Dodaj do ulubionych

O Jezu !!!

23.09.10, 02:38
Alem przysnal! Dorota tu jeszcze pisze? Pewnie siwa babunia??

www.uswitch.com/news/money/uk-worst-place-to-live-in-europe-uswitch-quality-of-life-index-890419/
Polska na 4 miejscu w jakosci zycia ....Household income w Polsce 34, 444 funta,ile ja spalem? Pewnie ze 40 lat ?
Obserwuj wątek
    • stoje_i_patrze Mam do Ciebie prosbe 23.09.10, 08:29
      KAdi-Lak

mam prośbę do Ciebie - przestań proszę generować wątki jeden z a drugim gdzie są już przecież inne o takiej tematyce.
      Zaczynam podejrzewać że masz problem z Polską, Ameryką i imigracją ale to nie moja sprawa więc nie czepiam się, stosuj się tylko proszę do prośby, jeśli możesz, wiesz, by żyło się lepiej, wszystkimwink
      • remmm-o Re: Mam do Ciebie prosbe 23.09.10, 09:34
        he he ,ale te to jest niezła manipulacja.
        GAZETA już dała dwa artykuły o tym w tym samym czasie na stronie smile
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8413200,Brytyjski_portal__Polska_czwarta_w_rankingu_jakosci.html
        wyborcza.biz/biznes/1,100969,8413535,uSwitch__Polska_czwarta_w_rankingu_jakosci_zycia.html
        Ale prawdziwych danych już nie zalinkują bo to nie po ich lini.
        swiatowidz.pl/?p=283
        „Newsweek” ułożył ranking „najlepszych krajów”, w którym Polska radzi sobie relatywnie nieźle. Byłoby pięknie, ale zwycięzcą jesteśmy w grupie, którą od dawna chcemy opuścić, a w kategorii „jakość życia” prześcignęły nas Białoruś i Kuba.
        .
        FAKTY Z Polski.
        forum.gazeta.pl/forum/w,30,116778213,116783300,to_sa_wierutne_bzdury.html
    • dorota_3 Re: O Jezu !!! 23.09.10, 09:51
      Jeszcze wczoraj ze mną rozmawiałeś, a dziś juz tego nie pamiętasz? Moja babcia miała tak w ostatnich latach zycia (88-89).
      Kadi, faktycznie, po co nowy wątek dokładnie o tym samym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka