Smile
Kolezanka robila dwie plomby w Polsce 250 sztuka , w Wawce, a Kadiemu siadla plomba i poszedł w USA, jak kto glupi.
152 dolce.Da sie wytrzymac. Pani Doktor boruje, boruje i mowi ze jej przykro bo ma zla wiadomosc- trza korone zribic jednak. 1800 dolarow...
W piątek Kadi na fotelu znowuz wycisk na koronke zrobic, i znowu mamy zla wiadomosc... Rtg, Pani Dochtur patrzy, patrzy konkluduje ze jednak trzeba zrobic... leczenie kanalowe. Tak bedzie lepiej. Bo to tamto i jeszcze sramto.
$2400+ korona 1800- 152 co zaplacome mamy 4048. Albo plus cos jeszcze tam.
Wstalem z fotelika, poslalem chuja w dupe i wybieglem bez placenia czegokolwiek. Cos tam pierdolili za mna w recepcji ale im tez chuj w doope.. Jak wszyscy to wszyscy. ..
I tu ciekawostka- z 5 kanalowych leczen w USA wszystkie trafil szlag. Najszybciej po 10 miesiącach (!) bolesna infekcja najpierw leczona antybiotykami przez miesiac, potem ekstrakcja, implant. Najdluzej 3,5 roku, dziura do dziś jest.
Ciekawostka # 2: mam tylko jeden zab, ktory po kanalowym nie pierdolnal. Zero problemow, bolu, infekcji, nic. Zrobiony w Gdansku. Jak mi rok pozniej w USA zrobili Rtg pyska po cos tam, to sobie to pokazywali, ze w Polsce robia kanały technologia sprzed 20 lat. A ja taki dumny bylem z tego metalowego trzpienia w zebie Polaka.....wyszedlem ze wstydem narodowym, duma urazona polska, katolicka, .a to mi Zyd mi naopowiadał, menda pejsata.
Ciekawostka # 3. To byl rok ataku na WTC. Pamietam, bo jeszcze nie zaczely sie jajca z lataniem. Czyli pewnie maj 2001. Inaczej mowiac, ten " kanal" siedzi mi w ryju juz 25 lat, zrobiony przedpotopowa technologia. Ciekawosta # 4: wszystkie do kupy 5 amerykanskich leczonych najnowsza technologia kanalow nie wytrzymalo razem 25 lat.