marti.2127 17.10.12, 19:24 Witam wszystkich. Czy ktoś z Państwa był świadkiem wypadku na pasach 15 października około godz.19 na ul. Nadarzyńskiej, kiedy to autobus potrącił młodą dziewczynę? Bardzo zależy mi na informacji jak do tego doszło... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama248 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 07:32 Nie byłam świadkiem, ale z tego co sie orientuje to ta dziewczyna weszła na ulice na czerwonym świetle... Odpowiedz Link
11111 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 10:58 Także nie byłem świadkiem zdarzenia, ale jeśli chodzi o światła przy skrzyżowaniu z Boh. Ossowa to przyczyną wypadku mógł być skandalicznie krótki czas trwania zielonego światła dla pieszych i niezwykle długi czas oczekiwania na to zielone światło - po prostu niektórym (zwłaszcza dzieciom) może zabraknąć cierpliwości i przebiegają na czerwonym. Odpowiedz Link
damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 12:24 Też nie byłem świadkiem, przejeżdżałem zaraz po wypadku. Z tego co wiem to autobus wjechał już na zółtym ale dziewczyna weszła jeszcze na czerwonym dla niej...[To ponoć ustaliła policja] Notabene kierowcą autobusu był człowiek uważany za ostrożnego i wolno jeżdżącego. Stan dziewczyny był b. ciężki... Więcej narazie nie wiem na ten temat... Zastanawiam się czy to była dziewczyna z okolicy??? Odpowiedz Link
suitup Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 21:09 marti.2127 napisał(a): > Witam wszystkich. Czy ktoś z Państwa był świadkiem wypadku na pasach 15 paździe > rnika około godz.19 na ul. Nadarzyńskiej, kiedy to autobus potrącił młodą dziew > czynę? Bardzo zależy mi na informacji jak do tego doszło... Proszę o kontakt mailowy, na forum wolałbym nie dyskutować: suitup@gazeta.pl Odpowiedz Link
ikonopis01 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 19.10.12, 14:06 Dzisiaj kolejny wypadek , ty razem przy szkole nr 1 . Odpowiedz Link
9oliwia Re: Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 09:31 Moze ktos wie cos na temat zdrowia dziewczyny?...podobno mieli ja wybudzac ze spiaczki... Odpowiedz Link
doctornato Re: Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 19:05 Otóż jestem kolegą tej dziewczyny - Patrycji. Leży ona w szpitalu w Wołominie. Ma połamane żebra, złamaną kość łonową, złamany obojczyk, złamaną łopatkę, popękaną czaszkę, pokaleczoną twarz jak i całe ciało, ale najbardziej własnie twarz. Nie wiadomo narazie co z mózgiem :( Narazie jest w śpiączce. Mieli ją wybudzać w piątek ale jednak to było za wcześnie. Będą to robić w poniedziałek. Odpowiedz Link
niezapomi-najka100 Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 19:46 Do doctornato! Jeśli jesteś jej kolegą to bądź wobec Niej fair. Nikt nie upoważnił Cię do udzielania na publicznym forum informacji o jej stanie zdrowia. Zanim coś o kimś napiszesz zastanów się, bo łatwo się wypowiadać, gdy tragedia nie dotyczy nas bezpośrednio. Odpowiedz Link
damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 09:45 @niezapomi-najka100 Nie wiem co złego zrobił @doctornato, ludzie się pytali o stan, więc odpowiedział co wiedział. Nie udzielil informacji o jakis chorobach itp... tylko opisał co się stało... Weź trochę ochłoń dziewczyno... Odpowiedz Link
doctornato Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 10:47 do niezapomi-najka100 Jeżeli Ci się coś tutaj nie podoba to tego wątku nie czytaj. Ktoś pytał się w jakim jest stanie to powiedziałem co wiem. Byli przy tym świadkowie i myślę, że chcieli by sie dowiedzieć co z Patrycją jest, czy wgl żyje itd. Byłem nie raz świadkiem wypadków i wiem jak to jest gdy się coś takiego widzi. Dużo się o tym myśli i ciekawi co się stało z tą osobą. Dlatego chciałem być uprzejmy i powiedzieć co z nią jest. Nie rozumiem Twojego bulwersu... Odpowiedz Link
damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 11:36 W jakim wieku jest Patrycja, czy mieszka w bliskiej okolicy od wypadku? Poprostu pytam się z ciekawości, jak coś napisz na maila damyk1@wp.pl Odpowiedz Link
marti.2127 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 17:23 Jeżeli ktoś z Państwa był świadkiem wypadku to proszę pisać na maila martynka2127@vp.pl Dziękuję za zainteresowanie Patrycją-jest już dobrze, stabilnie. Ale proszę Państwa o modlitwę w jej intencji. Odpowiedz Link
owieczka1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 23.10.12, 10:15 Patrycja to ta dziewczyna co została potrącona na ul.Nadarzyńskiej ? czy ta co została potrącona na ul.Napoleona koło szkoły? Odpowiedz Link