byly-kadi 12.05.15, 19:50 E, chyba nie "Panie Marszałku, a jaki program tej partii? Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klip-klap nie zartuj sobie 12.05.15, 22:29 Przeciez to grzeczny chlopiec w stylu unii wolnosci. Odpowiedz Link
dorota_333 Mógłby zacząć od własnej partii 13.05.15, 09:07 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,157426009,157426009,IV_RP_na_Cyprze_czyli_rzecz_o_hipokryzji.html Bo najwyraźniej sprawa "przyschnęła". Odpowiedz Link
szczurek.polny U siebie musi szukać, z PO może brać jak leci 19.05.15, 23:38 Taki pierwszy lepszy przykład z mojego lokalnego podwórka: www.rmf24.pl/fakty/polska/news-afera-korupcyjna-w-piasecznie-izraelski-biznesmen-przyznal-s,nId,1697945 Łukasz K. to lokalny bonzo PO - kumple z jego bandy już po aresztowaniu mówili, że "to nie możliwe, na pewno nie Łukasz, on tyle zrobił w spawie walki z korupcją". Łukasz walnął sobie fotkę z Brąkiem (który objazdową kampanię wyborczą zaczynał właśnie w Piasecznie) i mu odbiło: postanowił pokazać, jaki on teraz ważny i podbił stawkę Mosze T. Mosze się wkurwił, bo jak się dogadali na 200 tys. PLN, to nie będzie płacił 400 tys. PLN, bo sobie Łukasz zdjęcie zrobił z Brąkiem. Dał cynk do CBA i Łukasza zwinęli. Mosze zapłacił 100 tys. PLN kaucji i poleciał sobie do Izraela, a Łukasz się nauczy, że raz danego słowa się dotrzymuje i stawki się nie podbija. Odpowiedz Link
dorota_333 Daleko nie szuka 20.05.15, 09:53 Podajesz przykład lokalnego działacza, a ja mówię o osobie, która jest po raz trzeci posłanką PiS, a jeszcze dwa razy była senatorem (aż sprawdziłam). Czołowa postać PiS na Pomorzu. Odpowiedz Link
auror-a Re: Program Marszalka programem Dudy? 19.05.15, 20:32 byly-kadi napisał: > E, chyba nie > "Panie Marszałku, a jaki program tej partii? Najprostszy z możliwych. Bić kurwy > i złodziei, mości hrabio." a kto tak powiedział Odpowiedz Link