Dodaj do ulubionych

Tramal w kroplach 96ml

29.01.15, 19:47
Mam receptę ale już jej nie wykupię. Będę walczył sam. Bralem 400mg / dobe (32 nacisniecia pompki). Dostałem to na kamice nerkową i zazywam rok
Jak myślicie ile trzyma zly nastrój i absta???????? Chce z tym skończyć

Kamil / Rzeszów
Obserwuj wątek
    • e4ska Re: Tramal w kroplach 96ml 29.01.15, 22:33
      Na co ten tramal się bierze?
      • abc573245 Re: Tramal w kroplach 96ml 30.01.15, 13:04
        na umiarkowane do silnych bóli
        • aabroniewski Re: Tramal w kroplach 96ml 30.01.15, 13:18
          Mysle, ze najlepiej uzyskac skierowanie od lekarza psychiatry na leczenie w osrodku.
          Wlasnie namawiam mojego kolege, uzaleznionego od benzodiazepin, na wyjazd do przepieknie polozonego osrodka w Harcicach.
          Przemysl taka mozliwosc.
          • abc573245 Re: Tramal w kroplach 96ml 30.01.15, 19:35
            Byłem u psychiatry z tym problemem i zaproponował mi inny lek nazywa się Bunondol. Podobno stosuje się go przy ostawianiu opiatów ale silniejszych niż Tramal. Mi powiedział, że może zapisać mi 30 tabletek na 10 dni leczenia i powinny mi przejść dolegliwości fizyczne i psychiczne. Mam na to receptę ale pisze na ulotce ze to bardzo silny lek i boje się popaść w 2-gie uzależnienie. Co radzicie?. To młody psychiatra nie od uzależnień.
            • aabroniewski Re: Tramal w kroplach 96ml 31.01.15, 12:35
              Powierz swoje zdrowie tym, ktorzy sie na tym znaja.
              Z alkoholu niektorzy wychodza bez pomocy z zewnatrz / oczywiscie chodzi tylko o abstynencje /. ale np. z benzo samemu sie nie wyjdzie - stany abstynencyjne stanowia nawet zagrozeniem dla zycia.
              Slyszalem bardzo pochlebne opinie na temat osrodka w Harcicach - mozesz sobie zreszta wejsc ich na strone internetowa.

www.zlucharcice.com.pl/
              • abc573245 Re: Tramal w kroplach 96ml 01.02.15, 11:42
                Dziękuje bardzo Panu i ma Pan rację.
                Jutro zadzwonię do tego ośrodka w Harcicach. Jestem zdesperowany na wyzdrowienie. Mam rodzinę, aktualnie bez pracy niestety to mógłbym tam się pojechać leczyć bo utrzymać abstynencje przy lekach to jakiś koszmar. Wczoraj musiałem zażyć tramal bo czułem się okropnie: drętwienia, poty, gorąca, biegunka, rozkojarzenie, spac nie moge, wszystko co najgorsze. Jak zażyłem to ULGA. Dzwonie więc jutro i jade tam. Mam ubezpieczenie i troche kasy w razie W. Dodajcie mi otuchy bo ja już ja straciłem i to przez głupi lek p/polowy Tramal (jak czytałem to opiat jak morfina)
                • aabroniewski Re: Tramal w kroplach 96ml 01.02.15, 12:09
                  Jak ktos bardzo chce to osiagnie cel - moja kolezanka wyszla z uzaleznienia od heroiny, w czasach kiedy dopiero wprowadzano metadon.
                  Powodzenia!
                  • wolfbreslau Re: Tramal w kroplach 96ml 05.02.15, 09:54
                    aabroniewski napisał:

> Jak ktos bardzo chce to osiagnie cel - moja kolezanka wyszla z uzaleznienia od
                    > heroiny, w czasach kiedy dopiero wprowadzano metadon.
                    > Powodzenia!

no i to potwierdza tylko teorie, ze niezaleznie od metody, istotny jst tylko czowiek i jego siła wewnętrzna....czyli tak zwana i wysmiania siła woli.
                    metoda metadonowa okazala sie summa sumarum do kitu ....
                    • abc573245 Re: Tramal w kroplach 96ml 09.02.15, 14:58
                      No już jutro jadę na detoks a po nim bezpośrednio do Charcic. Cała Polskę muszę przejechać bo to miejscowość na terenie Wielkopolski.
                      Z Rzeszowa do Charcic to jakieś 600 km ale nic to.
                      Będzie dobrze i dzięki za wsparcie.
                      pozdrawiam Rafał-Rzeszów
                      • aaugustw Re: Tramal w kroplach 96ml 09.02.15, 16:07
                        abc573245 napisał:
                        > No już jutro jadę na detoks a po nim bezpośrednio do Charcic. Cała Polskę muszę
                        > przejechać bo to miejscowość na terenie Wielkopolski.
                        > Z Rzeszowa do Charcic to jakieś 600 km ale nic to.
                        > Będzie dobrze i dzięki za wsparcie.
                        > pozdrawiam Rafał-Rzeszów
                        _______________________________________________.
                        Trzymaj sie Rafal i nie zapominaj ze detoks to tylko odtrucie cial...
                        (chora dusze Alkoholika potrzeba potem Cale zycie odtruwac, jezeli
                        chce sie zyc juz na ziemi w niebie...! - Trzymam kciuki...!
                        A...
            • aniaaakkk Re: Tramal w kroplach 96ml 09.02.26, 08:41
              Dzień dobry czy mogę prosić namiar na tego lekarza ? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka