agaaga77 19.02.06, 18:34 witam, czy możecie mi pomóc w oszacowaniu wartości działki ok. 600m przy ul. Jezuickiej? Działka ma dodatkowo wjazd od strony Zagańczyka, na posesji prąd i gaz. Będę wdzięczna za pomoc:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toz1 Re: ceny działek 20.02.06, 10:08 Idz do 1-2 agencji w Wołominie, popytaj o oferty w okolicy kosciola, zobacz ich ceny wywoławcze - w ten sposob ustalisz tzw. cene rynkowa. Nie znajac zupelnie potencjalnych sposobów zagospodarowania tej działki, strzelałbym, że ta cena to około 100 zl za 1m2. Odpowiedz Link
marcin.zbk Re: ceny działek 11.09.06, 13:26 agaaga77 napisała: > witam, > czy możecie mi pomóc w oszacowaniu wartości działki ok. 600m przy ul. > Jezuickiej? Działka ma dodatkowo wjazd od strony Zagańczyka, na posesji prąd > i gaz. Jeśli oferta sprzedaży działki aktualna to proszę o kontakt: marcin.zbk (małpka) gazeta kropka pl Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link
agaaga77 Re: ceny działek 14.09.06, 09:35 niestety, nie pytałam w kontekście sprzedaży, pozdrawiam Odpowiedz Link
topol71 Re: ceny działek 15.09.06, 06:54 Wyceniałem działkę w Kobyłce, co prawda w centrum miasta i wyszło 150 zł/m2,(2 mce temu) natomiast okolice Kościoła z uzbrojeniem powinny być trochę tańsze np. 10-20 zł. Biorac pod uwagę ostatni wynik przetargu urzędu ceny działek moga drastycznie skoczyć w górę (tam osiągnięto ponad 200 zł/m2 w dobrej lokalizacji) Odpowiedz Link
topol71 Re: ceny działek 15.09.06, 06:58 Aha - żeby nie było że jestem jakimś rzeczoznawcą, "wyceniałem" porównując oferty w agencjach z zakończonymi transakcjami okolicznych nieruchomości i wartościami jakimi sugeruje sie Urząd Skarbowy przy swoich wycenach. Odpowiedz Link
marcin.zbk Re: ceny działek 15.09.06, 16:55 topol71 napisał: > Wyceniałem działkę w Kobyłce, co prawda w centrum miasta i wyszło 150 zł/m2 Czy da się kupić działkę w Kobyłce, niekoniecznie w centrum, może być na obrzeżach i nieuzbrojona w cenie 100-120 zł/m2? Szukam od jakiegoś czasu działki, na razie bezpośrednio, bez agencji i jakoś nie mogę trafić na żadną działkę w takiej cenie. W internecie same ogłoszenia agencji i często nieaktualne, lepiej szukać w jakiś gazetach typu gratka, oferta? Jaki jest dobry sposób na znalezienie działki? A może ktoś z forumowiczów ma na sprzedaż, zna kogoś kto chce sprzedać? Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link