Dodaj do ulubionych

Regulamin forum

• dorota_333 Wniosek o wycinkę i bana 24.05.17, 11:52
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163977072,163977072,WYpowiadamy_wojne_barbarzyncom_.html

Wyjaśnię od razu: jestem bardzo mocno przeciwna imigrantom. Ale treści w powyższym wątku są nie do zaakceptowania.
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 13.06.17, 21:09
      Wnosze o usuniecie wpisow trolli w moim ostatnim watku jako naruszace podstawowe punkty regulaminu.

Przypominam, ze wielokrotnie grzecznie prosilem te rozowe palanty o nie wchodzenie mi w droge i zapowiadalem, ze bede ODPOWIADAL pelna agresja na ataki na mnie, do samego konca mojego lub ich wink

Niech sie pierdola ze soba w swoim rozowym bagnie.

Hough !
      • dorota_333 Re: Regulamin forum 13.06.17, 22:59
        To ja wnoszę, o to samo, tylko że wnioskodawcę. Na tej samej podstawie regulaminowej.

Imputowanie mi, że mogłabym [...] się w różowym (!) bagnie (!) uważam za skrajnie uwłaczające.
        • lastboyscout Re: Regulamin forum 13.06.17, 23:05
          To po chuja mnie czytasz glupia cipo?
          Odpierdolcie ode mnie i od moich watkow raz na zawsze to sie nie dowiesz, ze jestes rozowym bagnem.

• dorota_333 Re: Regulamin forum 14.06.17, 09:43
      Harcerzyk się nieładnie wyraża, można już wpisy pod wątkiem wykasować.
      • zimna-wodka Re: Regulamin forum 15.06.17, 18:54
        A ja jestem postawą LBS mocno zbudowany. Bo dawną retoryke fekalną zastąpił retoryką perwersyjno-seksualną. A to stanowczo mniej obrzydliwe. LBS nam się wyraźnie cywilizuje. jak tak dalej pójdzie to jeszcze w tym dziesięcioleciu przestanie smarkać w rękaw albo nawet puszczać bąki przy jedzeniu. Kto by pomyślał....
        A do LBS:
        najsłodszy przyjacielu! Tyle razy pisałem, że najlepszą metodą na to by nie być czytanym jest niepisanie. A jak już nie możesz się powstrzymać to pisz pamiętnik i chowaj g tam gdzie nikt nie znajdzie - najlepiej pod poduszką.
        Albo deponuj swoje najważniejsze, najbardziej błyskotliwe myśli u notariusza z dyspozycją "opublikować 50 lat po mojej śmierci". To nawet będzie lepsze, bo ludzkość nie zostanie na zawsze pozbawiona twoich odkrywczych pomysłów. A nie można wykluczyć, że za te 50 lat (plus cośtam) ludzkość się pochyli nad nimi z należytym szacunkiem i czcią. Może nawet nada im rangę objawień fatimskich czy czegoś w tym rodzaju.
        • dorota_333 Re: Regulamin forum 15.06.17, 19:39
          > Bo dawną retoryke fekalną zastąpił retoryką perwersyjno-seksualną.
          Ja w tym widzę naturalny etap rozwoju. Najpierw przechodzi fazę analną, zafascynowania wydzielinami (samozachwyt po wysadzeniu na nocniczek), potem zaczyna eksplorować swoje ciało. Tak mniej więcej od czwartego roku życia.

Tak że smarkanie w rękaw będzie trwało jeszcze długo.
          • zimna-wodka Re: Regulamin forum 15.06.17, 20:19
            No ale fantazje erotyczne ma znacznie dojrzalsze. "Pierdolenie w różowym bagnie" to już wyższe klasy podstawówki a może nawet gimnazjum (pewnie dlatego likwidują gimnazja).
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 21.06.17, 19:05
      Wedle Regulaminu - do wycinki:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164196118,164196118,Czemu_Polska.html

Czy Pepe nie rozumie nawet tego, co dużymi literami?
      • zimna-wodka Re: Regulamin forum 25.06.17, 16:59
        Następny do wywalenia. I wpis i autor.

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164213913,164213913,POLITYCZNE_PIEKLO.html
        • dorota_333 Re: Regulamin forum 26.06.17, 09:41
          Przyłączam się do tego wniosku. Jakiś prostacki troll.
        • damkon Re: Regulamin forum 27.06.17, 22:21
          już usunąłem
    • dorota_3 Re: Regulamin forum 11.07.17, 19:05
      Wniosek o wycinkę, jakiś troll buszuje:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298810
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298896
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298898
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298877
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298879
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,146601545,146601545,SKOKi_Sytuacja_pogarsza_sie_.html?p=164298904
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 12.07.17, 13:40
      Użytkownika "kezil98" warto by zbanować.
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 18.07.17, 19:01
      Wnosze o usuniecie z forum wpisu lamiacego 4 punkt regulaminu oraz jego autora:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164335609,164335609,Slychac_rozowe_wycie_Znakomicie_.html?p=164336182
      • lastboyscout Re: Regulamin forum 18.07.17, 21:14
        Wnosze o usuniecie wszystkich wpisow rozowych troli z mojego ostatniego watku.
        Przypominam, ze wielokrotnie grzecznie prosilem i stale przypominam aby te trolle odpierdolily sie w koncu ode mnie.
        • zimna-wodka Re: Regulamin forum 18.07.17, 22:10
          Uprzejmie informuję, że usunięcie moich wpisów nic nie da bo bedę popełniał następne. Uzasadnienie zawarłem właśnie w ostatnim wątku mojego przyjaciela, LBS-a.
          I przpominam, że najlepszym sposobem na uzyskanie niekomentowania jest niepisanie bądź pisanie pamiętnika.
          Jak dla mnie - pisz jak najwiecej, przyjacielu. Do fekalno-analnych skojarzeń, jakie nagminnie stosujesz, już przywykłem i mi nie przeszkadzają. A twoje niebanalne i pełne polotu odpowiedzi, cytuję" "odpierdol się" są perełkami, nad którymi ludzkość się pochyli z szacunkiem i podziwem (kiedyś).
          Serdecznie pozdrawiam.
      • damkon Re: Regulamin forum 20.07.17, 22:35
        Po co ty nam głowę zawracasz takimi bzdurami??? Widziałem kawałek tej waszej nawalanki i przyznam szczerze, że całkowicie szkoda naszego czasu na czytanie takich wypocin. Chcesz pyskówek? Proszę bardzo! Ale nie dręcz nas, żebyśmy musieli to czytać i roztrząsać, kto kogo obraził i czyj wpis kwalifikuje się do usunięcia!!!
        A tak na marginesie, to uważam, że nieraz warto spojrzeć w swoją metrykę i czasami krótkie spodenki odłożyć do szafy na półkę!
        • lastboyscout Re: Regulamin forum 21.07.17, 13:02
          Jakiej nawalanki ? ! smile Bluzgajace trolle dostaly dwa razy "pierdol sie" i tyle.
          A ty jak zwykle nic nie zrozumiales sierzancie wink
    • dorota_333 Dwa wnioski o wycinkę 22.07.17, 12:04
      Pierwszy ze względów oczywistych:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164345512,164345512,Wina_Tuska.html?p=164355513

Drugi - ponieważ nastroje w kraju są takie a nie inne, to wydaje mi się rzeczą nieodpowiedzialną zamieszczać expressis verbis wezwanie do zabijania:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164350374,164350374,Triumf_histerii_i_euforii_I_troche_o_gwiazdach_.html?p=164357185
    • dorota_333 Małe sprzątanko 01.09.17, 09:20
      To do usunięcia:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164574760,164574760,czy_Rosja_zaatakuje_Polske_14_wrzesnia_.html?p=164580163

ale użytkownik newworld2017 też powinien wylecieć.
    • dorota_333 Rosyjskie trolle brutalnie agresywne 05.09.17, 11:22
      Wniosek o wycinkę:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164594634,164594634,Panie_Fransie_Timmermansie.html?p=164643155

również wniosek o usunięcie użytkownika.
      • zimna-wodka Re: Rosyjskie trolle brutalnie agresywne 05.09.17, 13:01
        Dołączam się do wniosku. Pani(?) leda 16 (dla mnie łabędziemdmuchana16) w swoich wpisach z zasady ogranicza się do inwektyw bazujących na kloacznych skojarzeniach. To zbyt głupie i obrzydliwe nawet dla mnie.
    • dorota_333 Admini, pobudka 11.09.17, 08:24
      Jak widzę niemal po tygodniu chamski post dalej wisi. A troll działa.
      Admini, proszę się obudzić.
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 13.09.17, 09:17
      Kolejny raz proszę Adminów o reakcję.
    • oka_blysk ban dla sendvigius 15.10.17, 12:55
      Po chwili namysłu ...
      Mam prośbę o zbanowanie sendvigiusa, jako osoby propagujące treści antypolskie.

Przykład:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,164878221,164878221,Zolto_zolciej_dookola_wszystko_zaczyna_byc_jasne_.html?p=164904756
      1) Nawet mu się nie chciało poczytać w Wiki o wysiedleniach śląskich 1945-1948, tylko rozpoczął od zdyskredytowania tego - cytat: "Widac były powody. Podaj konkrety to będzie temat." (koniec cytatu). Że co? Że nie było? Że były powody?, aby z Polski do Rosji deportować w zwierzęcych warunkach Polaków po wojnie? Że były powody do tego, aby umierali po drodze, aby większość z nich nigdy już do Polski nie wróciła? Co to za antypolski ...?
      2) Wypowiedź sendvigiusa zbudowana jest na "micie wdzięczności" Polaków dla Rosjan wg schematu "Może i Rosjanie byli źle, ale i tak Polacy powinni być wdzięczni, że to Rosjanie nimi rządzili, a nie Niemcy". Czytałem i słuchałem dużo takich wypowiedzi w rosyjskich mediach i bardzo źle reaguję za każdym razem. To jest oficjalna ścieżka kremlowskiej propagandy, którą teraz sendvigius nam tu powtórzył na forum. W ślad za tym idzie rehabilitacja narzuconego ustroju komunistycznego w Polsce (co też sendvigius dokonał w swoim wpisie, niezająkując się ani trochę o sfałszowanych przez sowietów wyborach w Polsce). A na końcu tej rosyjskiej propagandy mamy zawsze przekaz: "Niewdzięczni Polacy, za których przelali krew rosyjscy żołnierze" - proszę nie idźmy tą drogą kremlowskiej propagandy.
      W tej sprawie jest też wpis seveanseas - przedstawił inny pogląd i ok.. Wypowiedź, jak wypowiedź, daje inne informacje rozbudowując wątek, ale nie wrzuca nam tu kremlowskiej narracji.

-----------
      IMO sendvigius także za propagowanie postaw antyszczepionkowych powinien zostać zbanowany - lub chociaż te wpisy usunięte, ale to jest gdzieś na pograniczu i na szczęście dla mnie, to Wy admini będziecie to oceniać.

=========================

Dopisek:
      W całym mikrodialogu, który dotyczył odpowiedzialności Rosji za II WŚ pojawiły się takie osoby:
      - Ja (bo byłem pierwszy) - antyrosyjski,
      - sevenseas - neutralny w tej kwestii,
      - sendvigius - prorosyjski,
      - cojestdoktorku - prorosyjski.
      Dla mnie jest niezrozumiałe po co bronić Rosjan. Można pisać, że postąpili racjonalnie ze swojego punktu widzenia. I to bym w pełni akceptował - nawet brew by mi nie drgnęła czytając takie treści, ale pisać o tym, że chcieli oni dobrze dla innych i tak postępowali, aby innym było dobrze, to nadwyręża nieco moje siły.
      • sevenseas Re: ban dla sendvigius 30.11.17, 13:22
        czizus 30.11.17, 12:14

> Wiadomo ze lepszy jest drogi amerykanski demokratyczny gaz niz zly tani kacapsk
        > i. Za to bedziesz placil TY, nie politycy. Jestescie jak zaraza, nadchodzaca id
        > iokracjo, zdezelowane umysly ktore nadaja sie tylko do roboty nie myslenia, na
        > niczym sie nie znacie, za to duzo i glosno pierdolicie od rzeczy, no chyba ze j
        > estes jak dorotka tutaj ...na etacie? I wy chcecie silnej i niepodlegej Polski,
        > z takim ignoranctwem???
        > Ten post pokazuje jak naiwny jestes....jaka niepodleglosc? Od rosyjskiego gazu?
        > Nasze potrzeby sa co najmniej 20 razy wieksze niz gaz dostraczany przez USA...
        > potrafisz to zrozumiec? Nasz gazoport tego nie uniesie, a nawet jak wybudujemy
        > nowy.....to budzet Polski tego nie wytrzyma, konkurencyjnosc przemyslu zalezy o
        > d taniej i dostepnej energii, a ty chcesz im podnosic ceny...pol biedy z wami k
        > onsumentami i tak sie dla nikogo nie liczycie, macie tylko pracowac i placic po
        > datki. Problem z wami wasatymi Januszami jest taki ze nie myslicie o konsekwenc
        > jach pewnych decyzji politycznych, myslenie jest zero jedynkowe, a swiat podzie
        > lony na dobrych i zlych, jak w bajkach co czytala wam mama na dobranoc.

Lubię to kacapskie wycie!!! "

Prosze o wyciecie, odpowiedz nic nie wnosi do rozmowy i zasmieca watek.

Dzieki.
        • sevenseas Prosze o wyciecie.. 30.11.17, 13:26
          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,158223935,158223935,Rosyjski_gaz_.html
          "czizus 30.11.17, 12:14

Lubię to kacapskie wycie!!! "

ostatnia odpowiedz czizusa, nic nie wnosi do rozmowy i zasmieca watek.

dzieki.

Moze sie mu przypatrzycie, bo napisal 2-3 posty na forum, w kazdym obraza forumowiczow i wyzywa od roznych...
    • dorota_333 Damkon, interweniuj 01.12.17, 09:33
      bo Przycinek już tu nie bywa.

Kadi napił się wieczorem i wyprodukował 7 wątków, w większości jednozdaniowe. Proponuję wyciąć wszystkie, a Kadiemu dyskusję w innych wątkach (na te tematy wątki już są).

Kadi: piłeś - nie pisz smile
      • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 03.12.17, 19:05
        kadi dostal ode mnie bana. Przycinek faktycznie tu nie bywa, ale jak juz wlazl to sie zezloscil. Mowiac inaczej nawet moja forumowa obojetnosc ma swoje granice. Nie po to kiedys poswiecalem swoj czas, aby ktos mi to teraz psul.
        Ty tez nie psuj i nie denerwuj mnie.
        • dorota_333 Re: Damkon, interweniuj 03.12.17, 19:26
          Ale po co ban dla Kadiego? Nie zrobił nic złego. Po prostu, wyczyścić te jednozdaniowe wątki i po sprawie.

Przycinku, Kadi ma tą cechę, że nie obraża nikogo personalnie. Jeśli wypowiada się ostro, to ogólnie. A jeśli coś przeskrobał, to się odpuszcza, jako stałemu klientowi smile
          Przywróć go, proszę.
          • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 04.12.17, 06:19
            za to:
            "PiS zreformowal wasz gowniany kraj"
            mnie to obraża
            • dorota_333 Re: Damkon, interweniuj 04.12.17, 09:36
              Tak, to niedopuszczalne, co napisał. Ale wystarczyłoby wyciąć i jeśli już zbanować, to czasowo, nie na stałe. Stały ban dopiero, jak to się będzie powtarzać notorycznie.

Przycinku, do klienta, który przychodzi od lat, trzeba mieć troszkę inne podejście smile Nie wywala się tak od razu. Faktem jest jednak, że Kadi powinien przemyśleć, czy chce pisać tu dalej.
              • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 03:39
                to mnie wyglada na notorycznie:
                forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165160753,165160753,Mam_w_dupie_malo_ojczyzne.html

zreszta to jest prosta sprawa - jak pisal Saint Exupery slowami lisa: "dobrze widzi się tylko sercem"
                Wiec jesli ktos pisze do mnie takie rzeczy - to bez wzgledu na stan znajomosci swiadczy to o znajomosci.

A ja - skoro poswiecalem swoj czas na to forum - stalem się odpowiedzialny za to forum.
                To jest tak jak Saint Exupery powiedzial o rozy slowami lisa: "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Jesteś odpowiedzialny za twoją różę."

Wole aby ta planeta o nazwie forum PiG zostala pusta - niz aby ktos z Nowego Jorku robil mi na niej smietnik tylko dlatego, ze nienawidzi Polski.

dobrze widzi się tylko sercem - nigdy o tym nie zapominaj
                • dorota_333 Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 10:43
                  ...i dlatego też trzeba mieć trochę wyrozumiałości dla ludzi. W granicach zdrowego rozsądku, rzecz jasna.
                  Przycinku: zbyt długo nie reagujesz, a potem Twoja reakcja jest nadmierna.
                  • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 16:06
                    dorota_333 napisała:

> ...i dlatego też trzeba mieć trochę wyrozumiałości dla ludzi. W granicach zdrow
                    > ego rozsądku, rzecz jasna.

chyba zartujesz. Czy nie przyszlo ci do glowy, ze on to robi specjalnie, z premedytacja, na zlosc nam wszystkim? Wlasnie dlatego, ze go polubilas? Zapomnij o tym. On wysiadl z pociagu i juz nie wroci. Podjal taka decyzje jaka podjal i koniec. Pociag jedzie dalej bez kadilaka.

Ludzie podejmuja decyzje wbrew nam, wbrew temu czy ktos ich lubi, czy nie - co wiecej - oni nawet nie widza tego, ze ktos ich lubil. Zycie jest pelne niedostosowanych gosci i szkoda na to tracic czasu.
                    • dorota_333 Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 20:00
                      No, robi to z premedytacją. Ale nie wiem, czy na złość konkretnym osobom.
                      Zrobisz, jak chcesz. Jeśli jednak Kadi wróci pod innym nickiem, to daj mu chociaż szansę.

A przy okazji przypomnę Ci coś innego: jeszcze tutaj wyżej wisi dyskusja sprzed kilku miesięcy, gdzie próbuję wywołać Twoją reakcję w sytuacji, kiedy obrażało mnie jakieś bydlę. I musiałam załatwić to inaczej.
                      Twój brak reakcji był parszywy.
                      • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 06.12.17, 02:07
                        "gdzie próbuję wywołać Twoją reakcję w sytuacji, kiedy obrażało mnie jakieś bydlę. I musiałam załatwić to inaczej."

po pierwsze, nie pamietam o co chodzi, po drugie daj mi link, to sie znowu zastanowie. Ja nawet o tym nie wiem.
                        Czy ty nie rozumiesz, ze mnie to wszystko nie interesuje, przestalo mnie to interesowac i po prostu nie czytam tego. Wbij sobie to do glowy, zanim znowu na mnie wskoczysz ze swoimi pretensjami. W ogole co to jest, ze mnie namawiacie do jakis idiotyzmow. Najpierw ty, a potem zw na dole. Co mnie to wszystko obchodzi?
                        Nie zamierzam nikomu dawac szans. Co to jest? Szpital psychiatryczny? Grupa wsparcia? AA?

• dorota_333 Re: Damkon, interweniuj 06.12.17, 10:06
                          O, to niedobrze. To znaczy, że Forum praktycznie nie ma moderacji.
                          Sprawa cała wisi jeszcze na górze, nikt od kilku miesięcy nie czyścił nawet wątku Regulamin. W skrócie: pewne bydlę obraziło mnie że tak powiem skatologicznie. Próbowałam uprosić u Was, Adminów, wycięcie tego świństwa.
                          Po ponad tygodniu bez żadnej Waszej reakcji zwróciłam się wyżej, do Adminów agorowych i oni to wycięli.

Ale to co piszesz znaczy, że Forum to dzikie pola. Może nie przetrwać, jeśli znajdzie się kilku bydlaków (może nawet jeden, zdeterminowany), rozumiesz?

Co do "grupy wsparcia" dla Kadiego - no, niby masz rację. Ale: ludzi, których znamy od lat traktuje się ...jak ludzi, prawda? smile Dopuszczając pewne słabości. Oczywiście dopóki nie zaczynają demolować wspólnej przestrzeni. Jeśli uważasz, że Kadi już przekroczył dopuszczalny limit, to pozostaje mi przyjąć do wiadomości.
                        • dorota_333 Poza tym, jak już jesteś, to wytnij: 06.12.17, 11:09
                          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165160736,165160736,Chodzilem_ze_swieczka.html
                          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165160753,165160753,Mam_w_dupie_malo_ojczyzne.html
                          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165174884,165174884,kk.html
                          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165160773,165160773,Dorota_chodzilas_ze_swieczka_.html
                          Troszkę pomyśl o sytuacji, jaka się wytworzyła. Jeśli na Forum nie ma żadnych czynnych Adminów, to nie może działać. Wybryk Kadiego tylko to ujawnił.
                          • dorota_333 Re: Poza tym, jak już jesteś, to wytnij: 06.12.17, 11:46
                            To również:
                            forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165190017,165190017,Grudzien_to_nie_sezon_na_krecenie_lodow.html

Poza tym wniosek o bana dla trolla deco.derr. To nie jest Kadi, jak sądzę.
                            • lastboyscout Ale ty jestes glupia, rozowa idiotko ;) 06.12.17, 12:38

..."Poza tym wniosek o bana dla trolla deco.derr. To nie jest Kadi, jak sądzę"...

Absolutnie nalezy pozostawic na forum Deco.derr !
                              Za staz, zaslugi i urok a przede wszystkim za obnazanie nieprzecietnosci twojego prymitywizmu, durna babo.

To, że jesteśmy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać."
                              - Stefan Kisielewski
                  • zimna-wodka Re: Damkon, interweniuj 06.12.17, 01:24
                    Przyłączam się do obrony kadiego. Wydaje mi się, że przycinek miał gorszy dzień i sobie odbił - właśnie na kadim.
                    Kadi to postać nietuzinkowa, pisze tu od lat. Ma swoją stylistykę, którą już chyba wszyscy poznali. A przede wszystkim z reguły ma coś do powiedzenia. No chyba, że jest napity (co tak często się nie zdarza).

Wydaje mi się, przycinku, że zareagowałeś tak jakby tu wpadł ktoś obcy tylko po to żeby napaskudzić. A to zupełnie nieadekwatne do osoby kadiego.
                • lastboyscout Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 13:50
                  Wywalaja go dokladnie wszedzie (on nawet sam nie potrafi odnalezc sie w swoim zyciu).
                  Czy to forum mialoby byc wyjatkiem tylko dlatego, ze ma ochrone funkcjonariuszy, ktorym na reke jest schamienie i zwulgaryzowanie wszelkich dyskusji, ktore bylo zupelnie inne przed ich tu nastani
                  • przycinek.usa Re: Damkon, interweniuj 05.12.17, 16:10
                    a ty sie zawsze wpiepszysz z aluzja. raz w zyciu powiedzialbys po prostu jak jest - ze rozmawiamy ze soba i to czasem nie wychodzi. Nie umiemy sie komunikowac. A sa tacy, ktorzy potrzebuja po prostu pomocy psychologa. Nie bedziemy ponosic konsekwencji czyis bledow. To nie jest moja sprawa ani zainteresowanie.
    • lastboyscout Fakt, jestem niepokorny wobec krolikow ;) 05.12.17, 17:22

No fakt, nie wchodze ci w odbyt jak ... he,he wink

Przycinek, Kadilak wygodnie nie chcial sobie uswiadomic, ze karmi manipulujace nim trolle.
      Nic tez dziwnego, ze dyzurna trollka jak zwykle probuje cie urobic abys przywrocil jej zywiciela ma ktorym tu pasozytuje.
      Ale mam wiecej zlych wiadomosci!
      Urobi cie ...
      • przycinek.usa Re: Fakt, jestem niepokorny wobec krolikow ;) 06.12.17, 02:09
        zadziwiajacy poglad. I will leave it at that.
        • sevenseas Re: Fakt, jestem niepokorny wobec krolikow ;) 06.12.17, 11:34
          ales zalozyl bana...kadilak juz tu jest pod deco.der....
    • sexytenss Re: Regulamin forum 18.01.18, 05:38
      Minha gente não venha pra o Brasil só tem ladrão, assalto toda hora e uma quadrilha no congresso acabando com o País e o PT acabando com tudo... clixxxcash.biz/
    • sexytenss Re: Regulamin forum 18.01.18, 05:39
      Minha gente não venha pra o Brasil só tem ladrão, assalto toda hora e uma quadrilha no congresso acabando com o País e o PT acabando com tudo... clixxxcash.biz/
    • dorota_333 Głupio, Przycinku, głupio aż strach 31.01.18, 15:53
      Przycinek myśli w ten sposób: jak przyp...olę komuś, kto twierdzi, że nie jestem dżentelmenem, to będzie dla wszystkich jasne, że jestem.

Dokładnie ta sama ścieżka rozumowania towarzyszyła specjalistom Ziobry w tworzeniu nowelizacji ustawy o IPN (na zapotrzebowanie Kaczyńskiego, ofkors). Jak będzie trzeba, to polska prokuratura zajmie się prezydentem USA, któremu wypsnęła się bzdura o "polskich obozach".

Wystąpimy do Stanów o ekstradycję ich prezydenta. Niech się nas bojom, a co! smile
      • przycinek.usa Re: Głupio, Przycinku, głupio aż strach 01.02.18, 07:45
        nie mysli w ten sposob. To nie jest prawidlowa ocena sytuacji.
    • oka_blysk Do usunięcia 01.02.18, 18:23
      Do usunięcia (wpis antypolski):
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165522772,165522772,Holocaust_distortion_czyli_jak_nam_obrabiaja_dupy.html?p=165525577
      • damkon Re: Do usunięcia 01.02.18, 20:12
        już usunąłem
        • przycinek.usa Re: Do usunięcia 02.02.18, 02:46
          och, wlasnie to zobaczylem, ten jego post nie byl az taki zly, chodzilo wam o ostatnie 2 zdania? Hmm.
          • dorota_333 Re: Do usunięcia 02.02.18, 09:23
            Zwyczajowe bluzgi Kadiego nie są "takie złe". Mój wątek, dobrze udokumentowany, został wycięty.

Cenzura wraca i dlatego jest głupio.
          • oka_blysk Re: Do usunięcia 02.02.18, 20:55
            Tak, ostatnie zdania.

Nie pamiętam dokładnie treści, ale opiszę swój tok rozumowania:
            Kadiemy w tej wypowiedzi nie chodziło o dosłowne brzmienie, czyli analiza tego poprzez literalne brzmienie była bez sensu. Jego intencją było przedstawienie pewnego mechanizmu w relacjach polsko-izraelskich. I w tym miejscu wracamy do początku, ponieważ aby te relacje opisać dobrał takie słowa, aby były one obraźliwe dla Polaków. To nie było przypadkowe, to nie był opis realnego wydarzenia (który sam w sobie mógł być przecież obraźliwy), a intencyjne dobranie znieważającej frazy wyczarowanej z palca.
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 21.02.18, 15:28
      Wnosze o usuniecie tego wpisu i jego autora z forum.

leda16 21.02.18, 12:45
      A kogo to obchodzi? Zamiast żydowskimi, zajmijmy się polskimi sprawami.

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165609411,165609411,Morawiecki_antysemita.html?p=165629482
      • dorota_333 Re: Regulamin forum 21.02.18, 17:03
        Kiedyś wnioskowałam o to samo: usunięcie z Forum. Więc dołączam się do wniosku.

"leda16" to rosyjski troll.
        • przycinek.usa Re: Regulamin forum 22.02.18, 04:30
          nie zgadzam sie. Ale faktycznie po ostatnich wypowiedziach widze, ze cos z leda jest nie tak. Jak to w internecie - najwyrazniej mamy dyskutantow z calej Europy, he he he.
          • lastboyscout Re: Regulamin forum 22.02.18, 05:02
            W tej sytuacji wnosze o zbanowanie Przycinka.
          • dorota_333 Re: Regulamin forum 22.02.18, 08:33
            To nie jest na zasadzie "he he he".

Przycinku, masz obowiązek tutaj zaprowadzić porządek. Jeśli kolejne osoby, kolejny raz mówią Ci, że ktoś zachowuje się jak troll, to REAGUJ.

"leda16" to jest wulgarne, agresywne bydlę, nie wnoszące niczego do rozmowy. Ten użytkownik dostawał już zresztą ostrzeżenia od Adminów gazetowych.

Nie "he he he", tylko działaj.
    • dorota_333 Z czym masz problem, Przycinku? 22.02.18, 20:38
      Użytkownik "leda16" wypowiada się jak typowy troll. Agresywnie, chamsko, jątrząco. Już kilka osób wnioskuje o wycinkę, ja wnioskowałam także wcześniej.

W czym jest problem? Dlaczego nie potrafisz podjąć decyzji?
      • przycinek.usa Re: Z czym masz problem, Przycinku? 23.02.18, 09:35
        daj linki. popatrze w niedziele
        • dorota_333 Re: Z czym masz problem, Przycinku? 23.02.18, 14:53
          Te wyskoki użytkownika "leda16" są rozproszone. Masz tam te wszystkie "icki", wyprowadzanie wojsk amerykańskich etc. Sam zwróciłeś na to uwagę.

Użytkownik "kolpik124" zwraca uwagę, że "leda16" pisze pod różnymi nickami na kilku forach. Typowo trollowskie.
          forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165630707,165630707,Kolejny_blamaz_Zydow.html?p=165640339

Post, w którym "leda16" chamsko i wulgarnie mnie zaatakował został już wycięty.

Podsumowując: nie ma się co zastanawiać, do kosza z trollem.
          • przycinek.usa Re: Z czym masz problem, Przycinku? 24.02.18, 09:59
            nie. wazna jest wolnosc wypowiedzi. Jesli nie mozesz wskazac zadnego obrazliwego tekstu, to dlaczego mam banowac?
            Powinnas sama wiedziec jak jest, gdy ktos ciebie oskarza o trolowanie. Jestes trolem. OK? Udowodnij, ze nim nie jestes.
            Ban dla leda oznacza tylko i wylacznie zmiane loginu i jest tylko symbolicznym dzialaniem. A ja wcale nie odbieram tego tak negatywnie jak ty.

• dorota_333 Re: Z czym masz problem, Przycinku? 24.02.18, 12:56
              Obraźliwy (bardzo obraźliwy) tekst został wycięty przez Adminów gazetowych. Ponieważ Ty nie zareagowałeś.

No cóż, Przycinku, myślę, że po prostu źle moderujesz Forum. Uparłeś się, żeby pozostawić ewidentnego trolla. jest tylko kwestią czasu, kiedy będzie kolejny problem z nim.

Już samo to, że w kwestii zbanowania "leda16" mamy takie samo zdanie LBS i ja to jest zdarzenie z kategorii "prędzej piekło zamarznie" smile To Ci powinno dać do myślenia, ale nie daje jak widać.

Powtórzę to jeszcze raz: Twoja moderacja jest błędna. No to do następnego problemu.
              • przycinek.usa Re: Z czym masz problem, Przycinku? 25.02.18, 07:18
                dobra. zle moderuje. a teraz powracamy do rzeczywistosc. bede sie uwaznie patrzec na leda i jak cos sie zlego wydarzy, to momentalnie reaguje. pa pa
    • przycinek.usa Re: Regulamin forum 05.03.18, 05:19
      chyba powinnismy dodac do regulaminu zakaz reklamy pod pozorem postow tematycznych. Np. zakaz reklamy platform kryptowalutowych. Jak myslicie?
      • dorota_333 Re: Regulamin forum 05.03.18, 13:33
        Jakby poszperać w regulaminie ogólnym forów Gazety, to na pewno tam jest jakiś zapis o zakazie reklamy. Więc i tak możesz wycinać.

Ale jeśli chcesz koniecznie mieć podkładkę w postaci punktu w naszym regulaminie, to oczywiście dopisz. Będzie łatwiej uzasadnić wycinkę.
    • dorota_333 Wniosek o zbanowanie "leda16" 05.03.18, 13:37
      "zwiększenie ilości amerykańskich wojsk okupacyjnych w Polsce"
      "Wrogowie Polski a mamy ich pełno dookoła z Ameryką na czele"
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165693533,165693533,Rzad_Polski_nie_jest_zainteresowany_walka_z_HR1226.html?p=165695201

Jak już pisałam: "leda16" to rosyjski troll. Zbanuj to wreszcie. Czas na wiosenne porządki.
      • przycinek.usa Re: Wniosek o zbanowanie "leda16" 06.03.18, 08:15
        no tak. faktycznie wyglada to na rosyjskie interesy.
    • oka_blysk Mój wpis do usunięcia 26.03.18, 19:13
      Mam prośbę o usunięcie mojego wpisu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165782133,165782133,Fabryka_kretynow.html?p=165807652
      Przez pomyłkę umieściłem go tam, gdzie nie trzeba.
      • przycinek.usa Re: Mój wpis do usunięcia 07.04.18, 06:19
        nie wiem ktory?
        • przycinek.usa Re: Mój wpis do usunięcia 07.04.18, 06:20
          ten o blockbusterach? Wywalilem? Tak chciales?
    • oka_blysk Ban dla: sendivigius i leda16 28.03.18, 18:36
      Mam prośbę o usunięcie z forum dwóch osób.
      Ich oddanie rosyjskiej sprawie jest tak duże, że aż z pasją wytaczają nam tu antypolskie burdy.

sendivigius
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165808512,165808512,Roznica_miedzy_doroslym_i_szczeniakiem.html?p=165812836
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165817440,165817440,100_mln_EUR_na_dobry_poczatek.html?p=165817791
      leda16
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165808512,165808512,Roznica_miedzy_doroslym_i_szczeniakiem.html?p=165811982
      • dorota_333 Re: Ban dla: sendivigius i leda16 28.03.18, 19:25
        O usunięcie użytkownika "leda16" i ja (ponownie) wnoszę. To ewidentny troll.

Natomiast co do Sendiego mylisz się. Jego występy są prowokacją. Przemyślaną i inteligentną. Już za sam poziom nie warto go banować. Jest zabawny.
        • przycinek.usa Re: Ban dla: sendivigius i leda16 06.04.18, 06:11
          nie zgadzam sie - nie widze tam nic wykraczajacego poza ogolnie przyjeta wolnosc wypowiedzi - tresci antypolskich nie ma - sa natomiast poglady propagandowe - ukierunkowane ale nie nachalne i troche bez sensu, zatem sa po prostu nieszkodliwe.

Natomiast co jest wedlug mnie szkodliwe i antypolskie i na dodatek pro rosyjskie - to sa twoje wypowiedzi na temat smolenska i tego, ze to byla zwykla katastrofa. Mowiac inaczej jestes propagatorem tresci prorosyjskich i na pewno musisz byc agentkom he he he.

ban jak nic
          • dorota_333 Re: Ban dla: sendivigius i leda16 06.04.18, 09:42
            No, rozśmieszyłeś mnie. Widzę, że jako wyznawca nie dopuszczasz żadnych innych poglądów. A ja jako niewierząca w Smoleńsk jestem "agentkom he he he" smile

Mam dla Ciebie niedobrą wiadomość. Nie będzie raportu na 8. rocznicę katastrofy. Po dwóch latach podkomisja nie wymyśliła nic, co można by zaprezentować światu. Nawet Kaczyński już nie mówi o "zamachu" i "zbrodni" jako pewnikach. Mówi o dochodzeniu do prawdy. Zresztą co miesiąc mówi o dochodzeniu.

Mam dla Ciebie jeszcze gorszą wiadomość. Smoleńsk już nie obchodzi Kaczyńskiego. Katastrofa i śmierć jego brata przestała być paliwem politycznym; wykorzystał już ją do cna. Tylko tacy jak Ty idealiści jeszcze wierzą. I mówię to bez złośliwości. Zostałeś oszukany.
            • dorota_333 Re: Ban dla: sendivigius i leda16 06.04.18, 11:28
              A tak przy okazji: czy Ty masz cos wspólnego z tym nieszczęściem umysłowym?:

wiadomosci.wp.pl/konsul-binienda-ze-smolenska-prelekcja-jej-maz-jest-mordowany-medialnie-a-za-po-bylo-latwiej-niz-za-pis-6237556270130817a
              • przycinek.usa Re: Ban dla: sendivigius i leda16 07.04.18, 06:18
                nie i nie chce mi sie tego czytac
            • przycinek.usa Re: Ban dla: sendivigius i leda16 07.04.18, 06:39
              eee. piepszysz jak potluczona. Ja juz widzialem wystarczajaco duzo dowodow. Ty jestes nieprzemakalna i nie ma watpliwosci, ze twoja obecnosc tutaj na pewno bardzo cieszy Rosje. Wolnosc wypowiedzi dziala w obie strony, chociaz ja zaczynam miec short fuse na takich jak ty. Jeszcze wprawdzie nia tak duzy jak na zmije i klamstwo oswiecimskie - ale zaczyna mi sie pogarszac. Wiec nie zdziw sie, jak ktoregos dnia moja cierpliwosc sie skonczy.

• dorota_333 Re: Ban dla: sendivigius i leda16 07.04.18, 12:50
                Znowu się nie dogadaliśmy smile Bo ja mogę powiedzieć dokładnie to samo: pieprzysz jak potłuczony. Dowodów na zamach NIE MA. Macierewicz i jego orły szperały za tymi dowodami przez ponad dwa lata - w czasie, kiedy mieli całą machinę państwową do swojej dyspozycji - i nie znaleźli NIC.

Teraz Macierewicz zaczyna się żreć z prokuraturą.
                • przycinek.usa Re: Ban dla: sendivigius i leda16 07.04.18, 20:30
                  No tak. Im starsza tym glupsza jestes. Zamach byl. Samolot zostal rozkawalkowany. Znaleziono mnostwo dowodow. Sa zdjecia. Zdjecia sa dowodami. Sa zapisy parametrow loty. Zapisy sa dowodami. Sa opisy polozenia czesci. Opisy sa dowodami. Sa zeznania swiadkow. Zeznania sa dowodami. I tyle.
      • przycinek.usa Re: Ban dla: sendivigius i leda16 29.03.18, 05:43
        sluchajcie, popatrze na to w niedziele, ok? Teraz musze leciec, bo mi lodz odplywa. Acha, j awiedze, ze leda to jest obywatelka najprawdopodobniej Rosji, nie mam zadnych watpliwosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka