elizaper 21.03.07, 10:18 jestem na etapie szukania. mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ljolly4 Re: sala weselna 22.03.07, 08:31 W Kobyłce jest centrum ślubne na Kmicica 8, tel.786-88-61. Wiem jeszcze o salach: w hotelu Gregory przy Napoleona 4, tel.786-18-71, na Mickiewicza 19, tel.786-42-09, na Nadmeńskiej, na Kraszewskiej, w Kaprysie na Jana Pawła II, i na Stefanówce - chyba na Asnyka. Musisz popytać - ja ślub brałam parę lat temu... Telefony z p.f Odpowiedz Link
sebku1 Re: sala weselna 24.03.07, 01:32 hmm w Kobyłce jest kilka sal numerów tel. Ci nie podam bo wszystkich nie znam ale mogę wymienić: na Maciołkach jest sala ul.Akacjowa chyba! na ul. Nadmeńskiej na ul. Mickiewicza (kiepska) obok ul. Radzymińskiej (nie wiem jak ul. się nazywa) ul. Napoleona (GREGORY) ja miałem tam swoje wesle (sala GIT) ul. ? Przybyszówka (dwie sale) dolna aktualnie w remoncie na ten rok nie wynajmują Dalej to już Zielonka Polska Chata Galop przy trasie Warszawa-Wołomin (obie) Ossów są dwie sale przy OSP i prawie przy rondzie przy Majdanie Wołomin Livia-hotel w cehu przy ul.Moniuszki jest nowo otwarta chyba, Górki Mironowskie na górze po schodkach (przy stacji benzynowej) Stolarka Eltor Radzymin/Emilianów na stacji benzynowej na starej obwodnicy Radzymina Zielonka U Pietrzaków (drogo) Odpowiedz Link