Dodaj do ulubionych

Troche humoru na dziś...

• llukiz Re: Troche humoru na dziś... 07.02.12, 22:20
      kwejk.pl/obrazek/913571/ceny,paliwka.html
      kwejk.pl/obrazek/913511/hated,tusk,before,it,was,cool.html
      • glupi_jasio Re: Troche humoru na dziś... 07.02.12, 22:32
        llukiz napisał:

kwejk.pl/obrazek/913511/hated,tusk,before,it,was,cool.html
        big_grin

• tartaczek Re: Troche humoru na dziś... 08.02.12, 19:11
          Znalezione w necie:
          www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=fgQVyc8xObQ
    • klip-klap to jest nasz mis 12.02.12, 15:32
      Sprawdzilem daty, nie to ciagle luty, a nie kwiecien. A Tym nakrecil glupawego Rysia, z wyimaginowanymi problemami nacjonalizmu, a tu tyle materialu sie marnuje. Inna rzecz, ze ktokolwiek by taki material sfinansowal moglby zapomniec o biznesie czy karierze w Polsce.

"Minister Joanna Mucha i kilkadziesiąt innych osób wzięło udział w biegu dookoła Stadionu Narodowego w Warszawie. Zorganizowana przez Ministerstwo Sportu i Narodowe Centrum Sportu akcja Wszyscy jesteśmy Gospodarzami na Narodowym miała być w zamyśle zwieńczeniem prac na Stadionie.
      (...)
      Minister sportu Joanna Mucha zaproponowała, aby tego typu biegi organizować wokół Stadionu Narodowego 12. dnia każdego miesiąca."
      news.money.pl/artykul/otwarcie;stadionu;zamiast;meczu;-;bieg,246,0,1024502.html
      • njusacz jak zyc? 15.02.12, 05:28
        njusacz.blogspot.com/2012/02/jak-zyc.html
        • pawel-l Re: jak zyc? 19.02.12, 11:32
          Ach te stereotypy:
          alphadesigner.com/mapping-stereotypes/
          • njusacz Re: jak zyc? 20.02.12, 01:33
            może trudno będzie Ci w to uwierzyć ale właśnie te mapy z pewnym komentarzem zaplanowane były na poniedziałkowy wpis!

Zatem dzięki pawciu you spoilt my daysmile
            • njusacz Już jest 23.02.12, 00:40
              Trochę trwało bo mi komp wysiadł na 24h i nei bylo do niego zadnego dostepu, jakbym problemow domowych mial za malo. Ale już jest.

njusacz.blogspot.com/2012/02/nic-nie-moze-wiecznie-trwac.html
      • klip-klap a to nasz minstrus muchus, w skrocie Ministra 28.02.12, 21:37
        - Kiedy usłyszałam jak Joanna Mucha mówi o sobie "ministra", to pomyślałam: "Wow!" - mówi Anna Dryjańska. - I powiedziała to polityczka z partii, która nie jest partią liberalną obyczajowo i nie jest partią równościową. To nie jest też rzecz, którą można powiedzieć przypadkiem. Pomyślałam więc, że coś się zaczyna. Jednak w przypadku Muchy jest to początek.
        www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,11250539,_Ministra_Mucha__Pomyslalam__wow__Ale_to_dopiero_poczatek_.html
    • vice_versa Demokrata i Republikanin 16.03.12, 15:58
      A novice fisherman was lost. Maneuvering his Jon Boat close to another fisherman's boat he shouted, " Excuse me sir, I promised my wife that I would be home on time and I'm afraid I don't know where I am. Can you help me?"
      The other fisherman replied, " Sure, You are on a lake. You're in a Jon boat with a 20 HP gas outboard motor. You are between 35 and 36 degrees north latitude and between 80 and 81 degrees west longitude in about 18 feet of water."
      "You must be a republican," said the novice.
      " I am and proud of it," said the other fisherman. " How did you know?"
      " Well, "answered the novice, "everything you've told me may be technically correct, but certainly not responsive to the intent of my question and my current need. I have no idea what to make of what you just said and the fact is, I am still lost. Frankly, you've not been much help to me at all and now I'm going to be late getting home!"
      The other fisherman responded. "You must be a democrat."
      "I am and proud of it," replied the novice, " but how did you know that?"
      "Well, "said the other fisherman, "you don't know where you are or how to get where you want to go. You made a promise that you have no idea how to keep and you expect me to solve your problem. The fact is you were lost and in danger of being late getting home before we met, but now, somehow, it's my fault."
    • njusacz papierowe dolary 23.03.12, 03:28
      www.ecaytrade.com/detail.php?id=304368
    • vice_versa Totolotek 23.04.12, 05:38
      Kawa na ławę 15-04-2012 mister Schweinfeldt : "experci badali wrak 6 tygodni"
      Fakty po faktach 19-04-2012 mister Schweinfeldt: "experci badali wrak 2 tygodnie"
      Fakty po faktach 22-04-2012 mister Lasek:"experci przez kilka dni badali wrak i pobrali próbki"
    • byly-kadi Adolf dowiaduje sie 27.04.12, 02:41

• karolosmanski2 Re: Troche humoru na dziś... 04.05.12, 23:54
      niezłe. pozdrawiam, karol osmański.
    • llukiz obozy i obama 31.05.12, 20:29
      kwejk.pl/obrazek/1200542/zawrza%C5%82o.html
      kwejk.pl/obrazek/1198497/po,pierwsze,logika,,g%C5%82upcze.html
      • llukiz nikogo nie śmieszy? to może to. 04.06.12, 22:21
        kwejk.pl/obrazek/1209583/tajne,bazy.html
    • vice_versa Re: Troche humoru na dziś... 06.07.12, 19:59
      www.joemonster.org/p/828496/7
    • lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 14.07.12, 04:48

nk.pl/#profile/34763272/gallery/album/3/860
      nk.pl/#profile/34763272/gallery/album/3/841
      nk.pl/#profile/34763272/gallery/album/3/640
    • klip-klap wyznanie wiary 10.08.12, 21:53
      Znalezione w sieci.

Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVNu prawdziwego. Przez Lisa stworzone, mówione. Współistotne Tuskowi, a przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego ogłupienia zstąpił z Kremla. I za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli został poklepany i pochwalony. I ponownie wybrany dnia trzeciego, jak oznajmia OBOP. I wstąpił do Rządu; siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale na następną kadencję, a Kurestwu Jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Sikorskiego, jej Ożywiciela, który od Tuska i Rostowskiego pochodzi. Który z Tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę który mówił przez Olejnik i Durczoka. Wierzę w jeden, wielki, powszechny i europejski kryzys. Wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów. I oczekuję kromki chleba, szklanki wody i nowej edycji Tańca z Gwiazdami w TVN
    • vice_versa Re: Troche humoru na dziś... 10.08.12, 22:00
      To przypomina skecz z Monty Pythona: Adam Michnik pozwał mnie za stwierdzenie, że zwykł terroryzować przeciwników pozwami sądowymi. Poważnie! Będę musiał pokazać sądowi niedawny raport Obywatelskiej Rady Etyki Mediów o zagrożeniu dla wolności mediów, gdzie procesy wytaczane przez Michnika i Agorę zajęły cały osobny rozdział.

Rafał A. Ziemkiewicz
    • vice_versa Polska za 20lat 10.08.12, 22:20
      Rewelacja smile
      www.youtube.com/watch?v=E33GW6PnCw8
      • vice_versa Re: Polska za 20lat 10.08.12, 23:18
        www.youtube.com/watch?v=iIoXN3DmPqs
        Kadiemu się spodoba.
    • vice_versa Granica absurdu liczy... 11.08.12, 00:42
      "Granice Liechtensteinu mają łącznie długość 55 centymetrów."
      www.zczuba.pl/zczuba/1,111296,12282627,Zapomnijcie_o_cyrku_z_bicepsem_Bjoergen__to_jest_dopiero.html
      "Całkowita granica lądowa: 77,9 km"
      pl.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein
    • vice_versa Ziemkiewicz czyta... 14.08.12, 19:02
      Tępimy karły reakcji.
      Kapitalne wykonanie Ziemkiewicza też, polecam:

www.youtube.com/watch?v=HmD-x0kyoB0&feature=player_embedded#!
      • glupi_jasio Re: Ziemkiewicz czyta... 16.08.12, 23:45
        vice_versa napisał:

> Tępimy karły reakcji.

Ty sie smiej, a ja sie zastanawiam powaznie, czy prawnicy Agory sie tylko inspiruja forami Agory, czy na nich regularnie pisuja... bez wzgledu na to, tekst jest kapitalny, a Ziemkiewicz, wyraznie, czuje sie coraz pewniej. Znajac RAZa - to oznacza, ze sie zmienia...

• llukiz Porównanie 16.08.12, 23:03
      ZUS a amber gold

kwejk.pl/obrazek/1364260/zus-i-amber.html
    • vice_versa Wynalazek 1891 24.08.12, 19:16
      Ladies and gentlemans,

I have a great honour to present you,
      one and only in kind,
      super duper
      havy-duty-industrial-model-steam-powered-....

a z resztą, co się będę wygłupiał, popatrzcie sami:

rationalwiki.org/w/images/2/2c/I_demand_context.jpg
    • vice_versa Filozoficzny stosunek do wartości materialnych 27.08.12, 16:59
      "28 grudnia 2011 roku warszawska prokuratura okręgowa umorzyła postępowanie ws. podania nieprawdy w oświadczeniu majątkowym posła Palikota i "wyrządzenia szkody w wielkich rozmiarach w majątku spółki i Marii Nowińskiej w kwocie, co najmniej 60 000 000 zł".
      Prokuratura uznała, że skarżone działanie Palikota nie miało znamion czynu zabronionego, ponieważ:
      „nieprawidłowości w oświadczeniach majątkowych pana posła wynikają z filozoficznego wykształcenia i stosunku do wartości materialnych”"

kokos.salon24.pl/443379,cala-polska-czyta-pozew-michnika
    • szczurek.polny Rodzice demokraci, a córeczka? 15.09.12, 09:29
      Niedawno, kiedy pracowałam w ogródku, moi sąsiedzi, wracający ze spaceru, zatrzymali się na pogawędkę. Podczas rozmowy zapytałam ich córeczkę, kim chciałaby być, gdy dorośnie. Powiedziała, że chce zostać prezydentem. Jej rodzice oboje są postępowymi demokratami, zapytałam więc, "Gdybyś była prezydentem, co zrobiłabyś w pierwszej kolejności?" Odpowiedziała, "Dałabym jedzenie i domy wszystkim bezdomnym ludziom." Jej rodzice nie kryli dumy! "Cóż za szczytny cel! - powiedziałam - Ale nie musisz zwlekać, aż zostaniesz prezydentem, by to uczynić!". "Jak to?" zapytała. Odpowiedziałam jej, "Możesz przyjść do mnie, skosić mój trawnik, powyrywać chwasty i przyciąć żywopłot, a ja zapłacę ci 50 dolarów. Potem będziesz mogła pójść pod supermarket, gdzie kręci się bezdomny i dać mu te 50 dolarów, by odłożył na jedzenie i dom." Dziewczynka zastanowiła się przez chwilę, po czym spojrzała mi prosto w oczy i zapytała, "A dlaczego ten bezdomny nie przyjdzie do pani i nie zrobi tych wszystkich rzeczy, a pani po prostu jemu da te pieniądze?" Powiedziałam "Witaj w Partii Republikańskiej". Jej rodzice już się do mnie nie odzywają.
      • leny20-4-7 Ratuj Gaspodin! 15.09.12, 14:14
        niezalezna.pl/uploads/foto/2011/05/ratujgaspadin.jpg
        Powinno byc raczej "Gaspodin spasaj", także nie wiem co Tusk robi u stóp Putina, etc...ale podrzucam bo może kogoś rozbawi.

• vice_versa Re: Rodzice demokraci, a córeczka? 17.09.12, 01:21
        Fajne! Tylko skąd ten żal, że rodzice przestali się odzywać?
        Okropna baba chciała zniweczyć karierę dziecku socjalistów.
        Nic dziwnego, że rodzice dbają o właściwy rozwój kariery córki.
    • robisc nagrody, nagrody... 10.10.12, 18:05
      fantastyczne smile

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WXhqvAbUDmg
    • dorota_333 Nowe prawo ewolucji gatunków 11.10.12, 12:23
      ...które wymyśliłam przed chwilą: na dłuższą metę wygrywają ci, którzy mają poczucie humoru:
      read.bi/T63tqi

Dlaczego? Z kilku powodów, głównym jest ożywczy dystans intelektualny.
    • glupi_jasio wspomnien czar ;) 12.10.12, 12:48
      sytuacyjny wink

www.youtube.com/watch?v=IxU0JJmg6kE
      www.youtube.com/watch?v=zxfQkauPypg&feature=related
    • spinka1_0 Pośmiejmy się trochę z tej całej polityki... ;-) 31.10.12, 21:21
      Tak, pośmiejmy się trochę... zobaczcie tutaj: www.jaroslawpolskezbaw.pl
      • gniezd Re: Pośmiejmy się trochę z tej całej polityki... 13.11.12, 14:13
        Nie sądziłem, że istnieje taka strona skupiająca się na tym, żeby wyśmiewać J. Kaczyńskiego.
    • klip-klap spieszmy sie kochac premierow, bo tak szybko 30.11.12, 20:48
      odchodza. Choc tu nie zanosi sie wink.

Premier Tusk blisko dwie godziny rozmawiał z samorządowcami i członkami PO w dolnośląskiej siedzibie tej partii na ulicy Oławskiej we Wrocławiu. Przed wyjściem czekali na niego dziennikarze i mieszkańcy.

Chwilę później do witania się z Tuskiem rzuciło się kilkunastu gapiów, którzy stali na Oławskiej. Jedna ze starszych pań wyznała mu: - Panie premierze, kocham pana.

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12949160,_Panie_premierze__kocham_pana____uslyszal_Tusk_na.html#ixzz2DjlKbDdb
    • stoje_i_patrze Student TVN 03.12.12, 22:59
      www.youtube.com/watch?vshockGYm3lrpSu4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka