzieżą z
          harcerstwa...i co - klika na klike!:

www.watra.pl/stryj/
    • ciupazka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 26.07.06, 09:35
      Gość portalu: tubylec... napisał(a):

> jak myslicie: czy Bąk wreszcie przegra w jesiennych wyborach? chyba juz czas
      > na zmianę władzy. może go ktoś wykurzy z tego urzędu... jak obstawiacie szanse
      > poszczególnych kandydatów: Księdzularza, Majchra, Walczaka???

Tyn sie nie narazi, ftory nic nie robi, jee, dejciez im pokój, som jest
      wybory i mocie prawo se nowyk wybrać.
      Zas ni mozna pedzieć, ze syćko robiyli źle. Som jesce inksi i tyz bedom
      kandydować, a fto wygro przy wyborak uwidzimy. Dobrze, ze jest z kogo
      wybiyrać. Tym nojwyzyj trza pedzieć bedziepiyknie Bóg zapłoć, a
      doświadczenie ik jesce wykorzystać.
      www.um.zakopane.pl/index.php?srcp=br1
      • Gość: Plumkający bedzie ostro.... IP: 64.246.18.* 06.08.06, 20:45
        cosik mi się widzi że bedzie łostro walka. łostatnio walczok poparł majchera ale
        cheba w w drugiej turze bedom sie bic bonk z bachledom.... jo stawiom na tego
        drugiego. a wy?
        • ciupazka Re: bedzie ostro.... 06.08.06, 20:51
          Nydyć uwidzimy. Pasowałoby, coby górole rządziyli nami syćkimi. Bąk sie juz
          narządziył... Syćkim kadzi tu i tam, władza pochnie. Demokracja mo swoje
          prawa, kie ludziska podom do wyborów, to chojco sie moze wydarzyć. Gorzyj
          jak nie pódom.
          • Gość: Big Zbig ***Będzie ciekawie*** IP: 64.246.18.* 08.08.06, 23:12
            A według mnie żartów nie będzie zwłaszcza jak sie zacznie kampania negatywna i
            na przykład wyciągną jednemu z kandydatów że jest starszym bratem w wierze...
            • Gość: Ciupazka Re: ***Będzie ciekawie*** IP: *.it-net.pl 09.08.06, 00:11
              Jee, to jesce nie byłoby nojgorse, hehe...A skąd Ty mos takie ozeznanie, he?
              • Gość: KLASYK Re: ***Będzie ciekawie*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:57
                Na razie coś mi wygląda, że w drugiej turze będą bąk z bachledą i stawiam na
                tego drugiego....
    • Gość: Mieszkaniec BASTA!!! IP: 64.246.18.* 10.08.06, 00:26
      Po mojemu to juz jest koniec Bąka i Zamojskich. Tym razem ludzie im tego
      dziadostwa, które narobili nie darują! dość tego.
      • Gość: Ciupazka Re: BASTA!!! IP: *.it-net.pl 10.08.06, 15:51
        A on mo syćko kansi o obstawio sie wolnościom, he, teroz pomnik
        Kurasia"Ognia" bedzie odsłonioł 13 sierpnia. Trza iść, to uwidzicie fto za
        nim stoi i jakie transparenty...

www.watra.pl/rozne/zakopane/ogienn.html
        • Gość: AntyBąkowy hurra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:57
          o kurcze! a ja - naiwny - myslalem, ze ciupazka jest probąkowy.... całe
          szczęście, że nie, bo ja też mam zamojskich serdecznie dość.....
          • Gość: Ciupazka Re: hurra!!! IP: *.it-net.pl 10.08.06, 16:01
            A na kogo Ty stawios?
            • Gość: AntyBąkowy Re: hurra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:59
              Ja stawiam na Bachlede......
    • Gość: lesiu Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:21
      To Wy też macie dość swoich " przedstawicieli" - to jak widac ogólnopolskie
      zjawisko.
    • Gość: Zakopian przegra!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 00:28
      no nie -tym razem Bąk przerżnie i nawet przyjazd Kaczyńskiego mu nie pomoze.
      ludzie naprawde maja go juz dość!
      • turbacz68 Re: przegra!!!!!!!! 13.08.06, 13:36
        Daj Boże- ale u nas też taki był, co przerżnął [Lasyk}] ale tak przerżnął, że aż
        wicestarostą został.
        • Gość: ceper przegra definitywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 01:14
          mi sie wydaje, że to juz będzie prawdziwy koniec Bąka i jego ekipy! chyba nawet
          u prezydenta podpadł...
          • ciupazka Re: przegra definitywnie 14.08.06, 08:47
            Ladnie zescie to wyrezyserowali...hehe. To odslonicie pomnika mialo mu sie
            przysluzyc...
            • Gość: Maciek Prezydenta wpuścili... IP: 64.246.18.* 14.08.06, 11:09
              Z tego co słyszałem, to Prezydent sądził, że sprawa jest czysta i prosta. jak
              się zorientował w jaki kanał go wpuścili to... aż zaniemówił i na uroczystości
              się słowem nie odezwał. Zdaje się, że bąk, owczarek, zacharko & co. mają
              przechlapane...
              • Gość: Ciupazka Re: Prezydenta wpuścili...i bijom piane IP: *.it-net.pl 14.08.06, 13:54
                Maliny? To mało pedziane, jesce głupote góroli pokozali, hehe... Jesce
                jak, nydyć som sie doł, bajako. Teroz niek cytajom syćka o bohaterze,
                lepiyj późno jako wcale:

ww6.tvp.pl/1877,20060813381579.strona
                wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/zw_zgr_ogien.htm
                www.krolikiewicz.pl/krol/ogien/wywiad.htm
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46845408
              • ciupazka Re: Prezydenta wpuścili... 17.08.06, 21:01
                Grupka ludzipartyjek kanapowyk (www.narodowa.toplista.pl/) wypusco i
                reżyseruje, a Wy sie dejcie wypuscać przez nik tyz w maliny.Edyć trza cytać i
                myśleć co sie między wiersami celami partyjek kanapowyk przybudówek więksyk
                partyji kryje i jakie cele majom.

onrpodhale.fora.pl/viewtopic.php?t=280
    • Gość: Warszawiak zmieńcie sobie włodarzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:41
      Długi weekend spędziłem niestety w zakocu. Takiego syfu i brudu dawno nie
      widziałem. Może jak sobie zmienicie władze będzie lepiej, ale moja noga tu
      więcej nie stanie.
      • Gość: Ciupazka Re: zmieńcie sobie włodarzy! IP: *.it-net.pl 16.08.06, 21:00
        Warszawiaku drogi, to nie władze robią syf, to turyści, ftoryk momy tego
        lata w nadmiarze, taki som syf widziałak w Paryżu, tyz dzięki turystom...
        To co teroz sie dzieje w Zakopanem,, niestety zawdzięczamy turystom,
        niestety. Tak trudno to zrozumieć? Ciebie wybierzemy, to moze popatrzys
        oczyma na realia.Nogi stawiaj nie w Zakopanem, to przecież juz paranoja,
        Zakopane jest po prostu za małe na taki najazd pod Tatry, nie ino
        Europejczyków. Ludziska dwoją się i troją, żeby sprostać wszystkim wymogom
        i nie nie dają rady. To też trzeba widzieć.
        • Gość: Ciupazka Re: zamienił stryjek siekierkę na kijek... IP: *.it-net.pl 16.08.06, 21:15
          Demokracja lokalna powinna być podstawą państwa, a nie jego zaprzeczeniem. Taki
          też ustrój proponował Polsce w roku 1919 prof. Józef Buzek, największy polski
          znawca administracji. Poparł go Piłsudski - i przegrali obaj. A cy my tyz
          przegromy? Historia lubi się powtarzać...
        • Gość: poznaniak brud!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:22
          Ale przecież w Zakopanem nie ma nawet wystarczającej ilości koszy na śmieci. Te,
          co są zapełniają się szybciutko. Warszawiak ma rację - zakopane to okropnie
          brudne i zaniedbane miasteczko. A nalepiej jak jeszcze na środku Krupówek koń
          się zesra i łajno lezy pół dnia. To dopiero atrakcja ;-)
          • Gość: Ciupazka Re: brud zostawia turysta IP: *.it-net.pl 16.08.06, 23:36
            Nie gadaj, bo fiakrzy ekskrementa końskie natychmiast sprzątają, pleciesz juz
            trzy po trzy. Brud to Wy zostawiacie. Im więcej ludzi, tym wieej śmieci. Aż
            do przesady. Trzeba dokonywać wyboru, albo miejsce dla ludzi na Krupówkach,
            albo dla koszy na śmieci. Jeszcze ławki koło koszy na śmieci żądacie. No
            to wybierajcie! Przez rok przewala sie przez Zakopane ponad milion turystów.
            I co ? A tylko ok. 30 tysięcy mieszkańców Zakopanego do Waszej dyspozycji,
            policz sobie ilu każdy z nas musi obsłuzyć turystów w sezonie letnim i zimowym.
            • Gość: poznaniak Re: brud zostawia turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:44
              no nie - ciupazka chyba zwariowała albo pracuje w urzędzie miasta...
              • Gość: ciupazka Re: brud zostawia turysta IP: *.it-net.pl 16.08.06, 23:50
                A w czym to wariactwo widzisz, nie pracuje w UM, tylko dobrze obserwuje Was
                turystow. A g... na szlakach widziales, bo ja tak, kto je tam zataszczyl.
                Burmistrz miasta, czy urzednik.
                • Gość: poznaniak ciupazka oszalała!!! precz z turystami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:57
                  Teraz to już jest pewne: ciupazka oszalała i bredzi! wreszcie się dowiedziałem,
                  że największym nieszczęściem zakopanego są turyści, kórzy nie wiadomo po co
                  przyjeżdżają, brudzą i syf robią. No i oczywiście media, które zagrażają i
                  szkodzą! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: poznaniak tym razem Bąk wreszcie przegra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 00:07
      Z takimi obrońcami jak ciupazka bąk nie ma /na szczęście/ szans! polegnie
      okrutnie. i dobrze - alleluja!
      • ciupazka Re: tym razem Bąk wreszcie przegra!!! 17.08.06, 10:18
        Głupi turysta tyz sie nie obroni w górach, bo spadnie i trza go znosić (*) Tym
        razym góry mu dadzom rade, nie on górom. Teloście syćka mądrzy...Rządźcie sie
        u sobie, my se rade domy bez Wos, przy wyborak tyz! Cy my Wom turlomy do usy
        fto mo byc w Poznaniu, cy we Warsiawce u władzy? Co to za zwyki, zywcem z
        PRL-u! Pilnuj swojego pod płotem, a nie cudzego pod lasem. I cytoj o
        samorządzie, kie nic o nim nie wies, a telo mędrkujys, nie inacyj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=14568382&a=46978946
        • Gość: Jasiek spod lasa ciupazka jako adwokat IP: 64.246.18.* 17.08.06, 14:49
          A co ta ciupazka tak Bąka broni? Ani chybi musi byc od zamojskich! Pewnie się
          razem boją, że nadciąga nieuchronny koniec ich epoki.
          • Gość: Ciupazka Re: ciupazka jako adwokat IP: *.it-net.pl 17.08.06, 15:03
            Nikogo nie brónie, ani nie kwole, adukatym nicyjim zek nie jest i nie bede.
            Tyn sie ino nie narazi, ftory nic nie robi, to jedno napewno wiym. Cas
            pokoze, zmiany? Moze i trza pozmiyniać, inoka zaś mocie tyk lepsyk?
            W borze, hehe?
          • Gość: Ciupazka Re: ciupazka jako adwokat IP: *.it-net.pl 17.08.06, 17:25
            Pod lasem cosi ciemniej, cy mi sie zdaje, razym razym i do przodkas , bo
            samorząd to nie ta, cy tamta partyja, ba my syćka
            Nojkrótsso definicja samorządu = wspólne ustalanie problemów do rozwiązania
            (celów) i wspólne ich rozwiązywanie (realizacja).

A jesce krócyj: razym decydujemy, razym wykonujemy.

Niekoniecnie ino w danej jednostce samorządu terytorialnego. W kozdyj grupie
            ludzi, ftorzy kcom razym cosik zrobić.

A tzw. organizacje pozarządowe, czyli wselakie organizacje obywatelskie, ftore
            nie som jest instytucjami samorządu terytorialnego, som jest i majom nyć jego
            sojusznikami, a nie konkurencją i wrogami. Nie wozne,cy to bedzie Kościół,
            cy Związek Podhalan, cy jako inkso organizacja w komitecie samorządowym.
            I ciągniymy syćka wóz POLSKĘ do przodka.
            Telo Jaśkowi i inksym na dziedzinie! Ni ma: oni, my, wy. Som jest MY i
            powinno nazywać sie do NOS! Syćka wroz i ciupazki w gorzć i przy wyborak
            roz, a dobrze. Domy rade temu co złe. A pote juz narzykojcie ino na sie!!!

Tyk ftorzy odyńdom, tyz trza ik dobre doświadcynio usanować a ik błędów nie
            popełniać. Dobrze sie godo, kie sie nic nie robi, mendrole. Stołek ino Wom
            pochnie?
            • Gość: Ciupazka Re: ciupazka jako adwokat IP: *.it-net.pl 17.08.06, 19:20
              Lokomotywa sama, nie wozne, cy to burmistrzem Bąkiem, cy inksym burmistrzem
              z dziedziny nie wystarcy... potrzene jescesom jest koła i pełne ludzi
              wagony.

www.watra.pl/rozne/zakopane/prezydent/DSC_4029.JPG
    • Gość: Zbyszek_D. Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:34
      Oby przegrał!!! Może coś się zmieni na lepsze w tym naszym grajdołku ;-)
      • Gość: Halinka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:14
        Lepiej dla naszego miasta, żeby przegrał, bo strasznie dużo jest do zrobienia. A
        z tą ekipą stagnacja murowana.
        • ciupazka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? 19.08.06, 22:19
          Ftory to Wom stagnacji nie bedzie robiył, he? Sami se jom robicie syćka,
          nie zwolojcie na jednego, jo by syćkik wyruciyła z Urzędu.
          • Gość: Halinka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 23:58
            Wszystkich to może przesada, ale paru kandydatów do wylotki jest. I oni o tym
            wiedzą - zrobią wszystko, żeby bąk wygral. Tylko w ten sposób ocalą skórę.
            • Gość: Ciupazka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.it-net.pl 20.08.06, 07:31
              Nic nie przesodzom, nobarzyj skorumpowane som jest urzędy, a biurokracja i
              brak kompetencji jaze kwicy. To od kogo zacąć, od lustracji kadry
              urzędniczej. I ona sie nobarzyj boi. Zrucenie samej wierchuski jej bedzie
              ręke., bo to ona bedzie nietykalno. Tak było, jest, a cy musi być. Pod
              nowym "Panem" bedom robić to samo. I tu prowda, ftorom i jo Wom do słuchu
              powiem.
              • Gość: Halinka Re: czy Bąk wreszcie przegra??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:32
                Co racja to racja, ale wydaje mi się, że ktokolwiek wygra to pogoni paru
                kierowników z urzędu. I powinien zacząć od tych z wyrokami - to chyba jasne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka