Szkoda ze nikt nie oglada albo nie pisze tu teraz, gdy dzieje sie historia.
Ja piajny, samotnie tu pisze jakby sam do siebie
MEDIA OSZUKALY NAS PONOWNIE.PO POLSCE, PO EUROPEI, PO BRXICIE, A TRAZ ZRIBILY NAD W ZBOJA PO RAZ KOLEJNY.
ALE CWANY LUD PO RAZ KOLEJNY SIE NIE DAL. Falszowi, zaklamaniu, progresywnym spod teczowj flagi i tym zonatym z wlasna koza albo psem rasowym.
Jedna prawde co podaja- wybory wygraly w kluczowych stanach ...gospodynie domowe, ale te z wyksztalceniem wyzszym ( college or university)
Wyglada na to, ze mamy wszystko: Prezydenta, Senat, Kongres. People have spoken.
CBS wlasnie zpodal, ze Trum wygral tam, gdzie w badaniach CBS nigdy nie prowadzil z Clinton , co ponownei pokazuje , jakim chamskimi, parszywymi lgarzami sa ci pozac sie Panie, progresywni.
Przestancie juz, chamy demokrayczne, wyzywac nas od idiotow, niewyedukowanych debili etc, bo niczym sobie na to nie zasluzylismy. Poslzismy glosowac i tyle, zwyciezajac, nie nazywamy Murzynow czrnuchami, Meksykow wetbackami ani progresywnych parszywymi, swinskimi lgarzami. A moze powinnismy.
Osobiscie to ja mam troche chora satysfakce, ogladam to CBS- trzesa sie im autentycznie glosy, placza sie jak dzieci wyrwane do tablicy. Lgali przez ostatnie 540 dni, parszywie, brzydko prosto nam w oczy.
Co za parszywstwo
Pewnie jutro zwolnie sie z roboty na nieregularne bicie serca albo co, jest tam taki gnojek, co mi przylazic
l do cubicle za kazdym razem jak polls podawaly ze ta malpa prowadzi, boje sie ze trzepne go w ryja jutro, ze zlamanego nosa siknie krew na buty a mnie wywala z roboty na rok przed emerytura....
BTW- nie pomogl Obama, Bon Jovi, tlusta miss Agrentyny, setki milionow dolarow na kampanie. W kanal wszystko poszlo, na darmo.