ban-net 07.10.08, 19:24 Potrzebuję z dwóch działek w Kobyłce , zrobić dwie ale podzielone inaczej . Może ktoś poleci mi geodetę który to załatwi ( najlepiej kompleksowo ) Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_007 Re: Czy ktoś może polecić mi geodetę , 10.10.08, 15:06 najlepiej wziąć jakiegoś z UM - zrobi najbardziej kompleksowo i dopilnuje żeby w papierach wszystko się zgadzało ;) Odpowiedz Link
karla78 Re: Czy ktoś może polecić mi geodetę , 03.02.09, 14:11 ja polecam Panią Danusię - namiar na priv wysyłam Odpowiedz Link
aklybok Re: Czy ktoś może polecić mi geodetę , 03.02.09, 18:14 WSZYSCY Z KOBYŁKI ROK TEMU CHCIELI 600 ZŁ A NIE KTÓRZY 500 ZA SAM WYJAZD W TEREN... JA POLECAM GEODETE Z TŁUSZCZA NAPRZECIWKO DWORCA PKP W TYCH SKLEPIKACH KOŁO KSERO NA GÓRZE MA BIURO... NIESTETY NIE MAM DO NIEGO TEL ANI NIE PAMIĘTAM JAK SIE NAZYWA.... MOŻE ŁUKASZEWSKI.... ALE NIE JESTEM PEWIEN... WSZYSTKO CI ZROBI A DO TEGO TANI JEST.... ODE MNIE WZIĄŁ TYLKO 500 ZŁ... POLECAM!!! Odpowiedz Link