Dodaj do ulubionych

ceny działek

19.02.06, 18:34
witam,
czy możecie mi pomóc w oszacowaniu wartości działki ok. 600m przy ul.
Jezuickiej? Działka ma dodatkowo wjazd od strony Zagańczyka, na posesji prąd
i gaz.
Będę wdzięczna za pomoc:)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • toz1 Re: ceny działek 20.02.06, 10:08
      Idz do 1-2 agencji w Wołominie, popytaj o oferty w okolicy kosciola, zobacz ich
      ceny wywoławcze - w ten sposob ustalisz tzw. cene rynkowa.

Nie znajac zupelnie potencjalnych sposobów zagospodarowania tej działki,
      strzelałbym, że ta cena to około 100 zl za 1m2.

• marcin.zbk Re: ceny działek 11.09.06, 13:26
      agaaga77 napisała:

> witam,
      > czy możecie mi pomóc w oszacowaniu wartości działki ok. 600m przy ul.
      > Jezuickiej? Działka ma dodatkowo wjazd od strony Zagańczyka, na posesji prąd
      > i gaz.

Jeśli oferta sprzedaży działki aktualna to proszę o kontakt: marcin.zbk
      (małpka) gazeta kropka pl

Pozdrawiam,
      Marcin
      • agaaga77 Re: ceny działek 14.09.06, 09:35
        niestety, nie pytałam w kontekście sprzedaży,
        pozdrawiam
        • topol71 Re: ceny działek 15.09.06, 06:54
          Wyceniałem działkę w Kobyłce, co prawda w centrum miasta i wyszło 150 zł/m2,(2
          mce temu) natomiast okolice Kościoła z uzbrojeniem powinny być trochę tańsze
          np. 10-20 zł. Biorac pod uwagę ostatni wynik przetargu urzędu ceny działek moga
          drastycznie skoczyć w górę (tam osiągnięto ponad 200 zł/m2 w dobrej lokalizacji)
          • topol71 Re: ceny działek 15.09.06, 06:58
            Aha - żeby nie było że jestem jakimś rzeczoznawcą, "wyceniałem" porównując
            oferty w agencjach z zakończonymi transakcjami okolicznych nieruchomości i
            wartościami jakimi sugeruje sie Urząd Skarbowy przy swoich wycenach.
          • marcin.zbk Re: ceny działek 15.09.06, 16:55
            topol71 napisał:

> Wyceniałem działkę w Kobyłce, co prawda w centrum miasta i wyszło 150 zł/m2

Czy da się kupić działkę w Kobyłce, niekoniecznie w centrum, może być na
            obrzeżach i nieuzbrojona w cenie 100-120 zł/m2? Szukam od jakiegoś czasu
            działki, na razie bezpośrednio, bez agencji i jakoś nie mogę trafić na żadną
            działkę w takiej cenie.

W internecie same ogłoszenia agencji i często nieaktualne, lepiej szukać w
            jakiś gazetach typu gratka, oferta? Jaki jest dobry sposób na znalezienie
            działki? A może ktoś z forumowiczów ma na sprzedaż, zna kogoś kto chce sprzedać?

Pozdrawiam,
            Marcin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka