Dodaj do ulubionych

Program Marszalka programem Dudy?

12.05.15, 19:50
E, chyba nie sad
"Panie Marszałku, a jaki program tej partii? Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio."
Obserwuj wątek
    • klip-klap nie zartuj sobie 12.05.15, 22:29
      Przeciez to grzeczny chlopiec w stylu unii wolnosci.
    • dorota_333 Mógłby zacząć od własnej partii 13.05.15, 09:07
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,157426009,157426009,IV_RP_na_Cyprze_czyli_rzecz_o_hipokryzji.html

Bo najwyraźniej sprawa "przyschnęła".
      • szczurek.polny U siebie musi szukać, z PO może brać jak leci 19.05.15, 23:38
        Taki pierwszy lepszy przykład z mojego lokalnego podwórka:
        www.rmf24.pl/fakty/polska/news-afera-korupcyjna-w-piasecznie-izraelski-biznesmen-przyznal-s,nId,1697945
        Łukasz K. to lokalny bonzo PO - kumple z jego bandy już po aresztowaniu mówili, że "to nie możliwe, na pewno nie Łukasz, on tyle zrobił w spawie walki z korupcją". Łukasz walnął sobie fotkę z Brąkiem (który objazdową kampanię wyborczą zaczynał właśnie w Piasecznie) i mu odbiło: postanowił pokazać, jaki on teraz ważny i podbił stawkę Mosze T. Mosze się wkurwił, bo jak się dogadali na 200 tys. PLN, to nie będzie płacił 400 tys. PLN, bo sobie Łukasz zdjęcie zrobił z Brąkiem. Dał cynk do CBA i Łukasza zwinęli. Mosze zapłacił 100 tys. PLN kaucji i poleciał sobie do Izraela, a Łukasz się nauczy, że raz danego słowa się dotrzymuje i stawki się nie podbija.
        • dorota_333 Daleko nie szuka 20.05.15, 09:53
          Podajesz przykład lokalnego działacza, a ja mówię o osobie, która jest po raz trzeci posłanką PiS, a jeszcze dwa razy była senatorem (aż sprawdziłam). Czołowa postać PiS na Pomorzu.
    • auror-a Re: Program Marszalka programem Dudy? 19.05.15, 20:32
      byly-kadi napisał:

> E, chyba nie sad
      > "Panie Marszałku, a jaki program tej partii? Najprostszy z możliwych. Bić kurwy
      > i złodziei, mości hrabio."

a kto tak powiedział

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka