robisc 08.03.04, 21:16 Zaraz mnie szlak trafi z powdu szybkości...tfu, powolnosci działania forum. Czy to oznaki początku końca Agory? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanna Re: Serwer Agory dostał zadyszki 08.03.04, 21:21 Byc moze. I kto by pomyslal ze Afera Rywina w sumie uderzy w Michnika jednak, bo on przestanie byc redaktorkiem raczej po tym wszystkim. Podobno jak przeczytal raport Rokity to gadal: co ten JAsio pisze? JASIO (SIC !!) Toz to mitologia jakas! Jakies bajki! Biedny ci ja biedny, najpierw mnie wmanipulowali a teraz JAsio bajke napisal. To bedzie koniec Michnika jako redaktorka i nikt wiecej nie beknie. Cos mi sie tak widzi. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Serwer Agory dostał zadyszki 08.03.04, 21:32 Musze dokladnie kiedys przeszukac archiwum forum, bo pamietam, ze kiedys napisalem, a bylo to DAWNO temu, jeszcze w 2002, ze od tej Rywinowej afery przekreci sie cala elita polityczna i mialem racje. Wtedy jednak nikt sie ze mna nie chcial zgodzic. No i prosze. SLD na wylocie, Samoobrona w koronie chwaly, PO popierduje z rzadka o "barbarzyncach" a Balcerowicz dostaje propozycje ewakuacyjne do IMF. Takie jest zycie.-))) Oby wiecej takich Michnikow i Rywinow. Odpowiedz Link
robisc Jest coraz gorzej 09.03.04, 20:33 Po prostu nie można było przez kilkanaście minut wejśc na forum. Rok temu takie awarie się nie zdarzały. Coś musi byc na rzeczy z tymi problemami Agory. Odpowiedz Link
legal.alien Re: Serwer Agory dostał zadyszki 09.03.04, 20:43 Ten serwer nasladuje naczelnego mi-mi-mi-mi-mi-chnika Odpowiedz Link
robisc Re: Serwer Agory dostał zadyszki 09.03.04, 22:18 legal.alien napisał: > Ten serwer nasladuje naczelnego mi-mi-mi-mi-mi-chnika Taa...dziś się poddaję - nie sposób wytrzymać Odpowiedz Link