Gość: ~michal IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 14:32 mam problem.w sobote wzialem pigule chyba na bazie xtc i bola mnie oczy.widze jakby przez mgle.czy to mozliwe?czy to mija? prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaa Re: tabsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:51 jasne, ze minie:) tak wiec wyluzuj i zajmij sie czym, zebys nie musiala myslec o skutkach piguly:) a swoja droga - na wlasne zyczenie sie wpakowlas, wiec teraz nie panikuj, bo tez i na panike za pozno. a swoja droga po raz drugi - przed kolejna zabawa z tabletami zasiegnij informacji o skutkach ubocznych i zastanow sie czy warto. nie wiadomo czym to sie skonczy. a gdybys tak stracila wzrok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaa Re: tabsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:52 i swoja droga po raz tzreci - Michal to imie dla faceta, tak wiec przepraszam za forme "starcilabys". itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnez Re: tabsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:42 Nic Ci nie będzie ale pierwszy raz spotykam się z takimi objawami po zarzyciu dropsa. A jaki znaczek miała piguła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iaka Re: tabsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:08 ja też tam miałam- minie, spróbuj po prostu się przespac i nie panikuj, browarek powinien pomóc, wyluzujesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm, Re: tabsy IP: *.crowley.pl 25.10.04, 17:22 spox ni9c ci sie nie stanie ja jem po 4 i jakos widze rtewelacyjnie:):) pozdrawiam wszystkich dropsiarzy:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: tabsy IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.10.04, 08:03 Ja kiedys na swoje imieniny zjadlam 5 i tez slabo widzialam (hiehe)-to Ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: tabsy IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 10:24 Fajnie by bylo jakby dorzucili wam do pixy nasiona bielunia, byscie poslepli na kilka dni heheeh. Odpowiedz Link Zgłoś