Dodaj do ulubionych

Wypadek na pasach Kobyłka

17.10.12, 19:24
Witam wszystkich. Czy ktoś z Państwa był świadkiem wypadku na pasach 15 października około godz.19 na ul. Nadarzyńskiej, kiedy to autobus potrącił młodą dziewczynę? Bardzo zależy mi na informacji jak do tego doszło...
Obserwuj wątek
    • mama248 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 07:32
      Nie byłam świadkiem, ale z tego co sie orientuje to ta dziewczyna weszła na ulice na czerwonym świetle...
      • 11111 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 10:58
        Także nie byłem świadkiem zdarzenia, ale jeśli chodzi o światła przy skrzyżowaniu z Boh. Ossowa to przyczyną wypadku mógł być skandalicznie krótki czas trwania zielonego światła dla pieszych i niezwykle długi czas oczekiwania na to zielone światło - po prostu niektórym (zwłaszcza dzieciom) może zabraknąć cierpliwości i przebiegają na czerwonym.
        • damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 12:24
          Też nie byłem świadkiem, przejeżdżałem zaraz po wypadku. Z tego co wiem to autobus wjechał już na zółtym ale dziewczyna weszła jeszcze na czerwonym dla niej...[To ponoć ustaliła policja] Notabene kierowcą autobusu był człowiek uważany za ostrożnego i wolno jeżdżącego. Stan dziewczyny był b. ciężki... Więcej narazie nie wiem na ten temat... Zastanawiam się czy to była dziewczyna z okolicy???
    • suitup Re: Wypadek na pasach Kobyłka 18.10.12, 21:09
      marti.2127 napisał(a):

> Witam wszystkich. Czy ktoś z Państwa był świadkiem wypadku na pasach 15 paździe
      > rnika około godz.19 na ul. Nadarzyńskiej, kiedy to autobus potrącił młodą dziew
      > czynę? Bardzo zależy mi na informacji jak do tego doszło...

Proszę o kontakt mailowy, na forum wolałbym nie dyskutować:

suitup@gazeta.pl
    • ikonopis01 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 19.10.12, 14:06
      Dzisiaj kolejny wypadek , ty razem przy szkole nr 1 .
      • cinek_kobylka Re: Wypadek na pasach Kobyłka 19.10.12, 17:55
        A co się stało ???
        • 9oliwia Re: Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 09:31
          Moze ktos wie cos na temat zdrowia dziewczyny?...podobno mieli ja wybudzac ze spiaczki...
          • doctornato Re: Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 19:05
            Otóż jestem kolegą tej dziewczyny - Patrycji. Leży ona w szpitalu w Wołominie. Ma połamane żebra, złamaną kość łonową, złamany obojczyk, złamaną łopatkę, popękaną czaszkę, pokaleczoną twarz jak i całe ciało, ale najbardziej własnie twarz. Nie wiadomo narazie co z mózgiem :( Narazie jest w śpiączce. Mieli ją wybudzać w piątek ale jednak to było za wcześnie. Będą to robić w poniedziałek.
            • niezapomi-najka100 Wypadek na pasach Kobyłka 20.10.12, 19:46
              Do doctornato!
              Jeśli jesteś jej kolegą to bądź wobec Niej fair. Nikt nie upoważnił Cię do udzielania na publicznym forum informacji o jej stanie zdrowia. Zanim coś o kimś napiszesz zastanów się, bo łatwo się wypowiadać, gdy tragedia nie dotyczy nas bezpośrednio.
              • damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 09:45
                @niezapomi-najka100 Nie wiem co złego zrobił @doctornato, ludzie się pytali o stan, więc odpowiedział co wiedział. Nie udzielil informacji o jakis chorobach itp... tylko opisał co się stało...
                Weź trochę ochłoń dziewczyno...
                • doctornato Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 10:47
                  do niezapomi-najka100
                  Jeżeli Ci się coś tutaj nie podoba to tego wątku nie czytaj. Ktoś pytał się w jakim jest stanie to powiedziałem co wiem. Byli przy tym świadkowie i myślę, że chcieli by sie dowiedzieć co z Patrycją jest, czy wgl żyje itd. Byłem nie raz świadkiem wypadków i wiem jak to jest gdy się coś takiego widzi. Dużo się o tym myśli i ciekawi co się stało z tą osobą. Dlatego chciałem być uprzejmy i powiedzieć co z nią jest. Nie rozumiem Twojego bulwersu...
    • damyk1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 11:36
      W jakim wieku jest Patrycja, czy mieszka w bliskiej okolicy od wypadku? Poprostu pytam się z ciekawości, jak coś napisz na maila damyk1@wp.pl
      • marti.2127 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 21.10.12, 17:23
        Jeżeli ktoś z Państwa był świadkiem wypadku to proszę pisać na maila martynka2127@vp.pl
        Dziękuję za zainteresowanie Patrycją-jest już dobrze, stabilnie. Ale proszę Państwa o modlitwę w jej intencji.
        • owieczka1 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 23.10.12, 10:15
          Patrycja to ta dziewczyna co została potrącona na ul.Nadarzyńskiej ? czy ta co została potrącona na ul.Napoleona koło szkoły?
          • marti.2127 Re: Wypadek na pasach Kobyłka 24.10.12, 18:07
            Na Nadarzyńskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka