Dodaj do ulubionych

Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :***

30.07.13, 22:18
Damyk! Mam do Ciebie pytanko: jak czesto stołujesz się w MacDonaldzie.? Czy jedzonko smakuje? Jakie zestawy polecasz tłuścioszku?:) Dlaczego wolisz BicMaca od Wieśmaca? Co na to wpłynęło? Czy masz nadwagę? Jeśli tak, to ile kilo nadwyżki? Czy zatrzymujesz się czasem na trasie na "tirówki". Jeśli tak to co na to Twoja żona?
Pytania można mnożyć, a życie toczy się dalej.
Damyk! ja polecam Ci jednak Wieśmaca, może się do niego przekonasz? Ucałowania :***
Nie jesteś sobą kiedy jesteś głodny!
Obserwuj wątek
    • damyk1 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 31.07.13, 07:58
      A Ty często dajesz tyłka za piwo od żuli pod sklepem czy nawet na mydło Ciebie nie stać i tak masz ubrudzone otworki że jedyne co jeszcze potrafisz to ciągnąć ale z braków zębów za duże luzy masz i coraz mniej piwa i nalewek dostajesz?
      A tak na poważnie proponuję Tobie wizytę w drewnicy i pozostawiam ten wątek dalej bez komentarzy prowokatorze - prowokatorko.
      A swoją drogą widać Twoje sflustrowanie psychiczne i próbę dowartościowania się będąc bezanonimowym w necie. Jak masz tyle do powiedzenia, badź jesteś taki mądry- a spotkaj się osobiście i zadaj mi te pytania prosto w oczy a nie tchórzu w necie piszesz...
      • cinek_kobylka Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 31.07.13, 23:03
        Jeśli to są bardzo ważne pytania na badz co badz publicznym forum to gratuluje autorce (autorowi) taktu i wyczucia.
        A co do Mc Donalda to i dobrze ze jest w Kobyłce.
        Do Warszawy nie trzeba z dziecmi doginać.
        A czy to Wieśmack czy Bigmack to i tak to samo.
        Pozdrawiam
    • tajemnicza_1980 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 01.08.13, 07:40
      Ja naprawdę bardzo Cię lubię Damyk. Kiedyś w podstawówce nawet podkochiwałam się w Tobie. Uczucie to jak widzisz nie do końca wygasło. Mam tylko żal, że ułożyłeś sobie życie z kimś innym, jestem o to trochę zazdrosna, ale Twój wybór... nie wszystko jednak można mieć...eh, życie
      No nic, życzę szcześcia Tobie i twojej rodzince. Mój post miał być nieco prowokacyjny, przepraszam za niego, ale wynikał z zazdrości i moich niespełnionych marzeń względem Ciebie. Już od dawna śledzę wszystko, co piszesz na stronach Kobyłki i nagle coś, jakieś demony we mnie wstąpiły.
      Pozdrawiam Cię i ściskam
      Tajemnicza ze Stefanówki
      • ikonopis01 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 01.08.13, 13:30
        no i mamy " forum nowele"
        • oriolus7 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 01.08.13, 22:54
          ikonopis01 napisał:

> no i mamy " forum nowele"

Pomijam poziom tych wypowiedzi ale u was przynajmniej uprawia się i szanuje tzw. wolność słowa.

Na forum Zielonki taki wątek już dawno został by skasowany przez dyżurnego cenzora.

Także to samo spotyka nieustannie wszystkie wątki krytyczne względem samorządu lokalnego, PISu, Rydzyka i spółki, kiboli.....

Ech, pozazdrościć !
          • ikonopis01 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 02.08.13, 09:13
            I chwała nam za to. Ciekawie i czasem wku.......... itd. ot folklor miejscowy :)
          • postnihilism Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 02.08.13, 10:06
            Emigrujcie z Zielonki do Kobyłki. ;) Na forum oczywiście.
            • kobylka34 FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 02.08.13, 21:39
              FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA ,KTÓRA POLEGA NA LIZANIU D....Y NASZEGO BURMISTRZA.TAKIE KITY TO MOŻECIE WCISKAĆ UMYSŁOWO CHORYM!!!
              • ikonopis01 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 03.08.13, 12:49
                FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA ,KTÓRA POLEGA NA LIZANIU D....Y NASZEGO
                > BURMISTRZA.TAKIE KITY TO MOŻECIE WCISKAĆ UMYSŁOWO CHORYM!!!
                kobyłka gdzie właściwie mieszkasz w Kobyłce czy w Zielonce ? Ja sie pogubiłem . CZYTAJ DRAMATYCZNIE ZE ZROZUMIENIEM POSTY WPISY GLOSY I INNE TEKSTY - krzykaczu -czko
                • kobylka34 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 03.08.13, 13:56
                  Po pierwsze to nie krzyczę tylko napisałem a po drugie to ustosunkowałem się do kolegi,który we wcześniejszym poście chwalił forum w Zielonce,tak więc,twoja reakcja jest zbyt nerwowa.Warto również zaznaczyć,że Zielonka ma kilka forum nie tylko w gazecie.pl a jedno z nich powstało na chwałę włodarzy z Kobyłki.Pozdrawiam
                  • ikonopis01 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 03.08.13, 14:25
                    Pisanie wielkimi literami to krzyk. Taka netykieta :)
                  • oriolus7 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 04.08.13, 00:51
                    kobylka34 napisał(a):

> Po pierwsze to nie krzyczę tylko napisałem a po drugie to ustosunkowałem się do
                    > kolegi,który we wcześniejszym poście chwalił forum w Zielonce,tak więc,twoja r
                    > eakcja jest zbyt nerwowa.Warto również zaznaczyć,że Zielonka ma kilka forum nie
                    > tylko w gazecie.pl a jedno z nich powstało na chwałę włodarzy z Kobyłki.Pozdra
                    > wiam

A kto tak chwalił forum Zielonka na gw.pl ?

Jeśli chodzi o mnie to mam o nim jak najgorsze zdanie, gdyż jest to miejsce gdzie cenzura szaleje jak za najgorszych ubeckich czasów i wszystko co krytycznie odnosi się do np. obecnego samorządu, partii opozycyjnych ( np. PiSu ), mediów rydzyka i innych jest usuwane z prędkością światła i skutecznością godną lepszej sprawy.

Wiele moich wątków czy wpisów zostało skasowanych pomimo braku wulgaryzmów, szerzenia nienawiści i innych tego typu spraw.

Wystarczyła nieprawomyślność... :(

A najciekawsze jest to, że już kilka razy byłem posądzany o bycie p.Wyszyńskim :O
                    • kobylka34 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 04.08.13, 13:56
                      Nie jestem bywalcem żadnych forum,jedyny wyjątek jest to dla mieszkańców Kobyłki i zapewne stąd też moja lakoniczna wiedza....w każdym razie przez pomyłkę wszedłem na forum w Zielonce i jakież było moje zdziwienie,gdy przeczytałem,że Kobyłka powinna świecić przykładem dla innych gmin.Moje zdumienie było tak duże,że zniechęciło mnie do dalszego czytania.Któż może sobie robić taką reklamę w innych gminach i jaki ma ku temu cel?
                      • kobylka34 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 04.08.13, 13:58
                        Oczywiście chodziło im o zarządzanie miastem Kobyłka!
                        • damyk1 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 05.08.13, 21:42
                          ...chyba coś tam udzielać się musiałeś skoro zostałeś "celebrytą rozpoznawalnym" :)
                          A swoją drogą powiedz mi co tam jest tak wspamiałego w tej Zielonce. Owszem jest większa, ma takie zakłady jak WZE, WITU oraz Stalko gdzie jest to duży zakład pracy ok. 70 Tirów, duży skład budowlany i ok. 20 autobusów linii W i J i także nie małe wpływy ma z tego Zielonka. A jaki jest budżet Zielonki.... cieniutki już na wszystkim oszczędzają począwszy od atrakcji dla mieszkańców typu festyny nie mówiąc o inwestyvjach miejskich, likwidacja SM co akurat w tym mieście robiła dużo dobrego i spieprzenie DW 634 Ale jak w Kobyłce burmistrz stara się przyciągnąć inwestorów zaraz wielkie hallloooo z p. adamowiczem robicie i wszystko krytykujecie... McDonalds co się na mnie Ty i o zgrozo tajemnicza1980 uwzięliście, CH przy Nadarzyńskiej bądź Inwestycja przy SZP3 wszystko Wam przeszkadza ale chcielibyście niewiadomo czego. Nastę[pnym razem wejdź przez przypadek na forum Sulejówka może tam odniesiesz sukces, pozdrawiam
                          • kobylka34 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 05.08.13, 22:15
                            Nigdy nie chwaliłem Zielonki tylko Ząbki,podoba mi się ,że tam burmistrz potrafi zrobić coś z niczego.Poczytaj przez miesiąc pierwszą lepszą gazetę a sam dojdziesz do takiego wniosku!!! A u nas co roku remontują tą samą ulicę Żymierskiego albo rozbudowują wejście do MOKu a problemy jak były tak są .No i ostatnia zniewalająca wiadomość dwóch zastępców w Kobyłce a budynek poczty rozkłada się na czynniki pierwsze bo nie ma pieniędzy w budżecie a długi rosną.Chłopie tu nie trza być biznesmenem,żeby dostrzec wady w zarządzaniu.Ja tu mieszkam i przeciwieństwie do ciebie bardziej kocham to miasto niż burmistrza!!!
                          • oriolus7 Re: FORUM W ZIELONCE TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA 05.08.13, 22:29
                            Uściślając, winnym całego tego "zielonkowego" wątku w tym temacie jestem ja, za co serdecznie przepraszam wszystkich tych których to uraziło i denerwuje !

Swoim głosem chciałem dać sygnał tego, że na właściwym forum gazety poświęconym temu miastu dzieje się źle, tępiona jest wolność słowa a cenzura usuwa wszystko co niezgodne z jedynie słuszną linią rozumowania.
                            Forum to nie jest obiektywnym źródłem wiedzy o sprawach mieszkańców bo wiele niewygodnych wątków zostało po prostu usuniętych !

W Zielonce bardzo wiele osób uważa, że w mieście dzieje się źle, władza lokalna wykazuje wiele szkodliwych inicjatyw które nie służą rozwojowi miasta ( np. te które wymieniłeś powyżej ), nie liczy się z wolą mieszkańców którzy uważają, że jej dalsze działania ten stan tylko nasilą.

Chciałem zaznaczyć jednocześnie, że jestem pełen podziwu dla waszego forum, nie oceniam waszego miasta z żadnej strony ( nie mam do tego moralnego prawa, moim zdaniem ) ale mam wielki szacunek do swobody wyrażania poglądów które na tym forum panuje.

Jeśli chodzi o sprawy Zielonki to w miarę obiektywnie jest na Forum Mieszkańców Zielonka i w komentarzach do artykułów w Wieściach Podwarszawskich.

Pozdrawiam serdecznie Sąsiadów !
      • damyk1 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 05.08.13, 22:13
        No i widzisz jakie Ty masz szczęście a moja żona nieszczęscie ze mną???
        Nie martwisz się że jestem za tłusty, nie musisz się martwić o moją dietę oraz co robię poza domem jak siedzę w Tirze, te wszystkie zmartwienia ma moja żona.
        A żeby Ciebie troszkę wyprowadzić na prostą to wolę BigMacka chociaż raz na jakiś jadam i Wieśmiaka ale nie gardzę Nugettsami ani Cheesburgerami ani Schabowymi lub zwykłą kiełbasą cienką bądź pasztetem w trasie. Pozatym aktualnie jestem w Katowicach od 18 do 8 i się nudzę. Tirówki mnie nie pociągają bo aby do czegoś doszło musi być to coś a z Tirówką bedzie coś innego 3 stracone minuty a nie każdy facet myśli o 3 minutach, pozatym siedzę w Tirze z 2 koleżankami, jedna ma na imię zapiekanka z pobliskiej BP bo nie skusiłem się na wędlinę z pobliskiego sklepu a druga się nazywa Łomża w butelce, zapoznałem się z komunikacją miejską w Katowicach i sobie strzeliłem fotę pod spodkiem - umieszczę ją na FB jak wrócę do domu bo qźwa kabelka od tel. nie wziąłem. Dobra kończe i szczerze prowokacja Ci się udała ale podejrzewam że to co teraz napisałaś też jest prowokacją - miałem nie odpisywać ale na przyszłośc dam Ci radę. Jak masz coś ku komuś to są inne mozliwości rozmowy a nie na publicznym forum, bo teraz wolałbym wziąć Kolegę Kobyłka34 z którym w 99% mamy odmienne zdanie i pójść na piwo z nim niż z Tobą na lampkę wina do restauracji a pozostali forumowicze pewnie czytają tą na Bryzylijski styl telenowelo - lovestore i albo zapłakują się zużywając chusteczki lub pod stołem się kręcą ze śmiechu, także życzę Tobie trochę taktu na przyszłość.
    • cinek_kobylka Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 06.08.13, 01:32
      Czyli kto tu jest głodny ???
      • ikonopis01 Re: Kilka bardzo ważnych pytań do Damyka :*** 06.08.13, 09:05
        To kiedy i gdzie na to piwko , bo gorąc i pić się chce- zwłaszcza jak ktoś stawia .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka