klip-klap 23.09.05, 22:28 Jak myslicie kto bedzie czarnym koniem wyborow czyli dostanie glosow wiecej niz zakladaja sondaze ? To znaczy wiecej niz blad statystyczny. Kto jest niedoszacowany: LPR, PD, PJKM, Samoobrona, ktos inny ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klip-klap Re: Kto bedzie czarnym koniem 23.09.05, 22:39 budzisz mi nadzieje, nie lubie tego i chce tego, :I Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: Kto bedzie czarnym koniem 24.09.05, 11:26 lastboyscout napisał(a): > JKM i PJKM tez mam takie nadzieje i przewidywania Odpowiedz Link
szutnik Re: Czarny koń? Zdecydowanie Lepperowcy 23.09.05, 22:54 Zdecydowanie Samoobrona - jej wyborcy na ogół wstydzą się przyznać ankieterom, którzy im patrzą w oczy, na kogo zagłosują, bo wytworzył się klimat na obciachowość takiego wyboru. Część ludzi więc się czai. Jedyne, co moglo im zaszkodzić to to, że część ludzi zaczyna widzieć kanty Jędrusia z listami kandydatów. Na Śląsku i w Zagłębiu był nawet z tego powodu bunt w strukturach. Miałem okazję być kiedyś na "spotkaniu Leppera z ludźmi pracy" - on ma jeden niezaprzeczalny talent- mówi prosto, pozornie logicznie (w każdym razie tak to wygląda dla przeciętnego człowieka) i dokładnie to, co słuchacze chcą usłyszeć. Hodowcom drobiu powie, że kaczki i kurczaki są niedoceniane, bezrobotnym, że ich sytuacja to skandal a on wie, jak to zmienić itd. Ma talent do przekonujących kłamstw. I to na pwno działa... Odpowiedz Link
exerik Re: Kto bedzie czarnym koniem 23.09.05, 22:59 Samoobrona i LPR dostaną ok. 15 proc SLD nie przekroczy progu PJKM - 1,6%. Chyba że niebiosa spojrzą przychylnym okiem. Odpowiedz Link
wislok1 Ciekawe pytanie 24.09.05, 00:02 Nie chcę straszyć, ale do sejmu wejdzie PD z 6%. LPR dostanie z 10%, tyle co Lepper, SLD spokojnie 10%, SDPL i PSL po 5% Odpowiedz Link
klip-klap Re: bingo! 25.09.05, 20:45 niestety jeden czerwony eseldowski kon sie znalazl Odpowiedz Link
bush_w_wodzie Re: bingo! 25.09.05, 20:52 czy ja wiem? ich wyniki byly stabilne w okolicach 10%. tuz przed wyborami mieli dosyc podejrzane wahniecie sondazowe Odpowiedz Link
klip-klap Re: bingo! 25.09.05, 21:04 myslalem,ze sa przeszacowani, dla mnie sa koniem niestety Odpowiedz Link