trudny2002 11.08.03, 15:36 Ciupazka, widzem Wos, i kie spominocie takiygo ksiyndza, i kie fcecie to;erancji i kie sie Wom widzi lato...to jo Wos widzem... I jako? trudny;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 I nie ino dzisiok... 11.08.03, 16:38 jutro sie biere, znacy sie we środe i na kwilke se siedne, ba jako, no w Zokopanem...ale siedziło nie bede do Matki Boski, bo zaś mom robote ...a kie se lygne to ftos wiye ci se nie lygne abo i w Chochołowie abo i w Zokopanem...a Ciupazka Ty spis, cy sie mi ino widzi co śpis... Kie to nie Ty , to cos tak okropecnie chrapie. Przecie miś jesce sie ruso , a nie śpi...no moze i śpi, ciepluśko to i spac sie mu fce... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Pieknie witom...trudnego u nos... IP: *.it-net.pl 11.08.03, 22:34 ...i przepytuje tyz pieknie - wyboccie krzesny trudny, zek Wos tak późno przywitała . Bars zek rada, ześ cie do nos zajrzoł, pytomy cęściej, a jak trza nom przyłozyć, to z zo ramienia bijcie, ino nos nie zabijcie...ba haj! Na urlopie, cyście przeniós na stałe do Zokopanego? Cy ino turyste udajycie, he? A jak syćko widzicie, to ostowcie choć znak, zeście widzioł...Troche Wom zozdrosce, zeście tam... jo jesce nie...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Pieknie witom...Ciupazka wiecorem 11.08.03, 22:49 coz to poźno abo niepóźno, cas jes to jes, a kie go nima to inkso sprawa... Jo tyz jesce siedzem se na dupie w chałupie, a ino zaglondom, a zaglondom bo sie bede w zokopane broł. Trza mi tego okrutnie...jesce kwile i bede, tak moze ze dwa dni ta kwilka iono cos jo bede rachowoł. Bede to bede, a zaś kie sie wróce to zaś mie nie bedzie... A widzi sie mi jesce i Jurgów i Chochołów i moze jesce co, ale ftos to wiy... I jo się ku Tobie odzywom i se dzisiok bede społ wartko... trudny...hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Pieknie witom...Ciupazka wiecorem IP: *.it-net.pl 11.08.03, 23:16 Mos ka nynać? Godoj, bo moze trza bedzie robić jaki alarm dlo takiego gościa jako Ty, trudny, he? A ze późno? Nei tak mi sie wej układo, zek sie dopiyro ku chałupie dowlekła. Mos scęście, zek poźrała w kompa, to choć dwa słowa zamienimy. Chałupe u nos stawios, cy jako? Jakby co, abo co, to my som abo: www.litworówka.pl, abo www.matuska.pl(siostra), a wysyj - jyj córki chałupa, powołoj sie na mnie, to moze nie zginies...Hej! Piyknie pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ej z Tobom to ino godanie i godanie... 11.08.03, 23:42 Cy mom ka nynać...jo Ciupazka w Zokopanem siedzioł wiyncy jak piyńć roków. Downo, prowda, ino ze z tego siedzynio , a co godać, no tako sie porobiło co i nynać ka mom i jesce casem to i zanim jus se zamkne łocka to ...no ni mogem syćkiego tak pisać, bo nie syćka som w kierpcak... A kie bedzie cas to pogodomy, moze sie i zaś pokaze co momy znajomyk i tu i jesce ka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ej z Tobom to ino godanie i godanie... 12.08.03, 00:00 No to dobryj nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 No to i jo se pośpie 12.08.03, 00:05 pośpie se bez pośpiechu...jutro se wstane...znacy się dzisiok juz. zaroz... trudny ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wstołek 12.08.03, 09:09 ledwom wstoł, bo mie tocy taki jedyn co sie nazywo lyń. Społbyk se jesce, ba jako...ino ni moge bo cas cosik robić. Zima bedzie to se pośpie... Witom, krzesnomatko, pochwolony... Inksi tyz trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ..jo tyz...nei... IP: *.it-net.pl 12.08.03, 09:29 ...Bóg zapłoć za witacke, witojze i ty! Jo ta nie wierze , ze Ci lyń w rzyci siedzi, ba piórko mos wpięte i temuś telo wartki, ba jako! Zelzyj pytom pieknie, bo fto za Cie bee goniył, kie sie nie dej Boze z tyj wartości minies, he? Słonecko świeci, u wos pewniy tyz , nei jak Bóg przykozoł, "do roboty nietoty". Ba ci ta powiym... Jeee, przecie głupiego sie robota trzymo, ni ma strachu, napewno jyj Ci nie braknie, ino cy jom przerobis??? JO juz tyz nie daje rady... Psiokrewecno psiokrew... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Lekko nie na temat ;) 12.08.03, 16:38 Trudny, widzisz i nie grzmisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Grzmoty, chodocku to sie mi nie widzom 12.08.03, 17:11 ino nie widzom sie mi kie mie ni ma. Teroz juzek jes, ino grzmoty sie mi nie widzom, bo kie juzek jes to cos sie mi widzieć majom. A ci to jo zachodzem ino bo się mi grzmotnąć fce? Grzmocynie sie mi widzi i piykne moze być, ino do grzmocynio kie cłek som to jakosi mało... a kie zaś nie som to zaś sie mu ono nie widzi... Z trudnemi mi przychodzi o grzmocyniu, a kieś Ty pepperoni to som wiys co nie ino grzmot, ba jesce i pieprznąć kie fto fce to moze. Kie moze. Daj Boze... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Grzmoty, chodocku to sie mi nie widzom IP: *.it-net.pl 12.08.03, 18:53 trudny2002 napisał: > ino nie widzom sie mi kie mie ni ma. Teroz juzek jes, ino grzmoty sie mi nie > widzom, bo kie juzek jes to cos sie mi widzieć majom. > A ci to jo zachodzem ino bo się mi grzmotnąć fce? > Grzmocynie sie mi widzi i piykne moze być, ino do grzmocynio kie cłek som to > jakosi mało... a kie zaś nie som to zaś sie mu ono nie widzi... > Z trudnemi mi przychodzi o grzmocyniu, a kieś Ty pepperoni to som wiys co nie > ino grzmot, ba jesce i pieprznąć kie fto fce to moze. Kie moze. > Daj Boze... > trudny A nawet, kie moze i dej Boze... - to,jo sie pytom, cy to zawse pomoze??? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Grzmoty, chodocku to sie mi nie widzom 14.08.03, 15:24 Pomoże albo i nie pomoże. Ale czasem aż korci żeby grzmotnąć. Jak się tak popatrzy na ulicy albo w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ..A jo Wos widzem... IP: *.it-net.pl 15.08.03, 00:04 .krzesnoojce trudny juz w Zokopanym . Zyce Wom cobyście se trudny dychnon, naposł ocy i usy naskim światem i godnie odpocon. A pozdrówcie ta Tatry ode mnie tyz i tyk wspólnyk znajomyk.Zachodze w głowicke, o kim to godocie...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A jo Wos widzem... IP: *.it-net.pl 01.09.03, 13:02 trudny2002 napisał: > Ciupazka, widzem Wos, i kie spominocie takiygo ksiyndza, i kie fcecie > to;erancji i kie sie Wom widzi lato...to jo Wos widzem... > I jako? > trudny;-))) Trudny! Jo wos nie widzem... Fcem wos widzieć! Cemu jo wos nie widzem? Kaście som??? Telo cicho... Cemu??? Obezwijcie sie! Syćka cekomy krzesnoojce trudny...Pytomy pieknie! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A jo Wos widzem... IP: *.it-net.pl 04.09.03, 09:22 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > trudny2002 napisał: > > > Ciupazka, widzem Wos, i kie spominocie takiygo ksiyndza, i kie fcecie > > to;erancji i kie sie Wom widzi lato...to jo Wos widzem... > > I jako? > > trudny;-))) > > > Trudny! Jo wos nie widzem... Fcem wos widzieć! Cemu jo wos nie widzem? > Kaście som??? Telo cicho... Cemu??? Obezwijcie sie! Syćka cekomy krzesnoojce > > trudny...Pytomy pieknie! > Telo.Pozdr. Trudny! Pieknie pytom, obezwijcie sie! Cemu tak cicho w Krakowie na Forum i do nos nie zazierocie??? Cemu? Brakuje nom krzesnoojca trudnego.... Kaście? He? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: A jo Wos widzem... 04.09.03, 17:09 Jo ni mom telo casu...ino to tyz nie jes prowda, bo cas mom ino mi sie nie fce...dzisiok to mi sie sumieynnie nie fce nic. I cy jes umyncony? A kazby umyncony...no nie fce sie mi nic. Lyń. Mom go dzisiok i moze mie potrzymie jesce i jutro.... Ciupazka, wiys co jo naprowde , sumiynnie tak długo w Zokopanem nie siedzioł. Pokozało sie co w śpitolu moja matuś i musiołek sie wrócić takoz wartko ... Dzisiok lepi i widzi sie mi co bedzie jesce lepi... A Tereske O. co juz i ni ma, no bedzie ze dwa tydźnie kie Ji ni ma...toś znała? Moze być co nie ino sie pytom, boś pisała piyknie o znojomyk wspólnyk...a Klamerusów ? Ftorego lepi? Władka co sie minył? Julka, cy moze Pietrka? A moze Ty Jaśka K. znos, tego co dziecka ucy malować po skle w Jutrzence...?? A moze Zanka R. co dzisiok juz nie, ale było co projektowoł narty ...a moze Jaśka K. Bułecke...a moze jesce kogosi ino ni moge napisać bo dzisiok nie wiym cy oni to fcom , abo i nie... Pozdrawiom i teroz bede bywoł ino kie puści lyń...;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A jo Wos widzem... IP: *.it-net.pl 04.09.03, 17:27 Jezusicku Nazareński, dobrze, ześ sie obezwoł, bo jo juz myślałak , ześ pomarł i trza jakie takie zdrowaśki i pociórze mówić. O Booooze, dzięki ci, ześ trudny jest! I ze trudny sie naloz! Roz cie wołom - ni ma, drugi roz - cicho, no psiokrew! W Krakowie - ni ma , ki pieron, cy co sie stało. Okropnie zek rada, ze ci nic. A to, ze my sie nie uwidzieli, to pewniy tak miało być. Juz mie tam ni ma, a kie bede? Nieprędko, moze na Syćkik Świętych , moze... Z połowe tyk osób, coś wymiynił znom, abo znałak, nieftorzy przyjyzdzali do nos na posiady, downo... Telo. Zdrowio zycem.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A jo nie widze trudnego..... 06.07.04, 15:16 Kansi sie krzesnoociec podzioł, cy straciył, he? Nie obzywo sie , moze nie tak... inacyj sie obzywo , nie do sie ukryć, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A jo zaś widze trudnego..... 21.05.05, 10:12 ... hale trza za nim gonić do Krakowa, bajako. Jo Cie ta nońde, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: A jo zaś widze trudnego..... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 19:36 Ten trudny jest rzecywiście barz trudny. Coby mu to doradzić? Na dobry sen to jo mom taki przepis : Trza spać dokładnie, miejsce w miejsce. Abo jesce lepsy: jak sie śpi z kimsi, to sie warcyj śpi. No to telo. Co jesce? Na lynistwo nima lykarstwa ino trzy posecki na portecki. Ale to lo małyk dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A jo zaś widze trudnego..... 23.05.05, 22:49 Hehe, no toś piykne recepisy dała dlo krzesnoojca trudnego. Oooo, On zaś nie taki wartki do spanio, haj. Hale jak mi trza, to wiym ka mom sukać , wykrakałak juz w piątek , ze Gołota przegro, kie my se ukwalowali i tak sie stało, hale tótó, ze jaze tak przegro , to na mój dusiu nie myślałak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=24168927 Juz chyba som Gołota ni mo wątpliwości, co mo robić dalyj... Odpowiedz Link Zgłoś