Dodaj do ulubionych

DAMYK PRZEPRASZAM CIĘ Z CAŁEGO SERCA

01.09.13, 14:24
DAMYK PRZEPRASZAM CIĘ Z CAŁEGO SERCA. Każdy popełnia w życiu błędy, a prawdziwy mężczyzna potrafi się do tego przyznać. Zachowałem się jak ostatni frajer na tym forum niewybrednie Cię prowokując i obrażając w żałosny sposób. Mam wielkie problemy życiowe i chciałem na kimś odreagować. A Ty mnie bardzo zdenerwowaleś poglądami politycznymi. To jedyne moje wytłumaczenie. PRZEPRASZAM CIĘ DROGI DAMYKU. Znikam z tego forum już na zawsze. Obiecuję. To już się więcej nie powtórzy.
Obserwuj wątek
    • ikonopis01 Re: DAMYK PRZEPRASZAM CIĘ Z CAŁEGO SERCA 01.09.13, 14:50
      Timeo Danaos et dona ferentes
    • damyk1 Re: DAMYK PRZEPRASZAM CIĘ Z CAŁEGO SERCA 01.09.13, 22:35
      gerwazy vel inni tam... nie wierzę tobie bo zaraz sie zalogujesz jako moja kochanka jak to już zrobiłeś. Człowieku napisałem w którymś wątku że podejrzewam że to Kamil, Michał, Monika. I teraz powiem Tobie tak... Michała wykluczam bo się z nim widziałem i ma inne problemy niż tam forum - sam nie wiem czemu go poderzewałem... Monika matka swojego dziecka ma na tyle cycka że jakby naprawdę miała coś do mnie ma na tyle odwagi że powiedziała by mi to prosto w oczy.Wiem bo z Anglii z dzieckiem uciekła przed katem. Pozostaje Kamil - mój kolega z podstawówki - przyajciel który jak byłem w potrzebie pomagał mi finansowo, ja jemu. Czyżbyś to był Ty? Czekam aż pewna osoba wróci z urlopu [masz jeszcze tydzień] Jak dowiem się bo to potrwa ustalić IP potem daną osobę od providra że to nie Ty Kamil, kupie Tobię różę za bezpodstawne pomówienie. Ale Gerwazy dorwę Ciebie wcześniej lub później... Miłego wieczoru. Nie przepraszaj mnie tylko pozostałych internautów za to że zniszczyłeś nieudaczniku życiowy to forum
    • k.dworak12 Re: DAMYK PRZEPRASZAM CIĘ Z CAŁEGO SERCA 02.09.13, 12:15
      Teraz przeprszasz? Na co liczysz? Śmieciu życiowy jesteś nikim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka