uriel1 12.06.03, 18:51 Dlaczego Cie nie ma? Jak tam egzaminy? Pochwal sie, ale JUŻ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarohu Re: ROZ - do raportu!! 12.06.03, 23:37 Przyłączam się do apelu. Roz ma wybitne zasługi w rozruszaniu forum NT, więc kazda jej nieobecność jest dotkliwa. Ja w swoim czasie też to forum poszturchiwałem. Teraz z przyjemnością obserwuję jak się rozwija. Niestety już za parę dni będę jeszcze dalej niż dotąd, w dodatku na początku bez dostępu do sieci. Do widzenia, Jarohu Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Jarohu 12.06.03, 23:53 uważaj na siebie. I czasem dopadnij gdzieś komputer i się odezwij. jarohu napisał: > Niestety już za parę dni będę jeszcze dalej niż dotąd, w dodatku na początku > bez dostępu do sieci. > Do widzenia, > Jarohu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Forumowe rusanie IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 13.06.03, 09:19 kie sie tak beecie furt na inksyk obzierać, to sie to wase forum nikie nie rusy. Ej, na to syćko przichłodzi mi ino jedno do głowicki: z miastaście a dupaście. / sabałowa / Kiedy se rusymy Z wierśku Marusyny Zomek ozbijemy Zoden nie zginiemy Kiedy se pódziemy Do góry przełęcą Zastrzelimy kozickę Ale kozdy inną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Do Basisty... IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 13.06.03, 16:36 Gość portalu: Basisty napisał(a): z miastaście a dupaście. Hihihi - fajne to powiedzenie, zresztą jedno z ulubionych mojej mamy:) Mieliśmy już tu kiedyś, niestety mało wytrwałą, Forumowiczkę - Ciupazkę. Też nas "obsztorcowywała";)). Mam nadzieję, że Drogi Basisty będziesz bardziej wytrwały w "tym miyscańskim przegadywaniu". Z wyrazami szacunku. Roz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz dlaczego mnie nie ma?:) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 13.06.03, 16:25 1. Wciąż świętuję wynik referendum ;) 2. Trzymam kciuki za Millera...żeby wreszcie mógł odejść i odpocząć:) A tak poważnie...to przecież wiecie jak ciężkie jest życie studenta:))) Zwłaszcza przed obroną pracy mgr! Zwłaszcza jak obrona tuż, tuż, a "problemy badawcze" wciąć się mnożą:)Ech... Z tym chwaleniem to będę musiała poczekać do poniedziałku - dopiero wtedy mam wyniki:( Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: dlaczego mnie nie ma?:) 05.07.03, 12:20 Hej Roz ! Już minęło parę poniedziałków - jak tam Twoje mgr? Serdecznie pozdrawiam - poprzednio z północy a teraz (przez parę lat) na wschód od NT. Na szczęście mam już dostęp do netu. Pozdrawiam, Jarohu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: dlaczego mnie nie ma?:) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 05.07.03, 14:33 Moja praca mgr ma się dobrze...w przeciwieństwie do mnie:)))Szkoda, że doba nie trwa parę godzin więcej - miałabym się kiedy wyspać. Roz - mgr:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Dziękuję:) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 05.07.03, 20:56 Możecie mi gratulować podwójnie...bo to podwójny magister:)))Serdecznie pozdrawiam. Roz. Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Dziękuję:) 05.07.03, 23:06 Roz - To znaczy zrobiłaś drugi fakultet, czy może dwa naraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Dziękuję:) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 06.07.03, 17:33 Można powiedzieć, że dwa prawie jednocześnie:). Ale warto było się męczyć;) - teraz mam przynajmniej "tytuł": bezrobotny absolwent studiów wyższych:))) Serdecznie pozdrawiam. Roz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz :) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 06.07.03, 19:32 Czytałam na zakopiańskim forum, że praktykujesz jako poeta:). No pochwal się...gdzie można znaleźć Twoją twórczość?:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: :) 06.07.03, 21:29 Ty mała zołzico!!!!! Jak się będziesz ze mnie nabijać, to się w Tobie zakocham. A wtedy będziesz miała kłopoty, że hej... Pozdrawiam pięknie i mówię - dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: :) IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 07.07.03, 11:05 No to nie mam wyboru...muszę przestać;)Zapytałam męża...powiedział, że nie zgadza się, żebyś się we mnie zakochał;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: :) IP: 80.72.65.* 08.07.03, 02:29 Nocnie i sennie gratuluje! Oby mgr ROZ nie zostal w oprawce na scianie! W naszej polskiej millerowskiej rzeczywistosci zycze zajecia godnego tytulow. ;o))) "Dlaczego - cholera - ludzie z dwoma (co najmniej) fakultetami maja mniej szans od millerowsko-lepperowskich pseudogimnazjalistow?" Odpowiedz Link Zgłoś