Dodaj do ulubionych

Adieu, Gazeto Wyborcza!

01.03.23, 16:28
Dzisiaj po raz kolejny zostałem zablokowany w GW, tzn. na próbę zamieszczenia komentarza na temat skandalu z dopuszczeniem (ewentualnym) sportowców Rosji do olimpiady otrzymałem komunikat "czasowa blokada wysyłania", podobnie jak rok temu. Widocznie jakaś onuca się poskarżyła, że szkaluję Matuszkę Rassieję. W związku z powyższym "Gazeta Wyborcza - Adieu!", tym razie nieodwołalnie.
Obserwuj wątek
    • rabbi.rozencwajg Re: Adieu, Gazeto Wyborcza! 11.03.23, 14:24
      To już beznapletkowców banują?!
    • dar61 Adieu, rozumie 21.05.23, 22:44
      Jeśli komunikat ten autor wpisu bierze za cenzurę, współczuję mu niewiedzy.
      Jeśli zaś nie odróżnia gazeta.pl od wyborcza.pl, to radzę skorzystać wpierw ze szkieł optycznych, potem zwizytować okulistę.
      Byle nie na Żoliborzu.

Komunikat taki pojawia mi się tak z raz na tydzień - znika po kilku kwadransach.
      Mniemam że to dziurawa obsada dyżurów admina.
      • gandalph Re: Adieu, rozumie 30.05.23, 13:37
        Może bym i uwierzył, gdyby nie zjawisko pojawiające się raz po raz. A po drugie.
        Uwagę na temat wyborcza.pl i gazeta.pl oraz okulisty wsadź sobie koleś w du*ę, tym bardziej, że raz (1x) otrzymałem wyjaśnienie, że to był skutek czegoś, co napisałem/nie napisałem. Nie mam zamiaru dociekać, ot, takie mam widzi-mi-się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka