arek1203b 09.09.07, 10:20 prosze wszyskich zorientowanych o informacje na temat projektu p.burmistrza dotyczacego darmowego dostepu do internetu przez siec wi-fi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilia-1 Re: darmowy internet 09.09.07, 13:35 A nie lepiej spytać p.Burmistrza www.kobylka.eu wejdż w bip i zadaj pytanie. Odpowiedz Link
onaxx22 Re: darmowy internet 31.10.07, 12:46 emilia-1 napisała: > A nie lepiej spytać p.Burmistrza > www.kobylka.eu > wejdż w bip i zadaj pytanie. z tym internetem to jest tak.... wg jak jest za darmo to jest do niczego... Internet obejmuje tylko najblizsze okolice Urzędu Miasta gdyz antena znajduje sie wlasnie na nim... Odpowiedz Link
spoleczniakzkobylki Re: darmowy internet 26.11.08, 23:52 lepiej skorzystać z lokalnych dostawców Odpowiedz Link
matgrap Re: darmowy internet 13.02.09, 10:07 Powiem tak. Mam nadzieje że dzieci naszych dzieci doczekają darmowego netu szczególnie w naszej Kobyłce. Co ja bym dał za Chello w Kobyłce...Marzenia te duże i te maleńkie... Ja osobiście skazany jestem na TPSA i Neostradę co mam zrobić nic. Działa całkiem dobrze pod warunkiem że nie bierze się liv..szmelcu tylko człowiek zakupi własny router WIFI. Odpowiedz Link